Új hozzászólás Aktív témák
-
#Chris
tag
válasz
tibcsi0407 #189 üzenetére
Ha jogos a kritika azt mondom igazad van. Nekem nem szívügyem egyik szar gyártó seggének a nyalása se, mint nektek. A tények tények.
-
#Chris
tag
Melyik kolléga mondott szakmai érvet? Az hogy neki mi a véleménye nem érv... ugyanis nem mérhető. Erről ennyit. Droid b*zi és nem több. Attól még nem lesz jobb az OS, mert az a kedvence, max. neki. Mellesleg én úgy mondom, hogy a WP jobb, mint a droid, hogy iphone-om van...
, de ami tény az tény...
-
#Chris
tag
Bug minden rendszerben van. Én úgy gondolom, hogy egyik rendszer se olyan bugos (IOS, WP, droid), hogy az alapján dönteni lehessen. Viszont a droid töredezettsége és a frissítések hiánya kirívó. A support-ot folyamatosan lebecsülik, mert hogy az nem speckó... pedig a legfontosabb. Ott van milliárd számra a frissítés nélkül maradt droid és ha találnak valami exploitot, ami működik rajtuk, akkor ennyi volt. Milliárd számra sebezhető a platform, mert frissítést egyik gyártó se fog kiadni. Míg IOS-en és WP-n a régi készülékek folyamatosan kapják a frissítéseket. (most ne jöjjön senki azzal, hogy de az xy gyártó frissít... csepp a tengerben).
A másik az az optimalizálás. Egyszerűen pazarol a rendszer. IOS és WP vonalon jóval gyengébb hw bőven elég ugyan ahhoz a látszólagos teljesítményhez. Jó itt jönnek azzal, hogy de hát aláteszik az erősebb hw-t aztán kész. Ja igen kész, csak az a baj, hogy az akksik nem fejlődnek olyan ütemben. -
#Chris
tag
105 napos uptime? Ismerőseim között 2-3 biztos van. Ugyanis mindenkinek a WP-t ajánlottam, aki nem akart sok pénzt áldozni telóra. És utólag is azt mondom jó tanácsot adtam, mert a szolgáltatónál nagyon le akarták beszélni mindet, de a helyzet az, hogy annyi app van, amennyi egy átlag embernek kell. És szeretik is a WP-t. Másik nagy előny, hogy nem felejti el a gyártó 1-2 éven belül, hogy ilyen telefont is gyártottunk?... és a mai napig gyors, sőt gyorsabb, mint új korában volt (a folyamatos frissítéseknek köszönhetően).
Azt kéne már megérteni, hogy felső kategóriában lehet jó a droid, mert alatta van egy kisebb PC-nyi erőforrás..., attól még a rendszer szar.
ui: Puszi!
-
#Chris
tag
válasz
#79335424 #168 üzenetére
Attól, hogy nem bicska, hanem egy nemes acél kés még lehet jó. Ha abban méred a jóságot, hogy minél több dolgot tud (rosszul), akkor abban a tesztben nem jó az IOS, mert kevesebbet tud, viszont azt jól. De ha egy átlagfelhasználó szemszögéből nézed... Ezért is iphone-ból adnak el a legtöbbet.
-
#Chris
tag
Ki beszélt itt olyanról, hogy tökéletes lenne bármelyik is? Arról van szó, hogy az android nem azért elterjedt mert jó, hanem mert ingyenes és "jóvan az a parasztnak" alapon mellé még szar is (kiemelkedően). És akkor itt valakik elkezdik védeni. IOS-ben is meg WP-ben is van hiba, ja de az alap működése jól meg van csinálva.
-
#Chris
tag
válasz
Dominó85 #162 üzenetére
1 éve váltottam droidról IOS-re. 1x nem fagyott le, sőőt meg se akadt. Nem tudom miről beszél az "ismerősöd". Ja és 2x kellett újraindítani 1 év alatt. Mindkét alkalommal frissítés miatt. Nem volt battery drain. Nem volt újraindulós fagyás. Nem volt beáll a kép és ennyi volt fagyás. Nem volt olyan, hogy ki kell venni az akksit annyira megfagy. A legdurvább hiba az IOS-ben, hogy beakadnak az értesítések néha, de az értesítés fület nem is használom kb. sose.
-
#Chris
tag
válasz
Dominó85 #156 üzenetére
Nyíííííílván, ha nem egyezik másnak a véleménye a te fanboy véleményeddel, akkor a másik csak hülye lehet. A valóság az az, hogy fejlesztettem is rá, amíg rá nem jöttem, hogy egy szeméttelep. Erre csak akkor jössz rá, ha beleásod magad. Nyugodt szívvel ajánlom neked is, majd te is rájönnél és felébrednél.
De egy kérdés; Van két azonos hardver pl.: Lumia 635 meg milliónyi droid a lumia HW speckóval. Tedd le egymás mellé és használd. Böngészésnél és facebook-nál különösen kijön mennyire is jó rendszer a droid... A motorháztető alatti meg a második kérdés. Nem az S7-en jön ki a sebességkülönbség, amin desktop win is elmenne
, ha lefordítanák rá...
-
#Chris
tag
Mondjuk akkor nem szarom le, ha kilövöldözöm az appokat, mert azt hiszem, hogy battery drain-el valamelyik, aztán szomorúan jövök rá, hogy ez ennyire szánalmasan rossz. WP és IOS-en után egy szégyen az android.
(#154) wesder: Soha többé android. Az operációs rendszerek szégyene. A felső kategória is. Az alsó meg a közép egyenesen használhatatlan. Ugyan azon a hardveren a droid használhatatlan a WP pedig tökéletesen megy.
-
#Chris
tag
válasz
Viktor0610 #131 üzenetére
Az miért trollkodás, hogy egy androidos telefonnál rávilágítok arra, hogy nincs optimalizálva és erőmű telefon kell alá?
-
#Chris
tag
A bowli droidnak kell is annyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest