- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
válasz
zolee001 #112 üzenetére
köszi!
aláírom, hogy win vonalon is vannak erőművek, nekem is volt, több is. imádtam a gépeimet DE nekem a windowsból lett elegem... biztos jó, de nem nekem. és ezt is le is zárnám, teljesen mindegy ki mit preferál, van amit szeret, kész. abban/azzal dolgozik ennyi.(egyik kollégámnak ilyen gépe van: Asus ROG GX800VH, és minden nap mosolygunk, hogy egész lassan áll fel, szedi össze magát hibernálásból, bármikor. mondjuk neki már annyira nem őszinte a mosolya, mert full reinstall után is e képp működik. nem a hardverekkel van a gond, magával a winnel...)
illetve, hogy sznob vagyok-e vagy sem: ez már egész személyeskedés szitu. ebbe most nem mennék bele ha nem harakszol. maradjunk annyiban, hogy szerintem alap, hogy szituációhoz megfelelően öltözködik fel az ember. Nem a ruha teszi az embert, az így igaz. viszont ez igénytelenség és tisztelenlenség a másik féllel szemben.
Chaser: gondolom desktopról beszélünk.. tudom, vannak jó gépek, ismét csak ezt tudom elmondani. de nekem a windows a gyengém. azon nőttem fel, a mai napig néha használnom kell, de köszönöm, én nem kérek belőle.nekem abból lett elegem mikor 1-1 nagy update után nem kapcsol be a gép, gondolkozik, hogy felkeljen vagy ne. összeomlik az app, a win... hiába bármilyen atomerőmű, de tényleg, ha a win/appok nincsenek megfelelően optimalizálva. hisz teljesen jól mondtad a macet nem nagy kunszt optimalizalni, hisz minimalis cfgre kell. de legalább működik, feláras, nem is atomerőmű. de ez van, just works. (persze a mac osnek is vannak sz@rságai, nem vagyok elvakult, bármennyire is annak tűnhetek ez irányban...)
-
TBMC
addikt
+1
továbbiakban: nem nagyon láttam még wines gépet(lehet az bármilyen atomerőmű, desktop vagy noti) úgy viselkedni mint macet, bármikor kinyitom (vagy desktop előtt egér megmozdít) plafon 2mp alatt(kinyit+ujj odatesz) már ugyan ott vagyok ahol abbahagytam a munkát.
- nem vitaindítónak szánom...
nullpoint: lehet, de lehet, de érdemes fontolóra venned, ha szerinted presztizs.. miszerint ha egy fontos tárgyalásra érkezel, azt is nézik, milyen autóval gurulsz be, hogy öltözöl fel, milyen órád van, milyen eszközön dolgozol, és még sorolhatnám...
lehet, kevés emberrel találkozol, de nagyon is számít az első benyomás/kialakított kép azon emberről, akivel épp szeretnél együtt dolgozni/elvégeztetni az adott munkát.
...mondjuk ez egy vízvezeték szerelő kollégára nem vonatkozik persze. -
TBMC
addikt
ha picit figyelmesebben olvasod, volt. sőt ha ránézel logoutra... (nem is 1 imacem, pcm volt...)
egyéb okokból kifolyólag csak a mobil eszköz jön szóba.bár, lehet más meg tudja oldani, hogy 0-24 az asztali gépét, akár egy imacet cipelget
én nem próbálnám ki.
kiszolgál az rmbpro. mindenhol monitoron dolgozik az ember persze.szerintem ne személyeskedjünk. írtem Nektek egy vélemény "cikket" ennyi.
-
TBMC
addikt
ez ~100%os terheltség mellett...
sosincs ennyire terhelve a gép munka közben, kb nem is lehet, max fcpx 4k rendereléssel, de ott is mozog 80-95%között.. ez csak stressz teszt volt, ráadásul teszt gépen.
munka mellett 72fok fölké még nem sikerült vinnem. pedig 0-24 használom, elég sok nagy fileval dolgozok. Egyelőre tényleg nagyonjó.
Aztán majd idővel elvállik, lesz-e bárm iféle gyermekbetegsége.
Biztonság kedvéért ott az Applecare. Ő minimum 2-3évet nálam lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Le Mans Ultimate
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged