- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gamerkiller #214 üzenetére
hogyhogy? a laptopot is ingyen adják a parkoláshoz a franciák?
-
gamerkiller
senior tag
válasz
gamerkiller #213 üzenetére
Jelen ujra" most lyon- utan vagyok valamelyest, megint ingyen net.. minden zsir csak meleg van, es hulye a franciia bill kiosztas
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
gamerkiller #202 üzenetére
Reszemrol, vege, mindent megtudtam, amit szerettem volna. Egy videot szeretnek meg latni, amin az egesz dolog rajta van, reggeli beulestol az esti alvasig, minden aprosag
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
gamerkiller #162 üzenetére
Egy új partner várakozik önre MSN-en
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gamerkiller #183 üzenetére
én bezzeg igen, és a héten még egy nyakat se m törtem ki, sürgősen pótolandó :-) /na jó ez a házszétverés számlájára írható/
-
keIdor
titán
válasz
gamerkiller #178 üzenetére
Ne bántsd már, úgy ír ahogy akar, maximum nem értjük meg.
-
keIdor
titán
válasz
gamerkiller #170 üzenetére
Azt bárhol tud szerezni az ember, nem kell ahhoz Hollandiában lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz
gamerkiller #166 üzenetére
hi!
en soha nem dolgoztam ott:- ))) /utoljara a tefu(via)-nak vittem cuccot, ami szip kik vot/
nekm csak esmeretsegem van, meg nemi szagertes:- )))udv
neduddki
mod: meg egy behodolt aki bellata sorba megyej huzok meg egystrigulat:- )))
-
neduddki
nagyúr
válasz
gamerkiller #164 üzenetére
HI!
na latod latod nem volt hijjaba z a sok faracsag a reszemrol egeszen fejlodokipes vagy:- )))
na jo akkor majd szerzek egy normalis lsitat es betolom csak hogy ne unatjozozok:- )))udv
neduddki
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
gamerkiller #155 üzenetére
Én komolyan mennék ha van rá lehetőség
-
ABE
őstag
válasz
gamerkiller #155 üzenetére
OFF
Pedgi ha tutnad hoty menyi mukna idj irni ahoty nueguddki ir akkro nem mondanad igenytelennek csakk viccsnek. :-))
ON
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gamerkiller #143 üzenetére
Direkt ír így.
Nekem egy kellemes rejtvény megfejteni az írásait
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
gamerkiller #150 üzenetére
Elrejtőzködtem a világ elől
Meg tudod kérdezni? Whoaa nagyon szépen köszönöm
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
gamerkiller #147 üzenetére
Öröm volt olvasni! Gratulálok
(Engem nem akar valaki elvinni egy ilyen körre?
)
-
neduddki
nagyúr
válasz
gamerkiller #143 üzenetére
HI!
a butasag engemis foelg mijuttan ossze vissza mindehole l vagy magayrava es meg mindig toketlenkednek:- )))
udv
neduddki
-
Dany007
veterán
válasz
gamerkiller #140 üzenetére
Már lejárt téma
: P
-
neduddki
nagyúr
válasz
gamerkiller #140 üzenetére
HI!
nomen est omen:- )))
udv
neduddki
-
keIdor
titán
válasz
gamerkiller #135 üzenetére
-
neduddki
nagyúr
válasz
gamerkiller #137 üzenetére
HI!
ne iozgujja majd beleszox:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
gamerkiller #128 üzenetére
HI!
ne viccelmikor tavajj elso felevben a sracok csinyatak a eu tankolasi tervet ojjanok votak par napig mint a mossott sz.r:- )))
udv
neduddki
-
mz.x523
tag
válasz
gamerkiller #133 üzenetére
"Minőségi lötty volt"
Tényleg jó irás,grat. -
keIdor
titán
válasz
gamerkiller #128 üzenetére
Az osztrák az ilyesmi volt.
-
keIdor
titán
válasz
gamerkiller #126 üzenetére
Magyarország 1.0
Ausztria 0.98
Belgium 0.83
Franciaország 1.14
Németország 1.08Így talán jobban megérti.
(a fent említett egységek csak példák! nem tükrözik a valódi egységeket) -
Mr.Csizmás
titán
válasz
gamerkiller #124 üzenetére
Ööö...üza. egység micsoda? ár?
vasutast végeztem, tudatlan vagyok, bocsássátok meg
-
keIdor
titán
válasz
gamerkiller #111 üzenetére
Hát látszik is azon a fülkén, hogy talán 2x-3x is nagyobb, mint az európai...
Plusz abban baszott nagy motor van. -
tiv83us
veterán
válasz
gamerkiller #115 üzenetére
Az elmult harom het alatt megjartam a keleti oldalt /3500merfold~5600km/, csak egy gond volt vele, hogy egy qrva Dodge kisbusszal es rohadt unalmas volt
De jovo nyarra tuti beszerzek egy Harley-t is lerobogok a masik partraps: -6 ora, este 8:21 jelenleg.
ps2: Jol tetted, hogy megirtad
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
gamerkiller #108 üzenetére
Semmi baj, csak nekem bántották a szemem.
-
Vakegérke
félisten
válasz
gamerkiller #103 üzenetére
Lyully, ne itt reklámozzunk más topicot, mégha mindketten szeretjük is.
Ez itt a Te dicsőséged, fürödj a fényben. -
Mag__
tag
válasz
gamerkiller #98 üzenetére
a 710 km-et digi taho-val csináltam : )
de ez a tahográf akkora egy szivatás : ) személykocsival Budapest-Rotterdam-Bristol pihenés nélkül,én vezettem egyedül.( és végig kamion mögött stéhereztünk,mert 90 km/h-nál többet nem tudott menni a 20 éves verda
-
gaborbol
őstag
válasz
gamerkiller #83 üzenetére
Jó irás, öröm volt olvasni. Azért ez tényleg kemény élet, nagy felelősség sok lemondás. 940 euro átszámolva nem hangzik rosszul, de azért ha megnézem mi is van a másik oldalon annyira már nem is szép.
Usa-ban láttam kamionos parkoló a semmi közepén. Fickó beért,berkata a mosnivalót a mosodába,átsétált a fodrászhoz, aztán beült a moziba megnézett 1 filmet, visszafelé felszedte a tiszta ruhákat, megvacsizott az étteremben aludt a szállodában, reggel meg ment tovább..(ha jól rémlik még fogorvos is volt)
-
Mag__
tag
válasz
gamerkiller #83 üzenetére
ez digi-set is megfogja,vagy csak a korongosat? (mert ugye a korongos az mehanikus,abban nem értem hogy mit tud megfogni)
részleteznéd kérlek,jöhet privátban is ,kösz
-
Valty
aktív tag
válasz
gamerkiller #60 üzenetére
"Ha más úton mész nem baj. Ők érintési pontot adnak 1-et vagy kettőt. Ha tudsz rövidebb utat, mehetsz rajta..."
Ez azért nem mindig igaz
Egyes cégek, megadják az útvonalat, hogy melyik parkolón parkolhatsz, melyik hajóval mehetsz át, stb.
Pl. a DHL egy időszakban sofőrök teljesítményét is mérte...szóval nem mindig a szabadságról szól a dolog... -
Balage21
tag
válasz
gamerkiller #74 üzenetére
Ez így volt mindíg.90%ban csak rányomják a pecsétet és semmit nem foglalkoznak vele.Sajnos nekem ezeket hiába mondod.Én ott voltam, és nagyon más tapasztalataim voltak.Az a helyzet hogy nemcsak én hanem ismerősök közül többen dolgoztak ott, van aki még a HC időkből ragadt ott.És valahogy egybehangzó véleményen vagyunk.Összehasonlításképpen mondom, hogy a Gartner ezerszer kulturáltabb cég.A Wabi tanulohelynek jó, de amint lehet le kell lépni.De sztem ezt majd csak akkor fogod látni amikor neked is majd pénzkereseti hely lesz, és nemcsak szórakozás.
-
Balage21
tag
válasz
gamerkiller #68 üzenetére
Mágnes mindíg is tiltva volt.Csak okosban nyomja mindenki, akit tudja.A felrakása elég macerás és veszélyes is lehet.Fülke tisztaság ellenőrzés ugyanúgy volt az érkeztetőben.Csak éppen kalap kakit nemért, mert olyan ótvaros autók állnak bent hogy az ihajj.
Ezt viszont ne cáfold meg, mert jópár autón ültem és féléve is így volt.Azt nemhiszem hogy hirtelen minden autó patyolat, és nem csal senki.
-
ABE
őstag
válasz
gamerkiller #68 üzenetére
Nyilvan a kenyelem, megbizhatosag tekinteteben oriasi fejlodes ment vegbe azota (foleg ha az IFA, Raba, Liaz gepekhez hasonlitjuk a maiakat), de nincs akkora szabadsag. Ellenben az utazas, a varakozas, a lerakok hangulata hasonlo lehet.
Na meg keletre is vannak fuvarok, gondolom azoknak kicsit mas hangulatuk lehet, mint a nyugatra induloknak.
-
Balage21
tag
válasz
gamerkiller #62 üzenetére
És a mágnest nyomjátok?
Henaresi lerakó az éjszakai, ott elég sokan élnek vele.Van még korongos autó?Mert nekem az volt az első FLH-089.Egy rettenet.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
gamerkiller #6 üzenetére
Egy rokonom mondta, hogy amerikában 3 pótkocsit simán utána kötnek a csőrös kamionoknak. Még nem láttam ilyet, de most direkt kerestem egy képet. Ez 70m hosszú: [link]
-
Balage21
tag
válasz
gamerkiller #60 üzenetére
Itt akkor valami hatalmas változásnak kelet történnie, mert amikor még ott voltam semmi nem így volt.Petromiralles kártya van még?Mert én utoljára az Irun-i kúton tankoltam vele, és után jött az üzenet hogy ne használjuk többet.
-
_Orbi_
aktív tag
válasz
gamerkiller #56 üzenetére
Üdvözletem!
Jó írás lett, gratula!
Júli 25-én volt szerencsém nekem is kamionnal hazajönnöm Németország közepéről, pont Waberes kamionnal (illetve ketten jöttek)
Nagyon meglepő dolog volt, amikor az osztrák-német határon megálltunk egy pihenőbe és az egész pihenőbe csak magyar kamionok voltak. Sütés, főzés, ivászat. Hatalmas
De amiket meséltek a sofőrök, azért nem fenékig jó a kamionos világ. Tahográf, éjszakai kamionfeltörés, spanyolba az elgázosítás, bevándorlók anglia előtt, ésatöbbi ésatöbbi elkeserítő...
És a legjobb az egészbe, hogy az unokatestvérem a zeg-i Wabinak a fuvarszervezője -
Mr.Csizmás
titán
válasz
gamerkiller #42 üzenetére
a googlemap
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gamerkiller #40 üzenetére
Akkor 3 izé:
- Matrei im Brenner van Innsbruck alatt, a Brenner hágón, E45-ös úton.
- Matrei im Osttirol van Kelet-Tirolban, Lienz régióban.
- Zugspitze van Innsbrucktól északnyugatra, a bajor-osztrák határnál, Seefeld/Tirol, Garmisch-Partenkirchen környékén.Nem kötözködök, csak így a leírás alapján nekem úgy tűnik, hogy egy 250 km-es háromszögben teleportálgattatok
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
gamerkiller #29 üzenetére
Az oké, csak aztán meg nekik áll feljebb, hogy minek villogják le őket 120nál az autósok, mennyen a másik mögött...
Mondjuk ebben az autósok sem különbek, amikor 130al mész az előző sávban, mert előzöl, és levillognak..
Na mindegy, általánosságban nincs bajom, csak azokkal, akik azt hiszik magukról, hogy övék minden, és más nem létezik az úton, csak ők...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
gamerkiller #14 üzenetére
Nem általánosítok.
Azért is írtam, hogy persze vannak olyanok, akik nem ilyenek. A magyarokkal nincs is baj. Csak általában a külföldiekkel, főként, legfőképp...
Városon belül, itt 10ből 2? De jó lenne, ha itt nézem, akkor 10ből 9.. ha nem néha 10ből 10...
Autópályán, nekem csak azzal van bajom, amikor az 1ik meg 90nel, a másik meg 89-el, és előzik egymást, kérdem én, minek?
-
dabadab
titán
válasz
gamerkiller #21 üzenetére
"De akkor nem tűnik fel neki hogy mindegyik nagy darab 12 kerekű ennyivel megy?"
De. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha nem mindket savban mennenek egyszerre ennyivel.
-
keIdor
titán
válasz
Egy szőke nő, aki az X5-ben megy pl. szerintem tuti nem tudja a kamionok végsebességét.
Még az ablaktörlő folyadékot se tudja hova kell tölteni. Ilyen is van, méghozzá jó sok, és sok férfi is...
Amúgy grat. jó írás.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
gamerkiller #17 üzenetére
DAF Volvoja? Am jó írás, élvezettel olvastam, egyszer énis ezekkel fogok menni
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
hat lkatod mitn meg nem teszek szellemi fejjlodesedgegrtr:- )))
udv
neduddki
mod: Balage21: nem is na[ocskanal van csuszas azert ertekelodoot fel, a masikat meg ar lenen tagadni
-
Balage21
tag
válasz
gamerkiller #10 üzenetére
Nem ismerem, viszont a kutyaól fülkés Volvo-hoz volt szerencsém pár tízezer km-en keresztül.
Váltóban viszont le a kalappal a Volvo előtt, nekem az tetszett a legjobban.Finoman belenyúlva még fékezni sem kelet sok esetben, viszont a 400ló az kicsit kevés volt a 40T-hoz.
neduddkiekem nem volt soha bajom ilyesmivel, időben adták amit adtak.Csak éppen az elszámolással volt, egy kis baj.(Nemkicsi
-
Balage21
tag
válasz
gamerkiller #6 üzenetére
2008 Novemberben hagytam ott a céget, azaz durván féléve.Miután eljöttem pont akkor szigorították az üzemanyagnormát (23L+4dl/T).Nem tudom hogy most mennyi, de nem hiszem hogy annyit, javult volna a helyzet, pláne most a válságban.Sőt én egy elég durva elbocsátásról is hallottam, de erről nemtudok bővebbet.Én a 210 Electrolux OSC-n voltam.Fix Alcale De Henares (Madrid),Porcia (Olasz),Marly La Ville (Francia, Párizs mellet) stb. kanyarokkal.Érdekes, hogy amikor én kint voltam, mindenki szidta.De lehet azóta változott a helyzet és emberszámba veszik a sofőröket...
A Space Cab fulke hatalmas.Az FH16 veheti fel vele a versenyt, vagy a nagyfulkes Mercik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged