Hirdetés

2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

6 gigabájt RAM-ot kaphat a „Meizu Pro 6”

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizChina

2016 lehet a 6 gigabájt memóriával felszerelt mobilok éve: a Vivo Xplay 5 Elite bejelentése után a Meizu Pro 5 folytatásáról is hasonló mennyiségű RAM-mal pletykálnak.

Hirdetés

A számítástechnika elmúlt pár év(tized)éből kiderült: memóriából sosem elég, a Prohardvernél járt Asus ROG GX700-as notebook például akár 64 gigabájtnyival is megvásárolható. Ahogy egyre több és nagyobb rendszerigényű alkalmazást használ az okostelefonján az ember, úgy nő a zsebkészülékek kényelmes használathoz igényelt RAM mérete is, és a Samsung már tavaly megkezdte a megfelelő modulok gyártását, hogy egy-egy mobilba akár 6 gigabájtnyi is beleférjen. A Vivo Xplay 5 Elite egyik variánsa pakolt először ennyit a készülékházba, és a pletykák szerint a Meizu Pro 5 folytatása is csatlakozhat az ilyen mobilok sorához, melyek száma vélhetően több taggal is bővülni fog 2016-ban.


A Vivo X5 Play Elite-nek már van 6 gigabájtos variánsa [+]

A GizChina értesülései szerint a „Meizu Pro 6” néven emlegetett eszköznek lesz egy 4/64 és 6/128 gigabájtos változata (a második érték a belső tárhely méretére vonatkozik), a rendszerchip pedig jó eséllyel a friss és rekordokat döntögető Exynos 8890 lesz. A fenti publikáció a Hi-Fi 3.0-t, a FlyMe OS 6.0-t és a gyorstöltést is megemlíti. A Pro 6 a tavalyi évhez hasonlóan, a „Meizu MX6” bejelentése után érkezhet, vélhetően az ősz első felében. A várhatóan phablet méretű kijelző nyomásérzékeny technológiát is kaphat.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.