Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowLac
addikt
Hello. Google kamerát használ valaki Mi 9en? Hogy megy rajta? Stabil gyors vagy akadozó? Valamint éjszakai mód ??
-
Sanyesz.
őstag
Azt hol tudom kikapcsolni, hogy feloldáskor ne a Google Discover képernyője jelenjen meg, hanem a normál kezdőképernyő? Pár napja van ez így.
-
Bigemperor
senior tag
Ajánlott tokot és fóliát tudtok valahonnan esetleg?
-
Vityahun
tag
-
Terentius
őstag
Sziasztok!
Tegnap én is beléptem a klubba egy 6/128 Gb-s típussal. Az lenne a kérdésem, hogy az IMEI alapján honnan tudom kideríteni, hogy hova szánták a telefont? Laptopszalonnál volt most jó áron és készleten, de gyanítom ezt sem ide szánták. Keresgéltem, de nem találtam egyértelmű infókat.
Más:
Csak az egyik simen van netem, érdemes a kettős 4G módot kikapcsolni, hogy ne fogyasszon többet? Atomgeszi féle hazai adótorony keresési beállítást már elvégeztem.[ Szerkesztve ]
-
fisi
senior tag
-
workin
senior tag
Én azt mondom, keressünk megoldást, mert nálad valami nagyon nem jó.
Restart volt gondolom , én azt javasolnám reseteld a telefont, telepítés újra (sajnos ez kicsit kellemetlen) és hagyd ki a xiaomi aktivációkat) . Neked itt tuti más gond van. Nekem akkor volt ilyen amikor az szívta az aksit.Helymeghatározás , hogy van beállítva ? (Wifi + mobiladat nálam) , GPS OFF, viszont NFC , Bluetooth ON .
-
fisi
senior tag
Én ugyan beléptem meg szinkronizáltam, de kikapcsoltam ezt a funkciót. Meg utána mindig ki is lépek a Mi accountból....
Most látom hogy a Sync be volt kapcsolva, most kivettem ezt is. Azért na esti fogyasztás is így alakult, menjenek már a picsába..
Ja és csak azért vagyok egy nap felett mert tegnap alig volt napközben időm bekapcsolni..
WiFi és GPS nincs folyamatosan bekapcsolva megint mondom. A fene sem érti miért írja ki hogy be van.
Különben nettó röhej hogy veszel egy csúcs okos telefont, de lassan már mindent ki kell kapcsolni rajta hogy egyáltalán merd használni.. Végülis teljesen logikus nem? Dugd a zsebedbe és inkább elő se vedd, nem erre van ez kitalálva..[ Szerkesztve ]
-
workin
senior tag
Milyen témát használtok ?
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Ismerősömnek kellene segítség hogy global stabilról global fejlesztőire menjen. Zárt bootloader, mókolás mentes.
Létezik egyáltalán global dev rom? Nem nagyon találok róla semmit.
Köszönöm -
workin
senior tag
amikor installálod a telefonodat,akkor be kell regisztráélni a sim -eket a siaomi fiókodba, és utánna automatikusan bekapcsolja a készülék kereső opciót. Én nem regeltem, de engedélyeztem a készülék keresőt, és szépen szívta az aksit.
a processzek között nem mutatja, mi fogyaszt nálad sokat? -
workin
senior tag
-
Exelsior
senior tag
Nem vagy egyedül. Szombaton kerültük meg a Balatont kerékpárral és reggel 6kor bekapcsolt GPS-el este 7-ig alig birta. Semmi más nem ment csak annyira kellett hogy track-elje a Strava folyamatosan hogy merre megyünk. Régi Samu S8+ vagy MI8 simán kibírta ezt a mutatványt régebben ugyanekkor és volt még vagy 15-20 %-om.. Hiába a 7nm-es proci egyszerűen még az akksi idő nem jó. Látszik hogy kell még némi optimizálás. Ami nagyon bejött samu oldalon az hogy amit nem használtam alkalmazást külön jelezte hogy alvó modba rakta ezt jelentősen növelte a készenléti üzemidőt. Tudom itt is van de ez nem olyan hatékony. Főleg látom a külföldi aksi teszteket és legtöbbnél veri a nagyobb márkákat. Azért is furcsállom hogy munkanapon reggel 5kor leveszem 100%-ról mire haza érek 3-ra 55% jár. Néha WIfi bekapcs céges email miatt meg face vagy messenger azt annyi. Ez cirka majdnem 50%. kicsit sokkalom mindezt úgy hogy most bontottam ki nem rég a telefont. lehet az akksi beáll jobb lesz nem tudom. Nem sírásként írom csak furcsa. MIX 3 sem volt jobb ebben sőt. DEV Rommal még rosszabb volt. Onnan jöttem át.
-
kano
nagyúr
Most írt az Alza, hogy 24-én érkezik meg a lila.
De közben képbe került a Lenovo Z6 pro is. -
Mazda6_2.0D
tag
válasz
TheBikerider #840 üzenetére
3300 az a 3400 :) de amugy eleg a jo proci miatt.
-
-
fisi
senior tag
Köszönöm a választ. Azonban annyiban nem értem ezt a valami ébresztgeti a telefont dolgot hogy a másik telefonban sem mentem bele a beállításokba mélyebben és ott simán kijött ha itthon voltam pl. a két és fél nap. No mindegy ez egy ilyen ratyi (ez még nem túl egyszerű?) telefon, nagyon sok pénzért. Inkább ez az ami bosszantó.
Szerintem azért eléggé nonszensz hogy fél naponta letérdel. Ilyen nem is emlékszem történt velem, talán az őskorban amikor még a Panasonic Gd 52 - őm volt..
Na mindegy nem siránkozom tovább, úgysincs sok értelme. -
Sordoran
addikt
válasz
Plasticbomb #844 üzenetére
Én is elégedett vagyok az akksival. Olyan ~6-7 óra képernyő idő is kijön(ne), de én minden nap töltöm így 30%-ig se merül. Most hogy van már wireless charger pad-om, így kényelmesen ahogy hazajövök ráteszem, és amikor kell leveszem majd vissza. Bár ezután este még nyomkodom egy kicsit, de ugyan így rárakom a padra míg készülök reggel és így nem kell aggódnom amiatt, hogy lemerülne nap közben, még ha túl sokat is használnám.
(wireless power bank és QC3 töltő pedig már úton van)
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Elso pillanattol fenn van nalam az AccuBattery, az 3300as jelez vissza mint spec szerinti, s figyelgetem, hogy hogy alakul a mert ertek, eddig olyan 3100 korul van, szoval azert nem vilagbajnok az akksi, de nem is katasztrofa. Nekem ahhoz, hogy lemeritsem, kell kb 5-6 ora pokemon go nyomkodas, vagy 2-3 ora stress teszt, de en nekem pl megfelel igy az akksi, amugy is van nalam egy 16000 mah powerbank mindig, a nexus 6om akksija annyira lehalt mar 3.5 ev alatt, hogy nem igazan bir tobbet egy lightos ket ora hasznalatnal. Ami nekem annyira nem bejovos, az a szoftver, Stock / Nexus / Pixel Romokat kedvelem, de mar ezen is csereltem annyi applikaciot, hogy nem zavaro, ami meg mindig nem tetszik, az a phone app, abbol a nexus 6on is elerheto google app sokkal jobban bejon. Viszont az nem elerheto a Mi9ra...
Egy full toltes QC3 toltovel 48 perc, 2-100%ra.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Ébresztgeti valami a telefont. Nem véletlenül jelzi bekapcsolva a wifit és a gps-t. Helykövetési beállításokban nézelődj.
Nem akarjuk megváltoztatni a csodálatosan egyszerű személyiséged csak annyit kérünk, hogy itt kulturált hangnemben írj.
Köszi!leslien
Óó.... Ezt benéztem.[ Szerkesztve ]
-
fisi
senior tag
válasz
Nyilván értem hogy a nagyobb akku nem fog hamarabb lemerülni ezzel én is tisztában vagyok, csak azért ekkora üzemidő különbségre nem számítottam..
Videot egyszer próbáltam vele de csak telón néztem vissza ott jó volt de persze ez nem mérvadó.
-
"...A Redmi note 6pro is sokkal többet bírt pedig annak is csak 4ezer mah akkuja van..."
De ebben 3400-zas van...persze,hogy jobb a 4000.
Nekem semmi gondom nem volt a FP-tel.Gyorsan,pontosan,tökéletesen működött.Az üzemidő is simán 1nap megvolt,ráadásul iszonyat gyorsan fel is töltött.
[ Szerkesztve ]
-
balalev
tag
Egyébként EEA rom tényleg jobban kezeli az antennákat? Mert emiatt nem váltottam még Global Dev-re.
-
Istuu15
senior tag
Egy linket tudna valaki adni a mi 9 es twrp hez?
-
Atomgeszi
nagyúr
Vizes ujjal valóban nem a legjobb, de azzal a normál ujjlenyomatolvasó a Mi5-ben sem birkózott meg.
Vedd fel egy ujjadat többször, többféle szögben is.
Ezzel a 3-4 mp nem találkoztam. Főleg, ha kézbe veszed és mutatja, az ujjlenyomathelyét, akkor ráteszed(ha pontosan teszed és nem a fél ujjad lóg le mondjuk), egyből oldja. (Ezt kano is látta, amikor mutattam neki a telót)
Most direkt letettem asztalra, megvártam míg eltűnik az ujjlenyomat ikon és úgyis egyből oldott.
Többszöri próbálkozásra is.
Próbálj meg egy dev ROM-ot, az már 3 hónappal régebbi, mint a legutolsó stabil, és sok changelogba írták, hogy javítottak az ujjlenyomatolvasón.
Ha a Mi9 üzemidejét kevesled, a Mix3-tól egyenesen sírnál(legalábbis a topikban olvasottak alapján). Ha Mix3-at cserélted, és annál rosszabb, akkor nagyon szerencsés voltál a Mix3-al.
Viszont, ha úgyis utálod a telefont és esetleg eladnád, akkor próbálgasd a dev rom-ot, hátha elhozza számodra a megelégedést.
Amit még megpróbálhatsz, amit 1-2 oldallal ezelőtt javasoltam, átállítani csak EU-s adótornyokra a keresést, mert alapból(hiába global - bár global elvileg feltételezi, hogy a világon BÁRHOL használhatod - Kínát is beleértve - szóval igazából nem helytelen működés, csak számunkra felesleges) keresi a nálunk nem használatos kínai tornyokat is.
[ Szerkesztve ]
-
fisi
senior tag
Hali Mi 9 tulajok. Pár napja nekem is megvan ez a csúcs lószar, hitvány 24 óra sincs készenléti idővel. Ez amúgy normális hogy közepes használattal ló fxt nem bír az akku? 7 óra után 62 %? Ne már über szégyen!
A Redmi note 6pro is sokkal többet bírt pedig annak is csak 4ezer mah akkuja van.
Az ujjlenyomat olvasó egy katasztrófa. Ha száraz az ujjam az a baja ha vizes akkor az. Legtöbbször rajta kell tartani 3-4 mp-t az ujjam mire bekapcsol.
Bánom már hogy nem a mi mix 3 mellett maradtam. -
leslien
nagyúr
a videó felvétel még mindig ugrál mint Katiban a gyerek?
-
Vityahun
tag
Alza, 128 Black 05.10én rendelt, ma jött email:
Kedves Vásárló!
Jelenleg nincs visszaigazolt szállítási időnk az Ön által kiválasztott termék(ek)re. Ha meg szeretné várni a termék(ek) beérkezésére, kérjük küldjön erre vonatkozólag egy megerősítést a kapcsolati űrlapon keresztül.
Örömmel állunk rendelkezésére egy másik termék kiválasztásában a következő telefonszámon: 06-1-701-1111. -
Istuu15
senior tag
Sziasztok. Bootloader nyitás twrp felrakás és global romról eu romra váltás az ugyan úgy működik a mi 9 en mint a mi 8 an?
-
Atomgeszi
nagyúr
Ez valószínűleg a PWM szabályzás velejárója. Meglátjuk, hogy a DC-s frissítés mit hoz.
Nem kell meglepődni amúgy. Elég régi(3 hónapos, ami alatt már kijött ugye 12 fejlesztői) már a stabil. Kb a második stabil ROM van kint jelenleg a készülék megjelenése óta.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Atomgeszi #807 üzenetére
Ohh, koszi, es jobb az a nem stabil? Mert a stabilnal vannak gondok neha, mint amit thom irt alattad :) a fenyerot neha nekem is elfelejti allitani. Tegnap is sutott a nap, feloldottam a kijelzot es olyan fekete maradt a kijelzi hogy nem lattam semmit, a statuszbart lehuzva tapicskoltam hogy felhuzzam a fenyerot :)
-
Thom!
veterán
Automata fényerő szabályozás csak nálam nem működik jól? Mindig össze vissza állítja be a fényerőt...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mazda6_2.0D #805 üzenetére
Weeklynél máshogy van a jelölés. Ott év szerint 2019-et írunk, tehát 9-essel kezdődik.
Stabil viszont MIUI főverziót jelentő 10-esben vagyunk éppen.
Tehát te stabilon vagy, én a weeklyről írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 20 wattos vezetékmentes gyorstöltést és nagyjából minden létező extrát megkapott a Mi 9-es széria, kivéve az IP védettséget. És a jack csatlakozó is lemaradt.
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111