- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hackeeeee #250 üzenetére
mióta szakítottam exemmel, alapnak érzem kikapcsolni.
már nem szenvedtetem őket. tovább bírják a gyűrődést, ha picit kímélem...
lsd az összes nokiám ilyen. pl 6210....lazán 1 hétig bírja a tempót..pedig nem mai csirke...
ez a headset irányítás tényleg zavaró...
eléggé nagy szarvashiba lenne...
-
- = Zk = -
félisten
de jó 5800-ra. csak nem tudom, hogy melyik kell "nekünk"....a 9.1 oder a 9.2....
a merülés meg brutális.
nálam a telón H-Pig 2X45percnyi zene megy. éjszakára kikapcsolom, de melóban erősen netezek, vagy megy a GPS. és így kibír majd 3-4 napot. telefonálni nem telefonálok róla olyan sűrűn. van céges helyette. pont miután megvettem ezt...
Duracel!
gyárilag független?... -
- = Zk = -
félisten
válasz
FRENK1988 #161 üzenetére
nsu-t használok alapból. csak próba volt. de az nsu-nál is ez a helyzet....
hackeeee:igen, magentás a "kicsike" ...ez van
164: azért remélem "ez az izé" kikapcsolható a telón. annyira megszoktam a jelenlegi alap kijelzőt
166: épp azt mondtam. lesz, csak qrva későn
van időm...nekem jó így is a teló. lehet nézek több videót az új szoftról, és fel sem teszem. kiderül... -
- = Zk = -
félisten
khm..az miért van, hogy a sygc TRIAL verziónál kiírja, hogy DISK ERROR?
telepítés után indítanék, de ezt kapom -
- = Zk = -
félisten
hát ne mgondoltam volna, hogy ekkora teló lesz belőle
-
-
- = Zk = -
félisten
vki tudna segíteni abban a kérdés megválaszolásában, hogy a tesztben említett HACK mire utal? miféle tanusítványokról van szó?...egy konkrét példának tudnék örülni a legjobban
biztos találkoztam ilyennel, csak most nem ugrik be....vagyis rossz irányba kezdtem gondolkodni. sztem
jah, és hogy ehez miként jön/kapcsolódik az új, 40-es szoftver... -
- = Zk = -
félisten
nah, az én eddigi 5800 tesztemet dobhatom a kukába
igaz, azokat nem engedték volna publikálni, de ez van..
.
nem fényezem a telefont, már megtették előttem.
lényeg: lassan 1 éve használom. még a full csomagost sikerült vennem. amiket le írtál apró hibákat, nekem is csak azok tüntek fel. de együtt tudok élni vele/ük.
sajnos egyszer már leejtettem, remélem semmi baja nem történt. látszólag ezidáig semmi. kop-kop.
imádom ezt a telefont. igaz részben azért, mert erősen márkahű vagyok (ezért is van 3 Nokia telóm napi használatban). a gyári füles helyett én vettem egy Sennheiser CX-300 II-as fülest. elképesztően jól szól ezzel. álltalában a saját zenelejátszóját használom, de leginkább az LCG JukeBox-ot.
a szifonról meg csak annyit, nem bántani akarom ,de mikor bementem valamiért a T boltba, és kezembe vettem, majdnem eldobtam. nem fért el a kezemben. pedig nekem aztán van nagy serpenyő tenyerem. de meghajlok előtte, mert meg.
ezen a brando mizérián még agyalok. egyelőre egy "2ft" -os fólia van rajta, de erősen barázdált már. szántani már nem kel laz idén, az tutiaz írást köszönöm én is, csak így tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged