- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ALI_G
veterán
Szingózás kikerülése első link ([link]) nem jó, mert az ott található módszer 1. lépése nem kivitelezhető.
"Oldjuk fel a rendszerfájlok hozzáférésének tiltását."
Az ott található első módszerben a program lejárt tanúsítvánnyal rendelkezik (mod: dátum visszaállítás után meglepő módon működik), a második link pedig egy nem létező nokiaprogramok.hu fórumra linkel.
-
ALI_G
veterán
válasz
hackeeeee #266 üzenetére
Én is úgy veszem észre. Állandósulni kezd, hogy csak 2 napot bír 2G-n is...most is kb. 2 órát telefonáltam ez alatt, semmi zene, semmi videó...Nekem most 3 csík maradt újraindítás után, szóval reális ami kiírt, nem akarom tovább kínozni, töltőn van.
Ez 33 % visszaesés részemről. -
ALI_G
veterán
Azt a fránya szignózást senki se tudja?
Akkor mondjatok másikat amelyik egyszerű és nagyszerű.
-
ALI_G
veterán
válasz
hackeeeee #253 üzenetére
Én most BT sztereo fülest akarok szerezni, de mocsok drága ami jó. Jó lenne ha az kezelné. Én spec. rühellem a kábeleket. A gyári füles olyan nehéz, hogy ha nem akasztom magamra, lehúzza a fülemből, meg mindig útban van, nyakamon stb. El is adom a p*csába, most talán adnak érte értelmes összeget, úgy se használom.
Addig egy sennheisert használok, rettentő szarul szól, pedig sokezres volt ez is. A gyári jól szól pedig. -
ALI_G
veterán
válasz
hackeeeee #241 üzenetére
Most hogy mondod, nekem is mintha hamarabb lemerült volna. 2 napot bírt és 2 órát beszéltem vele. Na jó, még volt 3 csík, de ennél jobb szokott lenni 1 nappal. Én csak az új "asztalt" használom, de widget nélkül, bár azt se értem mit értesz widget alatt.
ZK: ezt hogy érted? most akkor 5800-ra ez nem jó? Ott nincs 9.4-es fájl. Kedves FRENK1988?
-
ALI_G
veterán
válasz
- = Zk = - #236 üzenetére
Szóval ezzel a módszerrel nem lehet kikerülni a szignózást 5800-án?
the_stig: és az melyik is?
-
ALI_G
veterán
Ez akkor működik 5800-ra? (cikkben lévő szignózás kikerülése). Melyik fájlt kell letölteni hozzá? 9.1 vagy 9.2? Úgy tudtam ez 9.4-es.
Ha ez után frissítek majd megint szoftvert, mit várjak? Elszáll minden, semmi se történik, lefagyok? -
ALI_G
veterán
válasz
Napfénysüti #215 üzenetére
Elég gyors.
hackeeeee: én néha néznék, de olyankor nincs kedvem konvertálni, főleg, hogy utolsó percben jut eszembe
-
ALI_G
veterán
válasz
Napfénysüti #205 üzenetére
Volt PDA-m, WM-mel. Nem volt rossz egyáltalán, sok jó program meg van rá írva, több mint symbian-ra. De eladtam, hogy vehessek 5800-t. Divx fájó pont, de tényleg van rá lejátszó, sokáig jól is működött, nem tudom mit tettem, hogy mostanában nem játsza le a fájlokat, csak kifagy.
#202?
-
ALI_G
veterán
Ez akkor működik 5800-ra? [link]. Melyik fájlt kell letölteni hozzá? 9.1 vagy 9.2? Úgy tudtam ez 9.4-es
Ha ez után frissítek majd megint szoftvert, mit várjak? Elszáll minden, semmi se történik, lefagyok?
hackeeeee: azért kérdeztem, mert akkor biztos behaluztam
Amit csináltam képet szobában, gyenge fénynél, sokkal jobbnak tűnik mint amit eddig csinált. Nincs képzaj
Pedig minden automatán van, vakut is bekapcsolja, ami azért nem ér sokat
-
ALI_G
veterán
Akiknél fent van a legújabb szoftver, azok tapasztaltak valami változást a fényképek minőségében?
hackeeeee: ja, tiszta szifon
meg samsungoknál látni ilyet.
Napfénysüti: ez van. Szerintem elég ez a proci. Bármelyik WM-es gépet lepipálja készenléti időben. Divx-et nem tudni miért nem integrálták, 3party programmal lejátszható xvid / divx, bár mostanában nekem bénázik valamiért.
-
ALI_G
veterán
válasz
- = Zk = - #169 üzenetére
Az új szerintem jobb mint ez volt.
És bejövő hívásnál is más fogadFRENK1988: jó háttér, fél évig volt ez nekem is
most a másik iphone killeres van.
-
ALI_G
veterán
A 40-es szoftverben lévő változásokat hol találom? A hivatalos oldalon csak a 31-es van fent: [link]
Egyébként most rakom fel a 40-est, mivel tőled tudom, hogy vanAz a kép amin a tartozékok vannak, kicsit félrevezető. Az az eredeti csomagot mutatja. Nekem olyan van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged