- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
nekem speciel az osx a legjobb választás munkára. Megvannak a szükséges alkalmazások az enterprise közeli léthez (Excel, Word, Outlook, Skype for Business), és megvan a unix shell, Docker környezet, ami nekem szükséges a munkámhoz, és privát projektjeimhez is. Mellette jön még az is, hogy azonnal indul, könnyű a gép, jó minőségű a kijelző, tehát a jó hardware, és a kettő jó eggyüttműködése. Tudom, hogy más platformokon is van erre workaround, de nekem ilyen jól csak ezen működik.
(A HW - szoftver eggyüttműködésről: céges Lenovo T560 is van a polcon, SSDvel, 24Gb memóriával, 3K kijelzővel, és néha nagyban jelenik meg a program, néha piciben, és az egész még káoszosabb, ha rádugsz egy FullHD monitort. Munkára lényegébe alkalmatlan. Pl remote desktopok minimalizálva jelennek meg néha, vagy épp parancssor dupla betümérettel, stb)
Ezért használok saját gépet munkára inkább.
-
a Win semmivel se ébred lassabban a Mac-től.
Nohát, azt se tudtam, hogy attól ébred!
hogy bezzeg ez a másik típus mennyivel olcsóbb, jobb, szebb stb.
...ééééés igen! Ott a kolléga nulla forintos megoldása:
Ja nekem meg egy P4-en a live PuppyLinux SSD-ről hidegen 12 sec...
Olvasgatom itt, mekkora bootidők jönnek itt meg ott hidegen sajtolva, etc..... hmmm!
(szerinted írjam én is ide, hogy a 8 éves általam legózott desktopon eccerű APU-val 2,7 sec alatt bootolt hidegen az Antergos, 3 sec körül meg a Jessie Cinnamonnal!?)Amúgy ezen a Mekin elfut egy Win10-es?
(#129) Chaser
ha olcsóbb winest vesz mennyivel több pénze marad
Ha meg még Wint se vesz a géphez, még több!
-
Chaser
legenda
nem egészen, valaki azt mondta hú mennyi idő míg egy wines rendszer feláll, én ezt húúúúú nem tapasztaltam, messze nem csúcsgéppel
meg így mekkora menő' vele megjelenni, csak felcsap és működik..jah az enyém is, az h sokak bénák az it-hez nem a gép hibája
ettől független vannak feladatok amiknél gyorsabb a macos, és ha valaki ezzel pénzt keres nyilván azt veszi, én is azt venném, ettől a szubjektív véleményem ez az egész mac téma egy túlárazott történet, pont a lényegét kezdi elveszíteni, amit már a régi mac használók is szóvá tesznek itt-ott-amott
nagyon rossz az autós hasonlatod, win alapú gépből is van drága - és mint itt, ott sem feltétlen jelenti azt h attól jó is - -
zolee001
őstag
-
Éppenséggel videószerkesztésnél el tudom képzelni, hogy gyorsan megtelik az a 4 tera (egyetlen sima HD-s felvétel is foglalhat 30-40gigát kitömörítve). Modern fotógépek is komoly, darabonként 30+MB-os nyersképeket köpködnek magukból.
#44: arra ott a normálisan behűtött 17 colos Dell Precision és HP Zbook, illetve az asztali gépek. Ez egy ilyen középmegoldás, alacsonyabb hardverigényű médiás feladatokra (pl hangsáv-szerkesztgetés videóban, egyszerűbb vágási feladatok, manuális photoshop munka) jó. Persze erre egy 3éves Broadwell kétmagos + 1 percnyi türelem is jó ötödennyiért...
-
maximilian4
addikt
Ráadásul szerintem nem kéne megtörni magát dollármilliárdos kutatással az apple-nek hogy 64 giga ramot ráforrasszanak neked az alaplapra. Bár...ha már a ddr4 is hatalmas innovációnak minősül. Ez az ár meg egy vicc. Elhiszem hogy van aki jobban szereti az OS-t, de ilyen felárat elkérni érte. Ráadásul alig vannak rajta portok. De legalább megveheted azt is jó drága pénzért ha szükséged van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest