- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
van amiben gyorsabb, viszont csúnya felár társul hozzá, és mint mondtam minimális konfigra kell optimalizálni, a win rendszereket pedig kb végtelenre, nem fogok tapsolni h ilyen tényezők mellett valamiben gyorsabb a macos
akinek ez kell ezt használja, mindenki maga tudja h hülye, én winnel vagyok az ( : maradok a winnél egyelőre, abból is 7-nél amíg lehet - a mostani gépem amíg él addig biztos 7-es marad rajta - -
hallador
addikt
Hát akkor nem találkoztál mai modern wines géppel. Ma már egy Kaby Lake R és eg Win 10 is tudja ilyen szempontból a dolgot.
Az hagyján nekem egy ProBook 430 G5, Linux-al pontosan úgy viselkedik mint a Mac, kel és alszik. Mire kinyitom már mehet is a jelszó, ha van rajta. Azért ez elég jó szerintem. -
Xero
nagyúr
T440s pont ugyan úgy áll fel alvásból, mint anno bármelyik Mac-em (többek között a touchbaros is). Ettől függetlenül a Mac OS még mindig jobb, és érezhető, hogy a vasakhoz van reszelve a rendszer. Ez tény. Én is jobban kedvelem. Viszont réges régen nincsen már olyan nagy difi user experience terén.
-
zolee001
őstag
Elöször is gratula géphez,legyen sok örömöd vele
továbbiakban: nem nagyon láttam még wines gépet(lehet az bármilyen atomerőmű, desktop vagy noti) úgy viselkedni mint macet, bármikor kinyitom (vagy desktop előtt egér megmozdít) plafon 2mp alatt(kinyit+ujj odatesz) már ugyan ott vagyok ahol abbahagytam a munkát.
Ezzel nem nagyon értek egyet,Windowsos vonnalon is vannak jo megoldások
Csak mellesleg 2010 es Sony VAIO 4db SSD Raid 0 ban gyárilag Hybrid video kártya stb stb,drága volt az tény de az Apple árazásához köze nincs és 1 kg a gép valamint az akkori Macekben a Seagate 500as hybrid vinyok voltak.
Nem olvastam végig (még) a cikkedet,hogy mire használod de én komolyabb számitási feladatokra 2 perc alatt csinálok egy virtuális gépet az Azure-ban vagy AWS-ben ,16 proci 128 GB ram elég aztán miután végzett törlöm,pár usd-be kerül.lehet, de lehet, de érdemes fontolóra venned, ha szerinted presztizs.. miszerint ha egy fontos tárgyalásra érkezel, azt is nézik, milyen autóval gurulsz be, hogy öltözöl fel, milyen órád van, milyen eszközön dolgozol, és még sorolhatnám...
Nem a ruha teszi az embert.hallottad már talán
A kocsi az övé avagy kölcsönzött esetleg lopott? Amennyiben az övé mennyi van még a 10 éve részletböl?:-)
Óra Rolex? Kedves barátom anno igen megörült amikor New Yorkban dicsekedett nekünk ,hogy mekkora mázlija volt amikor a Time Squaren 50 usd-ért vett egy Rolexet:-)
Sajnos az én munkáltatoim nem azt nézik,hogy milyen eszközön dolgozom (pont leszarják) hanem,hogy milyen a munka minösége és ,hogy kész van e.
Ne haragudj de igen erös sznobizmus érzödik az idézett mondataitból ezért is irtam le a saját véleményem. -
Chaser
legenda
Gyere el hozzam es lathatsz...gratisz a bemutato ( : lehet 2 masodpercnel tobb valamivel sleepbol folytatni a munkat, de egesz biztos 10 alatt van, ps-t szoktam igy felbehagyni, ebresztestol kb 5 masodperc es lehet dolgozni - nincs fenn semmilyen felesleges win lassito -
Azt meg azert ne felejtsuk el, a csoda macos-t minimalis konfig szamra kell optimalizalni, a wint pedig kb vegtelenre, nem nagy durranas h egyes feladatokban gyorsabb -
kenwood
veterán
es ebben mi a szemelyeskedes ?
en arra gondoltam,hogyha grafikus lennek,es olyan jol menne,hogy belefer egy ilyen mac,akkor biztos,hogy lenne egy atomeromu az asztalamon.
igy amikor otthon dolgozom, akkor minden eroforras-igenyes melo a leheto leggyorsabban elkeszulj.
ezzel tudom a szabadiomet novelni,a profitomat maximalizalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest