- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Szingózás kikerülése első link ([link]) nem jó, mert az ott található módszer 1. lépése nem kivitelezhető.
"Oldjuk fel a rendszerfájlok hozzáférésének tiltását."
Az ott található első módszerben a program lejárt tanúsítvánnyal rendelkezik (mod: dátum visszaállítás után meglepő módon működik), a második link pedig egy nem létező nokiaprogramok.hu fórumra linkel.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FRENK1988 #208 üzenetére
Zeneileg nem ismerem az 5800-át szóval lehet abban top. SE W-knél jobb amúgy? E51 nagyon zajos volt nekem ahhoz képest az O2 egy megváltás de hát az üzleti telefon volt.
Kleroo: szerintem nem baj ha egy ilyen kijelzőjű telefonra már nem kell konvertálgatni. Nem mindenki szeret még azzal is tökölni.
Amúgy 5800 tulajoktól kérdezném, milyen a készülék általános sebessége? Úgy értem mennyire folyamatos a menüben navigálás mennyire gyors a programok indulási meg ilyesmik.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FRENK1988 #157 üzenetére
Ezt hogy érted hogy egy csupasz Symbian több dologra képes mint egy WM? E51-em volt, nemrég váltotam egy i8000 Omnia II-re és nem látom hogy mi az amit a Symbian tudott a WM meg nem.
5800-án is gondolkodtam anno de elnézve milyen az anyagminősége meg az a 434 Mhz-es processzor az egy vicc mikor már a nem érintős telefonokba is 600-ast tesz a Nokia. Persze amennyibe kerül annyit megér mert mégiscsak egy okostelefon ami egész sokat tud de ennyiért csodát sem szabad elvárni. -
feliks
senior tag
Jó írás! Azért egy apró momentumba belekötnék, bár azt nem is te írtad:
"Az 5800 úgy szól kihangosítva, ahogyan még Nokia sosem. Hangos, nem torz, telefonhoz képest parádés.”
Elismerem, kegyetlenül jól szól, de multkor megversenyeztettem az 5800át egy n95 sima verzióval.. (azt hittem énis h az 5800 laposra veri) de kihangostva hangerőben és hangminőségben is odaveri őt az n95..
Viszont érdekes, hogy az 5800 befogott hangszórókkal is hallhatóan csöng, míg az n95 befogott hangszóróval majdnem elnémul..
-
Magnat
veterán
Azt is érdemes megemlíteni, h a különböző all in 1 voip progik ingyen vannak, mint Nimbuzz, Ebuddy, Fring és a többiek ... és működnek is jól. Valamint a 2-3 nap akksiidő akkor érvényes, ha nyüstölöd a telefont, nekem ugyanis éppen az tetszett benne, h ha csak telefonálni használod akkor 7-8 napot is simán elmegy.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FRENK1988 #161 üzenetére
nsu-t használok alapból. csak próba volt. de az nsu-nál is ez a helyzet....
hackeeee:igen, magentás a "kicsike" ...ez van
164: azért remélem "ez az izé" kikapcsolható a telón. annyira megszoktam a jelenlegi alap kijelzőt
166: épp azt mondtam. lesz, csak qrva későn
van időm...nekem jó így is a teló. lehet nézek több videót az új szoftról, és fel sem teszem. kiderül... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FRENK1988 #39 üzenetére
Az ájfón fő gyengepontja a kijelző... Legalábbis ezt úgy gondolom, hogy az kiba jó benne, tapicskoltam, nekem nagyon tetszett. Sokáig elmélkedtem, hogy lecseréltem 2G-sre az 5800-át, de mostmár hogy van kinetic scroll, így lemondtam róla mostmár, így nagyon jó,erre vártam régóta, mint még sokan mások.
Viszont igen, pofátlanul drága még mindig, mondjuk az 5800 is, bár a régi árához képest már elég jó árakon lehet szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest