Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolee001

őstag

válasz TBMC #110 üzenetére

Elöször is gratula géphez,legyen sok örömöd vele

továbbiakban: nem nagyon láttam még wines gépet(lehet az bármilyen atomerőmű, desktop vagy noti) úgy viselkedni mint macet, bármikor kinyitom (vagy desktop előtt egér megmozdít) plafon 2mp alatt(kinyit+ujj odatesz) már ugyan ott vagyok ahol abbahagytam a munkát.

Ezzel nem nagyon értek egyet,Windowsos vonnalon is vannak jo megoldások
    Csak mellesleg 2010 es Sony VAIO 4db SSD Raid 0 ban gyárilag Hybrid video kártya stb stb,drága volt az tény de az Apple árazásához köze nincs és 1 kg a gép valamint az akkori Macekben a Seagate 500as hybrid vinyok voltak.
    Nem olvastam végig (még) a cikkedet,hogy mire használod de én komolyabb számitási feladatokra 2 perc alatt csinálok egy virtuális gépet az Azure-ban vagy AWS-ben ,16 proci 128 GB ram elég aztán miután végzett törlöm,pár usd-be kerül.

lehet, de lehet, de érdemes fontolóra venned, ha szerinted presztizs.. miszerint ha egy fontos tárgyalásra érkezel, azt is nézik, milyen autóval gurulsz be, hogy öltözöl fel, milyen órád van, milyen eszközön dolgozol, és még sorolhatnám...

Nem a ruha teszi az embert.hallottad már talán
    A kocsi az övé avagy kölcsönzött esetleg lopott? Amennyiben az övé mennyi van még a 10 éve részletböl?:-)
    Óra Rolex? Kedves barátom anno igen megörült amikor New Yorkban dicsekedett nekünk ,hogy mekkora mázlija volt amikor a Time Squaren 50 usd-ért vett egy Rolexet:-)
    Sajnos az én munkáltatoim nem azt nézik,hogy milyen eszközön dolgozom (pont leszarják) hanem,hogy milyen a munka minösége és ,hogy kész van e.
    Ne haragudj de igen erös sznobizmus érzödik az idézett mondataitból ezért is irtam le a saját véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák