- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Az operációs rendszerek közötti vitáknál maximum szubjektív vélemény alapján kialakított kritikákról beszélhetünk. Így a jogosság kérdéses.
A másik dolog az, hogy kurv@ unalmas már ezt olvasni minden Androiddal kapcsolatos hír alatt. Megjönnek a WP és az Iphone trollok, úgy hogy ráadásul bőven kisebbségben vannak és telefröcsögik az adott topikot baromsággal, meg százéves sztereotípiákkal.
Meg kell tanulni együtt élni azzal, hogy több operációs rendszer van a földön és különböző szempontok szerint az emberek lehet más választanak maguknak, mint amit Te használsz.
Ettől rossz ember lesz? Vagy rosszabb lesz a rendszer? Kétlem. -
doooo
veterán
-
csongi
veterán
Ne haragudj, de valami Ms alkalmazott vagy, vagy reszedest kapsz az eladasokbol? Teljesen atlepted a valosag dimenziojat. Neked mikor volt a kezedben egy MTK 4magos 1Gb rammal szerelt kinai fostalicska androidos keszuleke? Mar kezd fajni az elvakultsagod
. 4.4 es 5.1 el fenyevekre van egy kategoria levo 535 elott. Akinek ez a keszulek huu de jo es mennyire gurdulekeny, haaaat. Inkabb nem irok jellemzot. Megertem akinek jo a windows de nehogyma a szoftverek csucsa legyen. Biztonsag ide vagy oda, majd akkor is ezt ird ha egyszer feleled cortana.
Volt mar badam, droid 1.5 el kezdtem, most van 8.1, de ez a rendszer egy hulladek a telefonnal egyutt. Frissites ide vagy oda.Teljesen el vagy tevedve. Ez Egy fapad, és no coment. Zenelejetszas vicc. Filmek ficc. Nevjegyzek vicc. Ezek a valtozo kockak.haat a fene esz meg miatta, allandoan valtozik,,, mekkora boldogsag... Egy hatterkepet bealitani nem lehet, ikon kezeles vicc. Alkalmazasok vicc. Stb.
Megertem hogy telefon, csak akkor fel kell tenni egy nyomogombos telefonra, es nem kell eroltetni az okos mivoltat, mert ez sok minden csak nem az.
A keszulekbe meg boszen lathato mindenutt Madein China. Eljen Amerika!!!! -
no more
veterán
Szerintem érdemes lenne utánanézned, hogy hány telefon kap majd W10-et. Meg fogsz lepődni, mert a jelenlegi Lumiák 90%-a 8.1 marad. Ennyit a frissítésekről. Bár az előbb írtam, hogy az összes gyártó nyomatja a biztonsági frissítéseket, úgy tűnik, nem sikerült megértened. Most majd hátha. A hardver meg elég gyenge érv, hiszen ott az a teszkó által forgalmazott telefon (Op3ndott vagy mi), ami ha jól emlékszem 20 ezer körüli árat kapott és körberöhögi a 950-et is teljesítményben és stabilitásban. Az üzemidő szintén nem volt jó érv, nem bánik jól a w10 az erőforrásokkal.
-
törölt tag
Kezd alakulni a dolog. Ha csak átlag felhasználóknak gyártanának telót, az sztem nem lenne jó. Szerinted 6GB RAM -ra szüksége van az átlag felhasználónak? Nem az Android a szar, hanem ez a teló nem (csak) az átlag felhasználóknak készül. Ez jellemző is a Meizura. Az előző csúcshardvereiből szokta kihozni az Ubuntu verziókat. Nincs még egy olyan gyártó, aki erős hardverrel hozna ki Ubuntut. Ez sem az átlagnak szól. De, az is benne van a pakliban, hogy az "Androidos jövőre" készül. Az Android N verzió bétája már tesztelhető és ennek az egyik új ficsőrje a multitask-multiwindow rendszer szintű támogatása. Ez az újítás egyértelműen több RAM -ot fog igényelni.
-
törölt tag
Látszik, hogy mit (nem) használsz egy ilyen kütyün. Én kihasználom a készülékeimet és ezért az IOS alkalmatlan a számomra, mert buta, mint a főd.
-Azért kellenek a mobil eszközök, mert mobil életmódot élek, egyáltalán nincs PC -m, amin iTunes -t futtassak. Nem is értem, hogy arra miért van szükség, amikor egy számítógép van a kezemben.
-Nem tudnék rádugni egy szabványos pendrive -ot adatmásoláshoz.
-Nem tudnék szabványos FTP, vagy Webszervert futtatni.
Szóval, amint egy kicsit komolyabb dolgokra is szeretnéd használni az Iphone -t, megáll a tudománya. Androidon ezek alap dolgok, még egy alsóbb kategóriás droid is tudja. Ami még számít nálam, bár ez már egyéni preferencia, az, hogy Iphone -ból nincs dual SIM. -
Sword
őstag
Van itthon több iphone, ipad is,persze android mobilok és tabletek és windowsos tablet is, mint ahogy többünknél.
Aki azt hiszi, hogy az egyik is ezek közül tökéletes, azzal nem érdemes vitatkozni. Azt el tudom fogadni, hogy a tudásért, rugalmasságért és testreszabhatóságért van olyan oprendszer, aminek emiatt jobban meg tudom bocsájtani a tökéletlenségét.Az pedig tipikus szektás hozzáállás, hogy kiemeled, amire tudsz fröcsögni, a többi érvet egyszerűen ignorálod. Nincs értelme több leütést pazarolni a hsz-eidre.
Uff. -
Dominó85
addikt
Fanboy a nénikéd térde kalácsa, az. Azt kellene már felfogni, hogy ha egy androidos téma elindul, akkor senki sem kíváncsi arra, hogy a WP és az iOS... lexarjuk magasról. Tipikus vitaindító HSZ-eket generálsz és nem veszed észre magad. Nem tetszik az android? Akkor el lehet menni az iOS és/vagy WP topikba. De amit te művelsz az nagy fokú trollkodás és a nyugodt tagok hergelése.
iOS:
- kivételesen jól tudják optimalizálni, mivel hardveresen alig pár különböző laphoz kell igazítani.
- beállításai, egyszerűek, mint a faék. Tipikusan az a felület, ami úgy jó a megalkotói szerint ahogyan van
- ergo a felhasználó elégedjen meg vele oszt csá
- agyonárazott hypetermékek, amiket szolgáltatónál már az utolsó porbafingó is megvehet (szóval nem nagy szám, normális ember nem a telefonod alapján ítél meg téged)WP:
- még egyszerűbb a felülete, mint a faék
- elég jól testreszabható csempefelület, izgő-mozgó aksi zabáló widgetekkel
- legalább fekete háttéren fehér menürendszer
- elérhető aplikációk száma korlátozott
- WP alá 2-4GB ram kellene és ott megállhatnának, plusz hardveresen némi lóerő a szutyok Snapi 410 és társai helyettDroid:
- számtalan különböző hardveres eltéréshez kell igazítani a google adott rendszerét
- elérhető apkok száma végtelen, de 90%-uk kukába való
- az apkok fejlesztői nehéz helyzetben vannak
- hardveresen elszaladt a ló a droid világában (brutál hardver még jobban eladható, még ha qrva felesleges is)Szóval ne hogy azt hidd, olyan hatalmas fanboy lennék. Tudom mi jó az android világában, mely rendszer kiforrott annyira hogy nekem jó legyen. Ez alapján választok telefont, saját igény szerint. A WP csempéitől kiráz a hideg. Az iOS felület meg egyáltalán nem férfias, inkább buzeráns színvilágú (nem, nem fiatalos, az másmilyen).
-
ncc1701
veterán
Appokat droid alatt felesleges kilövöldözni, mert az OS úgyis újra betölti, így végső soron pont az ellentétét éred el azzal, amit szeretnél.
És nem egy alsó kategóriás, 2.3-as droidot futtató teló alapján kéne véleményt nyilvánítanod, mert ez így szimpla trollkodás.
WP, na hagyjuk már, amit a 10-es frissítéssel csinálnak, az tiszta katasztrófa. Meg eleve hogyan jön egy gyakorlatilag halott rendszer ide? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest