- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Én is azt írtam, hogy a Win semmivel se ébred lassabban a Mac-től.
A menőségi faktor hidegen hagy, nem viszem nyilvános helyre a gépet.
Én csak az ügyben szólaltam fel, hogy a kommentelők nagy része megmagyarázza emberünknek, hogy "bezzeg pécét mennyivel olcsóbban vehetne". (ezért olyan az autós hasonlat, amilyen)
De ha egyszer ő nem akar pécét?!Egyébként jellemző itt a logouton, hogy ha valaki bemutat valamit (számítógépet, telefont, biciklit stb.), rögtön megjelennek a megmondóemberek és megmagyarázzák a szerzőnek, hogy bezzeg ez a másik típus mennyivel olcsóbb, jobb, szebb stb.
-
Syl
nagyúr
>nem fogok tapsolni h ilyen tényezők mellett ....
Egy szóval sem írta, hogy tapsolni kell. Az ember leírta miért szereti a gépet, rendszert, miért hajlandó ezért a gépért többet fizetni, mint a pécés "társakért". És mit kap cserébe? A kommentek fele hülyézésből, meg magyarázásból áll, hogy bezzeg a pécé mennyivel olcsóbb stb.
Gondolom ezek az emberek, akik nem bírják kiállni ha valaki drága Apple gépet vesz, az utcán leállítják a (tetszőleges típusú, drága autó)-kat és odamondják a tutit, miszerint csak a hülyék költenek 10-15 milliót autóra, amikor egy Suzuki, Ford, Opel stb. sokkal olcsóbb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest