- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agrox
tag
szia! énis próbáltam a hellocarbide-os megoldást de lemondtam róla, a lejárt tanusítvány miatt, majd egyszer valahol ovlastam, h az régebbi 5800-ákon működik csak. utána rátaláltam a HelloOx nevű programra, és könnyedén lépésről lépésre sikerült megcsinálnom.
Az X-plorera rátérve pedig, sztem azért nem látod azokat a mappákat, mert rejtettek, be kell állítani h ne legyenek azokMenu->Tools->Configuration és ott nemtom ezekhez a mappákhoz pontosan melyikeket kell kipipálni, de én a hidden files-t, rom drives- ram drives, system files/folderst pipáltam ki (más alkalmazásoknál kellettek). remélem segíthettem
a helloox megtalálható a nokiaprogramok.hu-n -
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát jah. Én ki is kapcsoltam a hivatkozásokat, meg feldobtam töltőre..
Lényegében 2 nap alatt több mint a felét leszívta az aksinak, na ne már...Amúgy hivatkozások nélkül jó a zenelejátszóval a távirányító is, szal így marad a sima lejátszó, nekem tökéletes.
Viszont még egy furcsaság, így viszont, amíg nem nyomok rá a köv szám gombra, meg a visszára, addig inaktívnak mutatja a gombokat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
- = Zk = -
félisten
de jó 5800-ra. csak nem tudom, hogy melyik kell "nekünk"....a 9.1 oder a 9.2....
a merülés meg brutális.
nálam a telón H-Pig 2X45percnyi zene megy. éjszakára kikapcsolom, de melóban erősen netezek, vagy megy a GPS. és így kibír majd 3-4 napot. telefonálni nem telefonálok róla olyan sűrűn. van céges helyette. pont miután megvettem ezt...
Duracel!
gyárilag független?... -
hackeeeee
Jómunkásember
Én szombat kora du. húztam le a töltőről, ma már csipogott, hogy merül... Témahatásokat kikapcsoltam, widget-eket hagyom, kíváncsiságból...
Nah akkor mondom úgy, hogy akkor a névjegysávot használom, úgy, hogy le van rakva 4 program ikon alulra, plusz ugye fut a zenelejátszó...
-
Kleroo
veterán
Hát nem vagyunk egyformák.
Ha már telón nézek filmet(ami nem jellemző,max pár sorozatot évente 3szor )
akkor optimalizálom rá a hangot,és a képet egyaránt.Inkább kapta volna meg az N79-n85 kameráját.
Na az inkább a fájó pont.(bár zenefonnál nem ez a hangsúly,de akkor már inkább ezt rónám fel)
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem vitatom hogy készenlétben lenyomja a WM-eseket. Az enyémben 800 Mhz-es Samu proci van tölthetem is kb 2 naponta.
Viszont nem kell konvertálni és elég jó programokat lehet futtatni rajta. Azért nem bántam meg hogy ez lett, pedig szerettem a Symbiant is csak ki akartam próbálni egy más rendszert is. Más világ a kettő de azért vannak hasonlóságok. Nem is olyan nehéz átállni egyikről a másikra.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csoda, hogy a bill zár dolgot nem tették bele.
Amúgy, először nem tudtam, hogy hogy kell ezzel bánni, mert legelső hívásnál a szoft frissítése után, elhúztam az újjam, aztán beadta a bejövő hívást, nem vette fel, mondom most mivan?! Aztán köv hívásnál elhúztam az újjam megint, akkor már felvette, mondom áháááá, szóval így működik.
Nem fotóztam vele, elvileg kéne változnia? Zenelejátszó amúgy mintha picivel de, hangosabb lenne, bár ez lehet hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest