- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Hát nem vagyunk egyformák.
Ha már telón nézek filmet(ami nem jellemző,max pár sorozatot évente 3szor )
akkor optimalizálom rá a hangot,és a képet egyaránt.Inkább kapta volna meg az N79-n85 kameráját.
Na az inkább a fájó pont.(bár zenefonnál nem ez a hangsúly,de akkor már inkább ezt rónám fel)
-
Kleroo
veterán
Tényleg így eltunyultunk?
Hogy minden filmet csak úgy rádobáljuk a telóra?
Minden téren jobb konvertálni.
Szebb végeredmény(nem a teló resizeolja,hanem mi pl)
Kisebb helyigény
Kisebb energiahasználat.
Zökkenőmentesen fut.
És nem 2perc konvertálni,de sztem ha valaki ért hozzá,akkor 1 napra bedobálja egy progiba az összes filmet amit nézni akar,majd estig konvertálgat a gép.
Ha sorozat a prioritás,akkor az pedig olyan rövid,hogy....csak kibír az ember kb 10perc konvertálástÉn legalábbis nem fikáznám a gép cpu-ját merhogy nem viszi a diviksz fííímeket
Na bumm.
Inkább legyen örökké több standby időm,és ha 3hetente filmezek rajta,akkor kicsit foglakozok előtte a videóval -
Kleroo
veterán
válasz
Napfénysüti #206 üzenetére
E51=minőség komolyabbaknak
5800=multimédia "komolytalanoknak"Én mindtkettővel megbarátkoznék,de 5800 nagyob képernyő miatt GPS-ként is jó kocsiba(és kb annyiba kerül mint egy jobb GPS
)
Valamint netbookot se nagyon kell vennem,mert ekkora kijelzőn sztem már bevállalható a net(unaloműzés+email céljából)
Erre a 2 dologra alkalmatlan az e51(de úgy össze van rakva,hogy utódaink,meg fogják találni egy ásatáson épen)
-
Kleroo
veterán
Egyébként mindenki szidja a nokiát hogy usb-ről nem tölt.
Engem kifejezetten irritál az hogy ha egy telót rádugok gépre kb 30mp-ig akkoris nekiáll tölteni.
Biztos vagyok benne hogy hosszútávon hamarabb megdöglik az akksi.(hiába lítiumos)
Másrészt annyira nem elterjedt az usb. Nem mindenkinek van számgépe,megfelelő adatkábele,meg pláne nem.
Nokia töltője viszont szinte mindenkinek akad(minden háztartásban)
Nem egyszer mentették már meg az "életem"
Van nokia töltőtök? :"peersze"Én ha jól láttam,amik már usb-ről töltenek,annak nincs töltőnyílása nem? na engem az zavarna nagyon :S
-
Kleroo
veterán
zenefüggő.
vagyis attól függ mit hallgattatok.Egy ilyen teló-hangszórónak, a rock a legnagyobb kihívás(bass,magas,sok hang+ének egyszerre)
Találtam youtubeon egy tesztet, ahol több fullos teló hsz-ja le van tesztelve.
Az N95 itt egy kis nyúlpiszok hangzásban az 5800-hoz képest.
[link] -
Kleroo
veterán
válasz
- = Zk = - #118 üzenetére
Köszi
Akkor vagy kifelejtette a listából,vagy kummant a huncut -
Kleroo
veterán
Új kérdés
Volt róla szó,hogy megkurtították az alapcsomagot.
Memóriakártya feltétlen van benne?
Nézegettem használtak között,és egy kolléga a photo hallban vette decemberben,2év nokia garival,és azt mondja nincs hozzá memóriakártya.... Igaz ez, avagy meg akarja tartani? -
Kleroo
veterán
Szerintem nem okosabb,inkább egál körül van.
Sztem megjelenésben az n95 ma már elég gagyinak tűnik.5mp-eles kamerája van,ami tuti jobb képet csinál,de igazából mindegy,mert mind2 csak arra jó,hogy szép minőségben megörökítse a múló pillanatot,fényképező hiányában.
viszont batár nagy kijelzője van ami minden téren nagy előny. GPS,net,film
plusz biztos tud pár featuret amit a n95 még nem.
ja és néztem tesztet hangszóróról. az n95 hangja borzalom az 5800hoz képest.
szóval jobbnak nem jobb,csak más.(az én szememben sokkal jobb(hangszóró,hatalmas kijelző,dekoratív)
-
Kleroo
veterán
Ja egyébként REMEK írás!
(most tűnt fel hogy ehez a cikkhez írtam,és nem a "main 5800 topikba"
Emiatt az írás miatt gondolkodtam el azon hogy tán kell nekem isaz omnia helyett.
És meggyőzött
Erre nem sokan képesek,mert mobilok terén elég top vagyok,de nesze nekem, meggyőztél
Jónak tűnik.
HATALMAS UP NEKED -
Kleroo
veterán
Sziasztok!
6éve Nokiahasználó vagyok(több kitéréssel,de mindig a nokia"szisztéma" hiányzott)
2éve N73am van. Nagyon szeretem,de haladni kell a korral.
Sok telót nézegettem,a fő jelölt,egy omnia lenne......Azonban.....nekem nagyon fontos hogy TELEFON legyen. biztos helyen legyenek az sms-eim,amik klasszikusan smseknem csak bitek az éterben
amik egy rom install után eltűnnek,ect.
Szóval kérdem én: az 5800 ugye még nagyon hasonló az n73hoz? nekem többet ér hogy hű társam legyen,mint hogy villogjak a haverok előtt,majd 3hét múlva megjelenjen újabb/jobb....ON:
Megéri az 5800? bejáratott symbianos vagyok.A fő elveim: kocsiban használnám GPS-re,suliban wifin neteznék vele, és öhm....segédeszközként zh alatt
Legyen FRANKÓ beépített hangszóró.A kamera nem fontos. ha eléri egy N73 szintjét,én elégedett vagyok
Tényleg nagyon gagyi az anyagminősége?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- E-roller topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest