- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gamerkiller
senior tag
válasz
gamerkiller #213 üzenetére
Jelen ujra" most lyon- utan vagyok valamelyest, megint ingyen net.. minden zsir csak meleg van, es hulye a franciia bill kiosztas
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Robert75 #206 üzenetére
Szia! Igen, a bátyám katona volt egy darabig, és ő hozott egy jó pár darabot!
Amúgy most is itt vagyok a kamionba, örzött parkolóban ingyen van a Wifi, spanyolországból viszünk németországba Bacardi-t 30.000.000 forint értékben. Nem allhatunk csak örzött parkolókban, most éppen dél FR-ben vagyunk egy MAN TGX 18.440-el!
-
gamerkiller
senior tag
És ezennel vége is? Topikgyilkos e vagyok..
-
gamerkiller
senior tag
válasz
mephi666 #192 üzenetére
Na megyek iwiw-ezek egy kicsit... Megvagy: [ Moderálva. - peterkeT ]
[ Módosította: parandroid ]
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Zordkaszás #187 üzenetére
HI!
De vezettem, tolatgattam.. Sőt! Itt a városban tök egyedül nyomtam egy halszálkát balra tolva szóóóval profi e vagyok..
Motala-ban a parkolóban mentem vele, meg még elég sok helyen. :- ))
udv
hayha
mod: neduddki! hnay esve vgay?
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Quiksilver #185 üzenetére
HI!
Megvagy!
Csizmás! Köszönöm! neduddki: idegbeteg e vagy?
udv
hayha
-
gamerkiller
senior tag
Hahahah! Ki kéne találni!
[link]
-
gamerkiller
senior tag
Ja, de látom nem én vagyok az első...
[link]
és nem is második.
[link]
Harmadikról ne is beszéljünk.. Utánanéztem egy kicsit.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
neduddki #165 üzenetére
Ha akartam volna már réges rég bescanneltem volna, itt van előttem. Mivel te már nem dolgozol ott, te megteheted..
Fejlődőképes vagyok e? Ezen a téren alább nem adok. Tudod valaki egyszer azt mondta nekem; Ne vitatkozz a hülyékkel! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
-
gamerkiller
senior tag
Wáááá..
Sussááá.. A kedvedért: Hollandia: 0.97...
Quiksilver: Ha tényleg akarod és ráérsz, akár még apám is elvihet. Vegyél fel MSN-re vagy adj 1 telefonszámot, és holnap megérdeklődőm!
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Quiksilver #152 üzenetére
Megkérdezhetem ha komolyan szeretne valaki menni, de ne vegye biztosra, aka: még ne csomagoljatok. Persze az alap hogy a fülke takarítása az utas dolga, és költőpénz, kaja, stb is. Persze úgyis mindenki meg fog kínálni mindennel a parkolóban, Moldova mester is leírta a pénz szagában hogy volt aki egy szál kolbásszal indult el az 1 hónapos útra, és mindig meghívatta magát.
(#153) Voyage: Na! Örülök hogy egy újabb kamionossal fognak bővülni az EU útjai!
(#154) Mr.Csizmás: Engem tényleg nagyon idegesít. Igénytelen.
-
gamerkiller
senior tag
Több mint 4500-an olvasták a cikket, első 4 oldalas bejegyzésem! Öröm, bodottá!
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Quiksilver #148 üzenetére
Nahát! Egy olyan házigazda akiről még nem is hallottam! Te hol rejtőztél eddig?
Köszönöm szépen, majd körbekérdezek a cégnél ki vállal fuvart!
-
gamerkiller
senior tag
válasz
fekeandras #132 üzenetére
Hát Németbe a lengyelekkel megittunk 1litert, nem volt semmi gond! Minőségi lötty volt!
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #130 üzenetére
Na látod. Nem is olyan bonyolult.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #125 üzenetére
A telepi kút (fent a cég elötti benzinkút) üzemanyag ára 1 egység. Nem forintba, euróba, vagy akármibe adják, hanem 1 egység = 1.0. Az üzemanyag listán amit adnak, azon sem valutában, meg forintban van az ára, hanem egységben, mondjuk nem tudom semelyiket pontosan, 1.23 egység, 0.85 egység.. Érted?
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Balage21 #117 üzenetére
Na.. Szépen sorjában válaszolok.. Jó reggelt..
Igen, de ha ezeket figyelemmel kíséred, és úgy tankolsz ahogy kell, nem lesz levonás, és jön a 3-4***.***ft... Itt van elöttem a papír a Telepi kút 1 egység.. Tudod miről beszélek, de nagy betűkkel van leírva, hogy hogy Belső cég titok..
(#118) Mr.Csizmás: Ha nem figyelsz oda, és mondjuk 1.472-es egységgel tankolsz nem 0.85-sel, akkor abból még bajod is lehet..
(#119) szekist24: Hát igen. Svédek szeretnek inni, de nem tudnak..
Hallotam kint, hogy a svéd jónép amikor úgy gondolja, átmegy németbe, a hajón lerészegedik mint az állat, a német oldalon ül 40 percet, (aka elmegy megveszi a jegyet, felmegy a másik hajóra..) és a következő kompon meg józanodik, és vásárol otthonra piát, de ipari mennyiségben..
(#120) szekist24: Orosz a legolcsóbb..
(#122) Keldor papa: A repülőnapokon ültem ilyen gépbe, hát tényleg meggondolnám melyiket válasszam, a Magnum, és a 379X között..
-
gamerkiller
senior tag
Tedd meg, és készíts róla egy címlapost! Amikor megtudtam hogy elvesztek a képeim, összetörtem egy darabon. Kint létem alatt a fejemben már alakítottam a bejegyzést, és rengetek olyan képet csináltam hogy egy cetlire voltak írva üzenetek, és az látszódott..
De most hogy végül rászántam magam, és csupán fejből ezt megírjam, jobb.. Már az eddigi dicséretekért megérte megcsinálni
Szerk: LoL most esik le.. Hány óra van ott?
Plz ne tedd OFF-ba.. nem szeressem
-
gamerkiller
senior tag
Jajj.. Félek tőled.. Eskü el foglak vinni csak vedd le a kurzort a bann gombról!
Amúgy: Tényleg van egy bizonyos feelingje, az hogy ott alszol ahol tudsz, folyamatosan változtatod a poziciódat! Van is erre egy jó kis mondás..: "Az országút az otthonom, ott alszom ahol tudom"
Köszönöm, holnap javítok! Vagyis ma, csak később.. Jó éjszakát!
-
-
gamerkiller
senior tag
#100! Jajj...
Újabb élmény..! Az első 3 oldalas topicom..
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #80 üzenetére
Blokkolja "minden" elektromos cucc jeleit.. Azaz nem írja a tachográf hogy te vezettél, pihenőidőként számolja el. De akkor nem megy a kilométer számláló sem, ergo ingyen mentél. Ez akkor jó ha pihenned kell, de nem tudsz megállni.
#82) Mag_: Aludtunk autópálya mellett, azt mondom, itt a főút mellett hangosabb az élet mint ott. Fel van húzva az ablak, jó idő van mert annyira szigetelt, és síri csönd.. Magyarországon nagyon keveset van az autó, de külföldön meg szinte mindenhol...: [link]
-
gamerkiller
senior tag
Meghaladtuk a 3000 lapletöltést!! Wiiii!
(#78) Valty: Határátkelőket ad ritkán, pl svédország felé csak 2 kikötés volt, az első a Kuty, második a Neu Mukran.. Azon belül, hogy te hogy éred el az útvonalat, egyéni jogod, de férj bele a megadott km-be. Motala-ba a maximum km 1836 volt, és mi 1750-ből értünk oda..
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #70 üzenetére
(#69) JetiRulez: Köszönöm szépen! Tényleg tök jól esnek ezek a hsz-ek!
Én már amióta az eszemet tudom ez az egyetlen A betűjelű tervem van.. Nem tudom máshogy elképzelni magamat!
(#71) ABE: Keletre külön OSC-k vannak.
Ha nem akarsz arra menni, nem mész!
Várakozás? Nincs... Határokon értelem szerűen nincs, lerakón, felrakón meg bookolva vagy, időpontra mész. Pl most apámék Champ Sur Drac-ba vannak, és úgy volt megadva a lerakó, hogy ma kell odaérni 6-és 18 között. Ha odaér, vele foglalkoznak, mert mindenhova be van jelentve..De durva..
Majdnem mindent meg tudok cáfolni
-
gamerkiller
senior tag
Mágnest tiltja a waberer's, ellenőrzi. Ellenőrzi már a fülke, és az autó tisztaságát, etc.. Sok minden változott mióta elmentél.
Korongos autó? 5/200 az arány körülbelül.
(#67) ABE: Moldova nagyon jó könyvet írt ez tény és való, de már nem jellemző a mai világra. Kényelem, megkötött kezű szabadság a jellemző..
Nincsenek technikai problémák, és ha vannak, nem nyúlhatsz az autóhoz, még pótkereked sincsen. Olyan szerződésük van a Mischelin-el, hogyha európán belül van defekted 2 órán belül, ha európán kívül, akkor 24 órán belül jön a szervízcsapat!
-
gamerkiller
senior tag
A saját költségre való telefonálás megszűnt. Kapott már a sofőr mobiltelefont, és azon hívják.
Ha más úton mész nem baj. Ők érintési pontot adnak 1-et vagy kettőt. Ha tudsz rövidebb utat, mehetsz rajta, te jártál jól mert kevesebb kilóméterből megjárod a járatkört. Egyenesen arányos azzal hogy kevesebbet fogyasz, többet hagy meg..A parkolóban elhangzottakra tényleg ne tegyetek.. Fele? Negyede sem igaz, bár jókat lehet hallgatni a kitalált hülyeségeken
-
-
gamerkiller
senior tag
Valty $ Pukkancs: Köszönöm szépen!
Tényleg imádom ezt csinálni, vitathatlan.. A szívem szakadt meg amikor apáék elindultak hétfőn.. Én akartam menni
Külön Pukkancs: Én is az nyaralásoknál az utazást imádtam a legjobban. Meg nagyon szeretem a táblákat is. Tudni kell, hogy elmentünk a Berlin körgyűrűn, és ki volt ugye írva a táblára hogy Berlin. Nagyon nagy élmény volt, hisz még sosem láttam kiírva. Viszont Stockholm is ki volt, az mégsem fogott meg annyira.. Annál inkább Hamburg, és Frankfurt! Na azok jók voltak
A legjobb a kamionozásban az, hogy még fizetnek is azért hogy világot járjál..
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #41 üzenetére
Ja.. Nem tudom.. Matrei In Brenner-ben nem voltunk ebben biztos vagyok, mert a hágóért fizetni kell.
Átmentünk egy 8km hosszú alagúton, aminek 80euró volt a díjjá. Zuspitze ki volt írva hogy ott van.. Most akkor ki téved?
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #37 üzenetére
Nem nem! Nem Matrei Im Brenner, hanem Matrei In Östirol! A brenner azthiszem már olasz rész.. Östiröl Zugspitze lábánál van.
(#39) hemaka: Én már nem is tudom magam máshogy elképzelni mint kamionos
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Pistiboy88 #35 üzenetére
Jó az ha nincs norma! Nem kell számolgatni!
-
gamerkiller
senior tag
Eddig ezt a cikket látogatták meg legtöbben az én kezem alól kikerült írások közül! Lenni öröm, bodogtáá!! Meghaladtuk az 1150 lapletöltést!
(#31) Sifre: Köszönöm szépen!
Hát menny te is kamionosnak, ne irigykedj!
Keldor: Megint hiba csúszott a fényképezési hadműveletbe..
Nálam maradt az aksi.. Tudod.. Az m0-án még fényképeztem őket..
-
gamerkiller
senior tag
A kamionos törekszik arra hogy csak a jobb oldali sávot terhelje le, de ha valaki 80-azik szóval 81-el megy, de a másik meg 90-el, akkor a 90ező meg fogja előzni a 80azót, mert siet. 2000 kilóméteren 2 és fél órát spórólt azzal hogy 1km erejéig terhelte a bal sávot.. Hidd el az a két és fél óra nagyon sokat tud jelenteni...
-
gamerkiller
senior tag
A DAF váltójában az nem tetszett, hogy sokat gondolkodott.. Nem lehetett ugrani vele..
(#16) neduddki: Direkt csinálod?
Tényleg csak félmondatokat értek..
Valaki fordítson...
Balage: Számolni kell, és ha hibát találsz, verni az asztalt.. Ki fogják fizetni.. Nagyon sokat mondták..
Csak tudod ha a 3000 sofőrből 1500-at megpróbálnak lehúzni, de abból észreveszi 500, a többi 1000 csak mérgelődik, mekkora bevétele van?
(#18) Szplöttyy : Jajj..
és köszi!
-
gamerkiller
senior tag
Jézusom.. Kérlek szedd össze a gondolataidat mielőtt írsz, alig értem mit akarsz..
(#11) infectedmann: Köszönöm szépen, ez megmondom őszintén jól esett ^^
#12) hackeeeee: Azért ne általánosítsunk, 10 kamionosból ha 2 ilyen. Az autópályáról meg annyit, hogy nem tudunk többet menni 90km/h nál, akkor a személyautósok ne idegeskedjenek hogy miért nem megyünk.. Tudják nagyon jól, azért mert nem tudunk!
-
gamerkiller
senior tag
Emberszámba veszik bizony, nem fogod elhinni, OSC electrolux 210..
K.o: Baranyai Antal..
A daf-ra 24.6 az alapnorma most, +0.4l minden tonnára.. 24 tonnával még sokat hagyott is..
Úgy látszik lassan itt már nem csak egy rendszám vagy
De van még eggyel nagyobb is a space cabnál. Dunaújvárosba ültem imus (nem tudom ismered e) KKZ-764-es kisfülkés Volvojába.. Na az rettentő kicsi..
-
gamerkiller
senior tag
Elég régen lehettél már a napocskánál, mert a norma emelkedett, tartható. Kevés a levonás, jó a fizetés. Érdekes, észrevettem már kint is hogy csak azok szidják a wabit, akik már nem dolgoznak ott. Nem véletlenül van sok öreg, 35-40 éves HC-s múltal, több IRU díjjal.
Ez a Space Cab fülke, nem a legnagyobb, de könnyel el lehetett férni benne
-
gamerkiller
senior tag
válasz
,,no name" #3 üzenetére
Németországot imádom szeretem, de a stauk kicsit visszadobták a ranglétrán!
-
gamerkiller
senior tag
WIiiiiiiii! Alig tudok írni olyan boldog vagyok ^^ Nad had szóljon!
Racecam! Köszönök szépen mindent!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged