Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
WOT-H-A-C #593 üzenetére
Ha sietek, lehetek én az elő... Ez igen!
A pro nélkülit szívesen megrendelném már ma, csak még nem tudom, hogy a Pro, vagy a sima kell-e nekem....
Egy hónapja vettem Lenovo z90-7 vibeshot-ot... Akkor ez nem volt még, a webshopok kínálatában, vagy csak nem láttam.... Akkor megvettem volna ezt... Így most kicsit gondolkodóba estem.
Mert azért a z90-7 a maga kategóriában jól használható, a legújabb ROM-mal... Nekem meg az 5" kellett.... -
mikrofon
veterán
válasz
WOT-H-A-C #591 üzenetére
Az probléma...
Valami EU-s létezik?
Pl:
itt azt irja van TAX free szállításValami eu-s raktár nincs?
Egyébként ITT úgy látom támogatottságban, modROM-ban nem szenved hiányt... pl. még CM13 is van, már akinek erre van igénye.... én inkább a gyári letisztított ROM-ot kedvelem....
Egyébként van már valakinek ilyen telefonja?
-
monti0222w
addikt
válasz
WOT-H-A-C #539 üzenetére
Köszönőm a válaszodat
, mint tudod én egy ilyenre hajtok és úgy érzem a kövi hónapban be is rendelem, nem szerettem volna az első fecske lenni, de sajna a H6-m több sebből is vérzik, így időszerű lenne már a váltás. S mivel nálam is lényeg a pénz, én az olcsóbbik verziót rendelem 4 giga rammal ellátottat, bőven elég lesz ez is pár évig nekem.
Egyébként arra gondoltam valami gond van velük azért kanyarodtál el. -
monti0222w
addikt
válasz
WOT-H-A-C #469 üzenetére
Én is ezzel vagyok meglőve, mivel a farmerom elől lévő zsebében hordom a H6-t, míg egy nagyobbat nem tudok így elképzelni, mert a jelenlegi is néha sok. A kezeléssel nem lenne probléma, mivel ha nem érem el egy kézzel ott van segíteni a másik kéz, meg játékosak az ujjaim.
Gondolkodok a LEeco pro-n is Tibcsi jó voltából, tesztjéből, jónak tűnik, csak itt is a kijelző méret bizonytalanit el.
-
monti0222w
addikt
válasz
WOT-H-A-C #329 üzenetére
Értem, csak szeretnék az 5 colhoz közel maradni, ezért nézegettem a 5.2 körülieket.
Ha jobban bele gondolok akkor a 1One ellenében a LeEco mobiljaival jobban járnék, persze csak ha 5.5 colban gondolkodnék, mind ár és ez igazából a mérvadó, és ram meg teljesítményben sem sokkal lenne lemaradva. -
monti0222w
addikt
válasz
WOT-H-A-C #206 üzenetére
Nekem elég lenne a 3GB, 64 GB rom verzió is a Mi 5-ből, ami megfogott a Zu 2 Pro-ban, hogy az alap verzió egyel több ram memóriával rendelkezik mint a vetélytársa, és valamivel olcsóbban is! A döntést úgy sem most hozom, mert várom a személyes tapasztalatokat mindegyik teloról, végül is ezek fogják eldönteni, hogy melyiket is. A Meizu is benne van még a kosárban, meg jöhet hozzájuk még versenyző.
-
kano
nagyúr
válasz
WOT-H-A-C #190 üzenetére
Azt mondom, egye fene kipróbálnám a zui-t. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a nemzetközi változat belőle. Remélem, hogy a kínai szemetet kiszedik belőle és nem lett zárt a bootloader. Cm úgyis lesz rá, így nem lesz ez rossz. A szolgáltatások nem rosszak a zui-ban és gyors is. Ha jó nemzetközi verziót csinálnak és jó lesz a támogatás, akkor nagyszerű is lehet.
-
batai15
félisten
válasz
WOT-H-A-C #177 üzenetére
Az fasza, akkor sikerül ezt a telefont is meg ölni.
Komolyan vagy nexus kell, vqgy xiamo esetleg htc ha rendes supportot akar az ember, pedig ha maradt volna a cos akkor sokat nem is kelett volna foglalkozni a cégnek a supportal.
Hátha lenne rá cyanogen mod, de sanszos hogy nem lesz -
Véreshurka
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #177 üzenetére
Ez nagyon nem jó hír... Ok h megígérték Q1-re a cos13-at, de mi van ha késik? Más készülék egész életében nem kap frissítést. Inkább késsen minthogy egy gány rendszer legyen alatta. Addig meg van stabil CM aki hiányolja a friss rendszert. A hivatalos CM támogatás nekem többet jelent, mint higy mikor frissül a cyanOS.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Okos Playstation 3 HEN - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest