Új hozzászólás Aktív témák
-
rin02
aktív tag
Nálatok mennyit bír ki a kicsike? Mert az enyém kb. 2 napot 5 perc játékkal, 5 perc internetezéssel. Szerintem ez kevés. Ja és a régi főképernyőt használom.
Más: a régi szoftban kiírta a rádió az adó nevét, és a szám címét? mert az új nem nagyon teszi ezt. -
rin02
aktív tag
Hidd el, hogy nem fog hanyatlani! Új tervei vannak 2010-re. Bízz bennük. Azt hiszem, hogy ez a v40-es szoft bizonyíték rá, hogy ha akarnak, tudnak jót csinálni. Ezzel most újabb Nokia 5800 vásárlókat vonz magához, úgyhogy mindenki jól jár.És meg is értem, hogy miért: eddig az emberek, akik ilyet akartak, lebeszélték róla sokan, mert ez a hiba, az a hiba, nincs kinetikus görgetés, rossz főképernyő, és tessék, most csak egy szoftfrissítéssel megoldódott mindez. Én örülök hogy emellett a telefon mellett döntöttem, és amit a GY.I.K-be írtam, írtunk, az az igazság, a "Miért pont az 5800?" rész sem kitaláció.
Azt hiszem, ha ilyen szofttal jött volna ki, minden tesztírónak más lenne a véleménye.
-
rin02
aktív tag
FRENK1988: Még is csak összejött, gratulálok mindenkinek, aki ezt csinálta(köztük magamnak is
)
hackeeeee: Pedig elérhető, nézz csak be a fórumba, hogy hány embernek fut már rajta, közöttük nekem is. Ha mégsem, akkor érdeklődj itt:[link]. Én Nokia PC Suite-al frissítettem, természetesen kábellel. Valószínűleg te FOTA-n nézted, ott még valóban nem érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged