- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voyage
aktív tag
Látszik, mennyi műveletlen ember van itt...
Gondolom sosem hallottál még Rejtő Jenő-ről, és a műveiről.
Neduddgi-ről se hallottál még ezekszerint.
Neduddki pedig hasonlóan ír, nem betelepülő, nem béna, tud írni rendesen, lásd tftpanel.hu
Egyszerűen a nevéből rájön egy picit is műveltebb ember.
Egyébként pl én simán folyékonyan tudom olvasni amit ír.Az írás fantasztikus lett, eddigi írásaidat is olvastam.
Azt hiszem, ezek az írások hozzák ki belőlem azt, hogy amint anyagi dolgok úgy alakulnak, leteszek egy kamion jogsit, aztán go ki külföldre. -
tiv83us
veterán
Ezek a kepek egyertelmuen nem az USA-ban keszultek, ezt elso ranezesre megmondtam volna, rendszam sem kellett hozza. Szazbol max egy lapos eleju /nem csoros? - nem tudom hogy hivjak
/ kamiont latsz es itt Peugeot sincs.
De gondolom a kep csak illiusztracio volt#113: En ugyanennyi kilometert tervezek mar lemenni evek uta, csak nem EU-ban, hanem USA-ban at a keleti parttol a nugyatiig egy Harley-in a 66-os uton at a hegyeken, sivatagon.
-
Balage21
tag
A jeladóra kell tenni, és akkor pihenőidőt húz.Hosszú távon nem szabad használni, akkor szokták amikor a parkolóban kell mozogni vagy pedig a lerakón történő mozgásnál.De arra figyleni kell nehogy rajta maradjon, mert már jópáran jártak úgy hogy rajtafelejtették.Német rendőr kiszedte és megnézte a szalagot, a többit had ne mondjam...
De azt azért nemárt tudni hogy ilyenkor a tachográf érzékeli hogy valami nemstimmel, és egy hibakódot üt a papírra.Ezt nem minden rendőr ismeri fel, de a szőrözős fajta igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest