- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
zolee001 #144 üzenetére
köszönöm a tippet. Végül AWS lett belőle (nekem egyszerűbbnek tűnik, és flexibilisebbnek), de nagy megelégedéssel használok egy 8GB-os 2 magos rendszert óránként 30 forintért.
Mivel tanulásra használom, csak akkor indítom el, mikor szükségem van rá. Mégse kell vennem új macbookot közel egymillió forintért. Így elég a mostani 4 éves 8GB-os macbook továbbra is.
-
boost
veterán
válasz
zolee001 #142 üzenetére
Lehet feltölteni egy vmdk fájlt, és ott készíteni egy virtuális gépet, ami azt használja merevlemezként?
Én is vacilálok, hogy 3 év után jól jönne egy erősebb MBP, 16GB memóriával, de csak különleges helyzetekben kellene, virtuális gépekhez.
Syl: no offense, csak elmeséltem én is a példámat neked.
-
TBMC
addikt
válasz
zolee001 #112 üzenetére
köszi!
aláírom, hogy win vonalon is vannak erőművek, nekem is volt, több is. imádtam a gépeimet DE nekem a windowsból lett elegem... biztos jó, de nem nekem. és ezt is le is zárnám, teljesen mindegy ki mit preferál, van amit szeret, kész. abban/azzal dolgozik ennyi.(egyik kollégámnak ilyen gépe van: Asus ROG GX800VH, és minden nap mosolygunk, hogy egész lassan áll fel, szedi össze magát hibernálásból, bármikor. mondjuk neki már annyira nem őszinte a mosolya, mert full reinstall után is e képp működik. nem a hardverekkel van a gond, magával a winnel...)
illetve, hogy sznob vagyok-e vagy sem: ez már egész személyeskedés szitu. ebbe most nem mennék bele ha nem harakszol. maradjunk annyiban, hogy szerintem alap, hogy szituációhoz megfelelően öltözködik fel az ember. Nem a ruha teszi az embert, az így igaz. viszont ez igénytelenség és tisztelenlenség a másik féllel szemben.
Chaser: gondolom desktopról beszélünk.. tudom, vannak jó gépek, ismét csak ezt tudom elmondani. de nekem a windows a gyengém. azon nőttem fel, a mai napig néha használnom kell, de köszönöm, én nem kérek belőle.nekem abból lett elegem mikor 1-1 nagy update után nem kapcsol be a gép, gondolkozik, hogy felkeljen vagy ne. összeomlik az app, a win... hiába bármilyen atomerőmű, de tényleg, ha a win/appok nincsenek megfelelően optimalizálva. hisz teljesen jól mondtad a macet nem nagy kunszt optimalizalni, hisz minimalis cfgre kell. de legalább működik, feláras, nem is atomerőmű. de ez van, just works. (persze a mac osnek is vannak sz@rságai, nem vagyok elvakult, bármennyire is annak tűnhetek ez irányban...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 7
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest