- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
+1
továbbiakban: nem nagyon láttam még wines gépet(lehet az bármilyen atomerőmű, desktop vagy noti) úgy viselkedni mint macet, bármikor kinyitom (vagy desktop előtt egér megmozdít) plafon 2mp alatt(kinyit+ujj odatesz) már ugyan ott vagyok ahol abbahagytam a munkát.
- nem vitaindítónak szánom...
nullpoint: lehet, de lehet, de érdemes fontolóra venned, ha szerinted presztizs.. miszerint ha egy fontos tárgyalásra érkezel, azt is nézik, milyen autóval gurulsz be, hogy öltözöl fel, milyen órád van, milyen eszközön dolgozol, és még sorolhatnám...
lehet, kevés emberrel találkozol, de nagyon is számít az első benyomás/kialakított kép azon emberről, akivel épp szeretnél együtt dolgozni/elvégeztetni az adott munkát.
...mondjuk ez egy vízvezeték szerelő kollégára nem vonatkozik persze. -
Chaser
legenda
Nem vettem magamra, ez egy kategorikus altalanositas volt, azt viszont nem szeretem
Ha valaki tulsulyos/kover, azt sem feltetlen jelenti azt h igenytelen, lehet h csak eppen beteg, tobb ilyen ismerosom is volt
3-4 perc nem 11 perc ( :
Nemes egyszeruseggel ha nekem melegem van, nem fogok hosszu nadragot huzni, aki ertelmes felfogja h atlagnal jobban izzadom es nem birom a kanikulat, aki nem ertelmes azt tudom sajnalni, de nem fog9m miatta megeroszakolni magam
Mas tema ha epuleten beluli rohangaszas ahol biztositott a - lehetoleg 22 fok alatti - klimatizalt levego -
Chaser
legenda
én 35 fokban akkor is izzadok, ha kinézek az ablakon...ha bármilyen találkozóm van megoldom, h előtte fél órát lehűlhessek és elálljon az izzadás, tsúnya' dolog a genetika, nem kövér vagyok, csak izzadós ( :
11 perc az irreális, pont
winről volt szó és régebbi gépről, 35 másodperc alatt chrome-ban vagyok, és egy gennel újabb gép mint az 520, szintén notebook, nem hinném h az egy gen különbség miatt gyorsabb "picit" a gépem, ami semmi extra, 2 magos i5, ssd
ha multinál dolgozol akkor is lehet saját géped - ha el tudod adni magad -, nem kata függvénye
akinek a mac a státucszimbólum' egészségére, nálam szánalom kategória ha nem valós munkára használják hanem csak "megjelenni"
ha akarok én saját tárgyalásokra sem öltözöm ki, ahogy jól érzem magam, nálam sokkal többet kereső ismerős is így van vele - nála speciel a rolex a státusz rövid nadrág és sportcipő, póló mellé ( : -, nekem még az se jutott...ha valaki kompetens valamiben és igényes az látszik rajta bármilyen öltözékben, ha nem és csak egy maLYom, felhúzhat amit akar, akkor is maLYom marad -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest