- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #179 üzenetére
HI!
na mekkerdesztem, az a HA az a HA:- )))
aszongya Tilu-t O is mulotkor velelneul hallota:- )))udv
neduddki
mod: gamerkiller: es ebben mi az ujsag???? eszt az ertl;mesebbe saajt kutfobol is tugya, nem kell neki segicseg:- )))
mephi666: valaszoltam, de szerintem keversz:- ) /mongyuk bisztos vagyo kbenne/
-
mephi666
nagyúr
-
gamerkiller
senior tag
válasz
neduddki #165 üzenetére
Ha akartam volna már réges rég bescanneltem volna, itt van előttem. Mivel te már nem dolgozol ott, te megteheted..
Fejlődőképes vagyok e? Ezen a téren alább nem adok. Tudod valaki egyszer azt mondta nekem; Ne vitatkozz a hülyékkel! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
-
.mf
veterán
kapcs.ford:
"Felértékelődött az nagyon, hogy legalább pontosan fizetnek, nem pedig 2-3 hónap, ne adj ég fél éves csúszással, amiről azért hallani sofőröktől"
Érdekes életvitel, bár nem nekem való. Azért gyerekkoromban én is nagyon szerettem a kamionokat
Ugyanitt neduddki fordító-modul akciós áron eladó!
-
gamerkiller
senior tag
Jézusom.. Kérlek szedd össze a gondolataidat mielőtt írsz, alig értem mit akarsz..
(#11) infectedmann: Köszönöm szépen, ez megmondom őszintén jól esett ^^
#12) hackeeeee: Azért ne általánosítsunk, 10 kamionosból ha 2 ilyen. Az autópályáról meg annyit, hogy nem tudunk többet menni 90km/h nál, akkor a személyautósok ne idegeskedjenek hogy miért nem megyünk.. Tudják nagyon jól, azért mert nem tudunk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest