- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakinek van iphone rom 5800ra?
-
Üdv!
Az lenne a problémám, hogy a hangfelvevő magától leáll. A mobilon és a memóriakártyán is van elég szabad hely. A gyári szoftot használom.
Valaki tud rá valami gyógyírt? -
Dyrtyho
őstag
A sima Xpress 5800-ra nem lehet véletlenül ilyen fém előlapot venni mint amilyen az 5800 Navigation-on van ? Nekem ilyen bordós fekete színbe van,de egy fém előlap nagyot dobna rajta
-
Hatvan9
senior tag
Sziasztok!
erre esetleg tudtok valamit? előre is köszönném a segítséget!
mellesleg:tudja valaki hogy mi lett az s60v5 bloggal?
-
vinistv
tag
Tesómnak ilyen van, nemrég vette, nagyon korrekt a készülék, kellően gyors, letisztult, igazi Nokia. Gratulálok a fejlesztőknek!
-
D@niel
addikt
Jó kis teszt, Gratula!
Hogy is fogalmazzak, 'kissé tetszik' az 5800. Elég szkeptikus vagyok ezzel a modellel kapcsolatban, ami valószínűleg az iPhone számlájára írható fel.... -
Agrox
tag
Hali!
valaki nem tudja h v40es szoftnál, ha a névjegysáv és a parancsikonsáv is kinntvan, az a főképernyőm, akkor sehogy se tudom beállítani h a naptárbejegyzések látszódjanak? próbáltam már a calendar outlook nevű progit, de nem csinál semmit, meg a coming next se :/
előre is köszi -
szkrisz
tag
üdv mindenkinek!
életemben először csináltam frissítést és sikerült nagy meglepődésemre...
vodás függő vok és a v40.0.005-re frissítettem FOTA-n kersztül. ez a legfrissebb verzió??
mikor újra elindult a teló, kiírta hogy a frissítésbe felrakták a navigációt... gondoltam akk kipróbálom, de nam nagyon akarja az igazságot :S elindítom bejön majd azonnal ki is lép...
lehet le kellene szedni az ovistor-ról a navit külön??tanácsokat előre is köszönöm!!!
-
SyneT87
tag
Még 1 kérdésem lenne!
40-est szoftot vki irta hogy lehet hack-elni deh hogy? : )
köszcsi előre is
( amugy tudom hogy elvileg nem lehet, de ha esetleg már lehet azt hol tudom majd megnézni? )
-
SyneT87
tag
helló!
nekem annyi kérdésem lenne hogy ha függetlent veszek akkor hogyan tudom frissíteni erre a v40-re a szoftver-t mert egyik ismerősőm ő pl T-mobilos és neki nem engedi frissíteni telóról szal van vmi más megoldás? jah és a v40 az magyar nyelvű?
-
Agrox
tag
szia! énis próbáltam a hellocarbide-os megoldást de lemondtam róla, a lejárt tanusítvány miatt, majd egyszer valahol ovlastam, h az régebbi 5800-ákon működik csak. utána rátaláltam a HelloOx nevű programra, és könnyedén lépésről lépésre sikerült megcsinálnom.
Az X-plorera rátérve pedig, sztem azért nem látod azokat a mappákat, mert rejtettek, be kell állítani h ne legyenek azokMenu->Tools->Configuration és ott nemtom ezekhez a mappákhoz pontosan melyikeket kell kipipálni, de én a hidden files-t, rom drives- ram drives, system files/folderst pipáltam ki (más alkalmazásoknál kellettek). remélem segíthettem
a helloox megtalálható a nokiaprogramok.hu-n -
-
ALI_G
veterán
Szingózás kikerülése első link ([link]) nem jó, mert az ott található módszer 1. lépése nem kivitelezhető.
"Oldjuk fel a rendszerfájlok hozzáférésének tiltását."
Az ott található első módszerben a program lejárt tanúsítvánnyal rendelkezik (mod: dátum visszaállítás után meglepő módon működik), a második link pedig egy nem létező nokiaprogramok.hu fórumra linkel.
-
Fagyi
aktív tag
Valaki tegye már fel léci a core playert a telóra és próbálja ki mit tud!
-
-
hugeboy
tag
Hello.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy...meg lehet-e változtatni a bejelentkezőképet (két kéz nyúl egymás felé) olyanra, ami nem gif vagy jpeg? konkrétan a Forma1 introjára gondoltam. -
verser233
senior tag
Nagy kár
-
FRENK1988
veterán
El kell még egyszer olvasni az idevágó részt.
Ott szerintem benne van minden, a hackel nem veszítesz garanciát. Ez azoknak ajánlott akik sok programot tesznek fel. A Szignózás kikerülése pedig azoknak akik csak egy két fontosabb programra van szükségük
verser233: még nem futottam bele egybe se. -
verser233
senior tag
Sziasztok! Letezik erre a symbianra tv musor program?
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Igazából nem tudom, hogy ebbe vagy a másikba kéne írnom..de mivel most ezt olvastam végig ezért ide írok...
Elvileg pár napon belül veszek Én is egy 5800-t. Igaz használt (még több, mint 1 év garival), meg T-s, de amire kell arra nekem tökéletes lesz szvsz.
Ahogy nézegettem progikból nem lesz hiány nekem, néha szerintem még 1-2innovatívabb játékot is kipróbálok rajta.
A kérésem az lenne, hogy vagy itt vagy a másikban (de emlékeimben mind2 topicban aktív volt az illető, csak a nevét nem jegyeztem meg) az egyik fórumtárs a másiknak küldött egy PMet a szignózással kapcsolatban. Mivel nekem utoljára symbianos telefonom a 6600 volt, illetve pár napig az E51...rám férne a fejtágítás ezzel kapcsolatban.Illetve az lenne a kérdésem, hogy a hackeléssel elvész a garancia vagy valamilyen szolgáltatás?
Üdv, D
PS: amúgy gondolkodtam szifon 2G-n is, mert élőbe bejött, meg a progik jók rá...de abban nincsen GPS, nekem meg gyalogoshoz-túrához 1-2hetente jól jön, mikor olyan helyre megyek.
-
rin02
aktív tag
Nálatok mennyit bír ki a kicsike? Mert az enyém kb. 2 napot 5 perc játékkal, 5 perc internetezéssel. Szerintem ez kevés. Ja és a régi főképernyőt használom.
Más: a régi szoftban kiírta a rádió az adó nevét, és a szám címét? mert az új nem nagyon teszi ezt. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #284 üzenetére
Végülis ja, ez is egy jó ötlet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az gáz...
Nekem is első körben beledöglött az OVI, de kiírta, hogy húzzam le a telót, és dugjam vissza, megcsináltam, egy darabig dolgozott, aztán kiírta, hogy sikertelen, de bekapcsolt a teló, elvileg rajta is volt a 40-es szoft, de inkább adtam neki egy újratelepítést...
Ha be sem kapcsol, meg semmi, akkor az gáz, vidd be szervízbe, de lehet nem fognak vele mit csinálni...
-
Mime
csendes tag
Hello
Nekem kene egy kis segitseg a telohoz, probaltam szoftvert frissiteni, de valamiert megalt a felenel es kampec, most itt allok szoftver nelkul es nemtudom hogyan tudnek rarakni egyet mivel hiba dugom be gepbe vagy probalom bekapcsolni semmi valasz.
Legyszives valaki irja meg pu.be mi a teendo.
Koszi -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #277 üzenetére
Én már feltettem, tök jó... Csak böki a csőröm h lassan talál GPS jelet a teló. Bár én nem sűrűn használom, csak néha kipróbálnám, és hát elég lassúcska.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ingyenessé tette a nokia az offline navigációt.
Letöltéshez nokia megoldása.
Mobilaréna link.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #274 üzenetére
Most kiderül, most feltöltöttem koppra a telót, holnap úgyis fogok zenét hallgatni meg ilyesmi. Holnap nyilatkozom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #272 üzenetére
Hát, én egyedül a görgetésre vártam. Az benne van, és az jó is, ezek a hivatkozások meg, tök jó, hogy vannak, dehát így lókakit nem ér, hogy kb. 2 nap alatt lekajálja az aksit...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #270 üzenetére
Kinetikus görgetés... Mondjuk én ezt vártam főként... Többit nem is használtam volna, csak ha már van, kipróbáltam... De hát nem kell használni, még..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát jah. Én ki is kapcsoltam a hivatkozásokat, meg feldobtam töltőre..
Lényegében 2 nap alatt több mint a felét leszívta az aksinak, na ne már...Amúgy hivatkozások nélkül jó a zenelejátszóval a távirányító is, szal így marad a sima lejátszó, nekem tökéletes.
Viszont még egy furcsaság, így viszont, amíg nem nyomok rá a köv szám gombra, meg a visszára, addig inaktívnak mutatja a gombokat.
-
ALI_G
veterán
válasz
hackeeeee #266 üzenetére
Én is úgy veszem észre. Állandósulni kezd, hogy csak 2 napot bír 2G-n is...most is kb. 2 órát telefonáltam ez alatt, semmi zene, semmi videó...Nekem most 3 csík maradt újraindítás után, szóval reális ami kiírt, nem akarom tovább kínozni, töltőn van.
Ez 33 % visszaesés részemről. -
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, úgy néz ki, hogy a hivatkozások zabálják az aksit... 1 nap alatt már 3 pöcök hiányzott....
-
ALI_G
veterán
Azt a fránya szignózást senki se tudja?
Akkor mondjatok másikat amelyik egyszerű és nagyszerű.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #263 üzenetére
Hát jam, főként. Mondjuk stabilabbnak tűnik az egész teló, de ezek a hivatkozások a fő újítások. Szal, ha tényleg zabálja az aksit, akkor az gáz...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #261 üzenetére
Hát kiderül... Ha a hivatkozások zabálják az aksit, akkor szívás van, akkor nem lesz túl sok értelme használni...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #259 üzenetére
Hát, ja... Most az aksimerülés dologra leszek kíváncsi. Kikapcsoltam a téma hatásokat, kiderül h az merít e, vagy a hivatkozás...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #256 üzenetére
Én gyári lejátszót használom benne...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ALI_G
veterán
válasz
hackeeeee #253 üzenetére
Én most BT sztereo fülest akarok szerezni, de mocsok drága ami jó. Jó lenne ha az kezelné. Én spec. rühellem a kábeleket. A gyári füles olyan nehéz, hogy ha nem akasztom magamra, lehúzza a fülemből, meg mindig útban van, nyakamon stb. El is adom a p*csába, most talán adnak érte értelmes összeget, úgy se használom.
Addig egy sennheisert használok, rettentő szarul szól, pedig sokezres volt ez is. A gyári jól szól pedig. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #251 üzenetére
Hát zavaró is... Engem eléggé zavar, jó tudom sokan nem használják, és közvetlenül fülest dugnak a telóbe, de pl. én használom... És elég zavaró, hogyha le akarom állítani a zenét, vagy léptetni akarok, akkor elő kell vennem a telót a zsebemből...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hackeeeee #250 üzenetére
mióta szakítottam exemmel, alapnak érzem kikapcsolni.
már nem szenvedtetem őket. tovább bírják a gyűrődést, ha picit kímélem...
lsd az összes nokiám ilyen. pl 6210....lazán 1 hétig bírja a tempót..pedig nem mai csirke...
ez a headset irányítás tényleg zavaró...
eléggé nagy szarvashiba lenne...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Duracel
csendes tag
Viszont volt már szervizben mert kicsit beázott...
-
Duracel
csendes tag
Igen független.
-
- = Zk = -
félisten
de jó 5800-ra. csak nem tudom, hogy melyik kell "nekünk"....a 9.1 oder a 9.2....
a merülés meg brutális.
nálam a telón H-Pig 2X45percnyi zene megy. éjszakára kikapcsolom, de melóban erősen netezek, vagy megy a GPS. és így kibír majd 3-4 napot. telefonálni nem telefonálok róla olyan sűrűn. van céges helyette. pont miután megvettem ezt...
Duracel!
gyárilag független?... -
Duracel
csendes tag
Sziasztok!
Remekül kidolgozott írás!
Kérdés: Nekem t-és kártyával rendelkező 5800-ám van ami kártyafüggetlen, de se a telefonról sem a softver up-al és az ovi-val sem akar frissítést találni
Pedig már 1 hete próbálgatom -
hackeeeee
Jómunkásember
Én szombat kora du. húztam le a töltőről, ma már csipogott, hogy merül... Témahatásokat kikapcsoltam, widget-eket hagyom, kíváncsiságból...
Nah akkor mondom úgy, hogy akkor a névjegysávot használom, úgy, hogy le van rakva 4 program ikon alulra, plusz ugye fut a zenelejátszó...
-
ALI_G
veterán
válasz
hackeeeee #241 üzenetére
Most hogy mondod, nekem is mintha hamarabb lemerült volna. 2 napot bírt és 2 órát beszéltem vele. Na jó, még volt 3 csík, de ennél jobb szokott lenni 1 nappal. Én csak az új "asztalt" használom, de widget nélkül, bár azt se értem mit értesz widget alatt.
ZK: ezt hogy érted? most akkor 5800-ra ez nem jó? Ott nincs 9.4-es fájl. Kedves FRENK1988?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #240 üzenetére
Meg a másik,szombaton húztam le a töltőről a telót, ma hallgattam zenét, és csont lemerült már... Úgy érzem, hogy ez a widget dolog mégis kimarad az életemből, bár lehet h csak a téma effekt zabál...
De nekem eddig, állandóan háttérbe futó zenelejátszóval, néhai zenehallgatással elment a teló 4-5 napot, vagy többet..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Észrevettem egy "hibát"... Nemtom egyedül vagyok-e vele...
Ha mennek a widget-ek, nem tom a headset-ről léptetni a track-eket a zenelejátszóban... Ezt más is tapasztalta már?
-
ALI_G
veterán
válasz
- = Zk = - #236 üzenetére
Szóval ezzel a módszerrel nem lehet kikerülni a szignózást 5800-án?
the_stig: és az melyik is?
-
the_stig
tag
A szignózáshoz: a legegyszerűbb, ha végigcsináljátok az opda-s cer reg file-ok beszerzését.
Utána már semmi problema nincs, minden települ. -
the_stig
tag
Ahhoy!
Naszóval: van 5800-ám, vagyis már inkább a gyerek nyúzza, odavan attól, hogy a kisrepülős játékot a teló döntögetésével lehet irányítani. Véleményem, hogy a teló kb erre való. No meg arra, hogy a garmin navi menjen róla, kizárólag külső bt-s GPS vevővel. A sajátja néha 10percig sem talál műholdat. Kihangosítva tényleg szól, de ez nem az én műfajom, az inkább az elbaltázott agyú tiniké. A csengőhangját ígysem hallom meg a városi forgalomban.
Filmnézésre tényleg jó, ha előtt molyol az ember a konvertálással.
Telefonálásra, partnerek kezelésére abszolúte használhatatlan. A kereső képernyő(az érintendő betűk helyfoglalása miatt) eltakarja a találatokat, és ha "ügyes" vagyok, akkor a görgetés helyett már hívom is a találati lista első szereplőjét.
Ha suliba jársz, és fater fizeti, ez tényleg jó.
Ha melózol, telefonálni is akarsz, akkor vegyél telefont.pl: Blackberry 8520 - 35Eft és az optikai egere minden érintő kijelzőt ver használati értékben.
...ja és konvertálás nélkül viszi a full divx/xvid videókat.
-
ALI_G
veterán
Ez akkor működik 5800-ra? (cikkben lévő szignózás kikerülése). Melyik fájlt kell letölteni hozzá? 9.1 vagy 9.2? Úgy tudtam ez 9.4-es.
Ha ez után frissítek majd megint szoftvert, mit várjak? Elszáll minden, semmi se történik, lefagyok? -
hackeeeee
Jómunkásember
Mégegy apró újdonságot vettem észre. Sztem sokkal érzékenyebb a giroszkóp... Eddig csak ha magam felé fordítottam a telót, akkor érzékelte, hogyha szinte tök függőlegesen/vízszintesen szinte magammal szembe állítottam a telót.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Napfénysüti #223 üzenetére
Nekem 311-es AKG-m van, azzal nem szól rosszul...
A SE gyári agybadugósai nagyon jók sztem..
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
hackeeeee #222 üzenetére
Általában a gyáriak gyérek.
De az SE W-ket szokták dícsérni hogy jó a hangzásuk. Én is kipróbáltam az O2-őt az AKG fejhallgatómmal és azzal döbbenetesen szólt. A gyári agybadugós se rossz de azért egy 18k-s fülessel tényleg más élmény. Kipróbálnám vele az 5800-át hogy milyen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Napfénysüti #215 üzenetére
Ott a fülhallgató, amivel nagyot dobbantottak, legalábbis sztem. Én csodálkoztam, amikor meghallottam, hogy az 5800 gyári fülese ilyen gyér...
-
FRENK1988
veterán
válasz
SE W szériám nem volt
-
azdie
csendes tag
aki ezen a készüléken kívánja használni - többek között - a skype-ot, a messengert, a gtalk-ot, a twittert vagy akár a facebook-ot, a nimbuzz nevű okosságot ajánlom. ezek a funkciók ingyenesek, de a voipért már perkálni kell. nekem nagyon bevált. tudtommal, már készül is a magyar nyelvi csomag.
-
ALI_G
veterán
válasz
Elég gyors.
hackeeeee: én néha néznék, de olyankor nincs kedvem konvertálni, főleg, hogy utolsó percben jut eszembe
-
Kleroo
veterán
Hát nem vagyunk egyformák.
Ha már telón nézek filmet(ami nem jellemző,max pár sorozatot évente 3szor )
akkor optimalizálom rá a hangot,és a képet egyaránt.Inkább kapta volna meg az N79-n85 kameráját.
Na az inkább a fájó pont.(bár zenefonnál nem ez a hangsúly,de akkor már inkább ezt rónám fel)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FRENK1988 #208 üzenetére
Zeneileg nem ismerem az 5800-át szóval lehet abban top. SE W-knél jobb amúgy? E51 nagyon zajos volt nekem ahhoz képest az O2 egy megváltás de hát az üzleti telefon volt.
Kleroo: szerintem nem baj ha egy ilyen kijelzőjű telefonra már nem kell konvertálgatni. Nem mindenki szeret még azzal is tökölni.
Amúgy 5800 tulajoktól kérdezném, milyen a készülék általános sebessége? Úgy értem mennyire folyamatos a menüben navigálás mennyire gyors a programok indulási meg ilyesmik.
-
FRENK1988
veterán
212 hozzászólás? Na érdemes volt megírni
-
Kleroo
veterán
Tényleg így eltunyultunk?
Hogy minden filmet csak úgy rádobáljuk a telóra?
Minden téren jobb konvertálni.
Szebb végeredmény(nem a teló resizeolja,hanem mi pl)
Kisebb helyigény
Kisebb energiahasználat.
Zökkenőmentesen fut.
És nem 2perc konvertálni,de sztem ha valaki ért hozzá,akkor 1 napra bedobálja egy progiba az összes filmet amit nézni akar,majd estig konvertálgat a gép.
Ha sorozat a prioritás,akkor az pedig olyan rövid,hogy....csak kibír az ember kb 10perc konvertálástÉn legalábbis nem fikáznám a gép cpu-ját merhogy nem viszi a diviksz fííímeket
Na bumm.
Inkább legyen örökké több standby időm,és ha 3hetente filmezek rajta,akkor kicsit foglakozok előtte a videóval -
ALI_G
veterán
válasz
Napfénysüti #205 üzenetére
Volt PDA-m, WM-mel. Nem volt rossz egyáltalán, sok jó program meg van rá írva, több mint symbian-ra. De eladtam, hogy vehessek 5800-t. Divx fájó pont, de tényleg van rá lejátszó, sokáig jól is működött, nem tudom mit tettem, hogy mostanában nem játsza le a fájlokat, csak kifagy.
#202?
-
Kleroo
veterán
válasz
Napfénysüti #206 üzenetére
E51=minőség komolyabbaknak
5800=multimédia "komolytalanoknak"Én mindtkettővel megbarátkoznék,de 5800 nagyob képernyő miatt GPS-ként is jó kocsiba(és kb annyiba kerül mint egy jobb GPS
)
Valamint netbookot se nagyon kell vennem,mert ekkora kijelzőn sztem már bevállalható a net(unaloműzés+email céljából)
Erre a 2 dologra alkalmatlan az e51(de úgy össze van rakva,hogy utódaink,meg fogják találni egy ásatáson épen)
-
FRENK1988
veterán
válasz
Napfénysüti #206 üzenetére
Hát szerintem jó mind2 de azért mondj még egy ilyen jó ZENEI telefont mint az 5800
Az E51 egyértelmű -
Kleroo
veterán
Egyébként mindenki szidja a nokiát hogy usb-ről nem tölt.
Engem kifejezetten irritál az hogy ha egy telót rádugok gépre kb 30mp-ig akkoris nekiáll tölteni.
Biztos vagyok benne hogy hosszútávon hamarabb megdöglik az akksi.(hiába lítiumos)
Másrészt annyira nem elterjedt az usb. Nem mindenkinek van számgépe,megfelelő adatkábele,meg pláne nem.
Nokia töltője viszont szinte mindenkinek akad(minden háztartásban)
Nem egyszer mentették már meg az "életem"
Van nokia töltőtök? :"peersze"Én ha jól láttam,amik már usb-ről töltenek,annak nincs töltőnyílása nem? na engem az zavarna nagyon :S
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem vitatom hogy készenlétben lenyomja a WM-eseket. Az enyémben 800 Mhz-es Samu proci van tölthetem is kb 2 naponta.
Viszont nem kell konvertálni és elég jó programokat lehet futtatni rajta. Azért nem bántam meg hogy ez lett, pedig szerettem a Symbiant is csak ki akartam próbálni egy más rendszert is. Más világ a kettő de azért vannak hasonlóságok. Nem is olyan nehéz átállni egyikről a másikra.
-
ALI_G
veterán
Ez akkor működik 5800-ra? [link]. Melyik fájlt kell letölteni hozzá? 9.1 vagy 9.2? Úgy tudtam ez 9.4-es
Ha ez után frissítek majd megint szoftvert, mit várjak? Elszáll minden, semmi se történik, lefagyok?
hackeeeee: azért kérdeztem, mert akkor biztos behaluztam
Amit csináltam képet szobában, gyenge fénynél, sokkal jobbnak tűnik mint amit eddig csinált. Nincs képzaj
Pedig minden automatán van, vakut is bekapcsolja, ami azért nem ér sokat
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Black Myth: Wukong
- Horizon Forbidden West
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest