Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
hackeeeee #266 üzenetére
Én is úgy veszem észre. Állandósulni kezd, hogy csak 2 napot bír 2G-n is...most is kb. 2 órát telefonáltam ez alatt, semmi zene, semmi videó...Nekem most 3 csík maradt újraindítás után, szóval reális ami kiírt, nem akarom tovább kínozni, töltőn van.
Ez 33 % visszaesés részemről. -
ALI_G
veterán
válasz
hackeeeee #253 üzenetére
Én most BT sztereo fülest akarok szerezni, de mocsok drága ami jó. Jó lenne ha az kezelné. Én spec. rühellem a kábeleket. A gyári füles olyan nehéz, hogy ha nem akasztom magamra, lehúzza a fülemből, meg mindig útban van, nyakamon stb. El is adom a p*csába, most talán adnak érte értelmes összeget, úgy se használom.
Addig egy sennheisert használok, rettentő szarul szól, pedig sokezres volt ez is. A gyári jól szól pedig. -
- = Zk = -
félisten
válasz
hackeeeee #250 üzenetére
mióta szakítottam exemmel, alapnak érzem kikapcsolni.
már nem szenvedtetem őket. tovább bírják a gyűrődést, ha picit kímélem...
lsd az összes nokiám ilyen. pl 6210....lazán 1 hétig bírja a tempót..pedig nem mai csirke...
ez a headset irányítás tényleg zavaró...
eléggé nagy szarvashiba lenne...
-
ALI_G
veterán
válasz
hackeeeee #241 üzenetére
Most hogy mondod, nekem is mintha hamarabb lemerült volna. 2 napot bírt és 2 órát beszéltem vele. Na jó, még volt 3 csík, de ennél jobb szokott lenni 1 nappal. Én csak az új "asztalt" használom, de widget nélkül, bár azt se értem mit értesz widget alatt.
ZK: ezt hogy érted? most akkor 5800-ra ez nem jó? Ott nincs 9.4-es fájl. Kedves FRENK1988?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #240 üzenetére
Meg a másik,szombaton húztam le a töltőről a telót, ma hallgattam zenét, és csont lemerült már... Úgy érzem, hogy ez a widget dolog mégis kimarad az életemből, bár lehet h csak a téma effekt zabál...
De nekem eddig, állandóan háttérbe futó zenelejátszóval, néhai zenehallgatással elment a teló 4-5 napot, vagy többet..
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
hackeeeee #222 üzenetére
Általában a gyáriak gyérek.
De az SE W-ket szokták dícsérni hogy jó a hangzásuk. Én is kipróbáltam az O2-őt az AKG fejhallgatómmal és azzal döbbenetesen szólt. A gyári agybadugós se rossz de azért egy 18k-s fülessel tényleg más élmény. Kipróbálnám vele az 5800-át hogy milyen.
-
-
rin02
aktív tag
FRENK1988: Még is csak összejött, gratulálok mindenkinek, aki ezt csinálta(köztük magamnak is
)
hackeeeee: Pedig elérhető, nézz csak be a fórumba, hogy hány embernek fut már rajta, közöttük nekem is. Ha mégsem, akkor érdeklődj itt:[link]. Én Nokia PC Suite-al frissítettem, természetesen kábellel. Valószínűleg te FOTA-n nézted, ott még valóban nem érhető el. -
Dr. Oid
aktív tag
válasz
hackeeeee #60 üzenetére
nem vagyok nyelvtannáci, csak istenuccse nem értettem
amúgy nekem ifónom van, de emellett hevesen érdeklődöm az 5800 iránt. korábban főleg symbianos telefonjaim voltak és kicsit hiányzik a khm... sajátos világuk, az ifón kissé unalmas, hogy csak megvan és megy. a symbianokat mindig hegeszteni kellett és lehetett, volt hozzá ezermillió ezmegaz.
ami szerintem extragáz benne, az a böngésző, legalábbis a beépített. opera minivel még nem próbáltam, de a gyári böngésző katasztrófa, lassú, amíg tölt, nem látszik az oldal, a renderelés csapnivaló, boá.
ami jó az 5800-ban: nagy felbontású kijelző, rendes navigációs programok. minden más meg csak úgy van, megszokott, nokiás, nem is tudok mit mondani róluk.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
hackeeeee #60 üzenetére
A gyenge pont mindenféle szövegkörnyezetben azt jelenti, amit...
Egy apróság a cikkhez: ha a telefon nyelve nem magyar, akkor a júzer nem fog találni Beállítások>Telefon>Nyelv>Telefon nyelve szöveget sem.
Korrekt írás egyébként, szépen összeszedtél minden tudnivalót. Köszönjük! -
FRENK1988
veterán
válasz
hackeeeee #38 üzenetére
Pontosan. Ezért is lett ez a címe, hogy mégis az Ájfón fanok azért megnézzék
De amúgy Mr. Csizmásnak igaza van. bizonyiték -
Fagyi
aktív tag
válasz
hackeeeee #27 üzenetére
Anyjuknak 3300 ftért nem sajnáltam érte és nekem nem nagy gondom van a görgetéssel és a tapicskolással sem, elég pontos és gyors is. A film lejátszásnál lassul csak be a program, ez is csak a türelmetlen embereket zavarja,mert megszokható, hogy ezalatt ne karjak semmit csinálni. De amikor mondjuk vettük az előző telóinkat és anyjuknak akkor egy samu sgh530-ast újítottam majd 60 és nem lehetett kihengosítani majdnem felrobbantam! A gyerek 10 ezres belépő szintű SE-jét meg igem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged