- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mag__
tag
válasz
gamerkiller #98 üzenetére
a 710 km-et digi taho-val csináltam : )
de ez a tahográf akkora egy szivatás : ) személykocsival Budapest-Rotterdam-Bristol pihenés nélkül,én vezettem egyedül.( és végig kamion mögött stéhereztünk,mert 90 km/h-nál többet nem tudott menni a 20 éves verda
-
Mag__
tag
Más: nekem a napi megtett távolsági rekordom az 710 km volt : ) 11 ora netto vezetési idövel : ) és 3 le -és felrakással.
Tudom hogy 1 orát tulvezettem -
Mag__
tag
Ja,már értem. Valoban ugy van hogy fent felejtve elég necces,ezért gondolom a német rendör a fejedet veszi : )
Én ugy oldottam meg hogy telephelyen belül kivettem a digi taho kártyát,és ugy elintéztem a lerakást,és mielött visszementem a forgalomba visszatettem.Ezzel a mágnesezzéssel még annyi baj lehet,hogy a fedélzeti meg számolja az elfogyasztott üzemanyagot,szoval nekünk mindig letöltötték a kártyát,és ha mágneseztem volna, könnyen azt hihették volna hogy lopom a gázolajat,mert csak fogy fogy,de a kilométerek nem gyülnek....igaz telephelyen belül nem sok,de forgalomban valoban nem lehet használni.
-
Mag__
tag
válasz
Aprósólyom #64 üzenetére
nem akarok kötekedni,de a kamionon német rendszám van.
lehet átvittek hajoval egy német rendszámos kamiont hogy elhuzzák azt a cuccot az USA-ban ?
és ez amit szállit egy darab csönek látszik,szoval ilyenböl nem mászkál több az utakon tul sürün, esetleg ha a többi darabját viszik a csövezetéknek....Ez nekem német rendszámnak tünik:
amugy van 3 potos szerelvény,Ausztáliában (AUS) és Uj-Zélandon
-
Mag__
tag
válasz
gamerkiller #83 üzenetére
ez digi-set is megfogja,vagy csak a korongosat? (mert ugye a korongos az mehanikus,abban nem értem hogy mit tud megfogni)
részleteznéd kérlek,jöhet privátban is ,kösz
-
Mag__
tag
válasz
commanDOS #50 üzenetére
Hát nem hiszem hogy olyan kellemes lehet az autopályátol 50 méterrel eltölteni az éjszakát miközben végig forgalom van.
Olyan ez mint a katonaság,söt rosszabb, hetekre eltünik az ember, vagy tovább,de legalább minket katonasábol minden 2.hétvégén hazaengedtek.
Na meg a sok szivatás hogy csak 2 sávosak az autopályák,és nem lehet elözni.Ma is az M0-ások, sok csori kamionos mit szopott,én meg személlyel végig a belsö sávban legalább 30-40el haladtunk.....
Szoval én itt (nagy kontinensen)eszem ágában sincs hogy olyanra üljek ami 3,5Tnél nagyobb.
Kamionoztam UK-ban,csak ottani "belföld". Na az a jo hely,mindenhol 3 sávos a pálya, lehet bárhol elözni, nincs szopatás. Egyszer bementem 26 tonással 7,5 táblához, jard leszedett,de rendes volt csak 30 fontra vágott(átszámolva 9000HUF),meg és pontokat se kaptam.....most ugyan ez itthon 30 ezer,és még jol meg is szopatnak......
Nem is beszélve hogy UK-ban nincs annyi "mad driver" mint itthon, azé van olyan sok baleset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged