- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Ettől féltem. Azt hiszem akkor nem hozom el. Most írt az Alza, hogy a lila 06.01-én érkezik holnap helyett.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
balalev
tag
válasz ShadowLac #895 üzenetére
Én használok, jelen pillanatban az xtreme félét, de számomra nagy csalódás a kamera Mi 8 után. Kevés fényben pláne. Ettől függetlenül a GCam stabilan teszi a dolgát, de éjszakai fitónálbnagyon hiányzik az OIS.
ZUK Z2 | Nexus 5X /// Régen: LG G2 OFFICIAL 4.2.2; Nexus 4 OFFICIAL 4.3
-
ShadowLac
addikt
Hello. Google kamerát használ valaki Mi 9en? Hogy megy rajta? Stabil gyors vagy akadozó? Valamint éjszakai mód ??
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Vityahun
tag
A kék nem tetszik! Maradi vagyok!
Figyelem folyamatosan a készletet, de sajna még semmi info a feketéről.
64-es kevés sajnos
[ Szerkesztve ]
Ericsson GA318 - Nokia 5110 - Panasonic GD75 - Nokia 6230 - Nokia 6233 - Nokia 6310i - Nokia E65 - Samsung Galaxy 3 - Nokia E52 - Lumia 710 - Lg Optimus 4x HD - Lumia 520 - Lumia 630DS - Lumia 925 - Lg G3 Titan - Samsung Galaxy S7 - Iphone 7 - Xiaomi MI 9 - Play more!
-
Sanyesz.
őstag
Azt hol tudom kikapcsolni, hogy feloldáskor ne a Google Discover képernyője jelenjen meg, hanem a normál kezdőképernyő? Pár napja van ez így.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
kano
nagyúr
válasz Vityahun #888 üzenetére
Kék van.
Nekem a lilát péntekre ígérték.
Érdekes, hogy pont fekete nincs.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Vityahun
tag
Én maradok Mi9-nél, csak az Alzához még mindig nem érkezik fekete/128-as!
Ericsson GA318 - Nokia 5110 - Panasonic GD75 - Nokia 6230 - Nokia 6233 - Nokia 6310i - Nokia E65 - Samsung Galaxy 3 - Nokia E52 - Lumia 710 - Lg Optimus 4x HD - Lumia 520 - Lumia 630DS - Lumia 925 - Lg G3 Titan - Samsung Galaxy S7 - Iphone 7 - Xiaomi MI 9 - Play more!
-
Bigemperor
senior tag
Ajánlott tokot és fóliát tudtok valahonnan esetleg?
-
kano
nagyúr
válasz Vityahun #885 üzenetére
Köszi! Az nem jó, 1 év garral adják, nem hivatalos forrás.
De már egyáltalán nem vagyok biztos, hogy a Z6 Pro ellenében a Mi9 kell nekem.[ Szerkesztve ]
-
Vityahun
tag
"Laptopszalonnál volt most jó áron és készleten,"
-
kano
nagyúr
válasz Terentius #882 üzenetére
Melyik boltban vásároltad?
-
Vityahun
tag
válasz Terentius #882 üzenetére
-
Terentius
őstag
Sziasztok!
Tegnap én is beléptem a klubba egy 6/128 Gb-s típussal. Az lenne a kérdésem, hogy az IMEI alapján honnan tudom kideríteni, hogy hova szánták a telefont? Laptopszalonnál volt most jó áron és készleten, de gyanítom ezt sem ide szánták. Keresgéltem, de nem találtam egyértelmű infókat.
Más:
Csak az egyik simen van netem, érdemes a kettős 4G módot kikapcsolni, hogy ne fogyasszon többet? Atomgeszi féle hazai adótorony keresési beállítást már elvégeztem.[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
fisi
senior tag
-
kano
nagyúr
De folyamatosan ezt nyomatod. Nem gondolom, hogy itt kellene ezt tenned.
-
kano
nagyúr
Hagyd már abba a káromkodást!
Senki sem kíváncsi erre![ Szerkesztve ]
-
workin
senior tag
Én azt mondom, keressünk megoldást, mert nálad valami nagyon nem jó.
Restart volt gondolom , én azt javasolnám reseteld a telefont, telepítés újra (sajnos ez kicsit kellemetlen) és hagyd ki a xiaomi aktivációkat) . Neked itt tuti más gond van. Nekem akkor volt ilyen amikor az szívta az aksit.Helymeghatározás , hogy van beállítva ? (Wifi + mobiladat nálam) , GPS OFF, viszont NFC , Bluetooth ON .
-
fisi
senior tag
Én ugyan beléptem meg szinkronizáltam, de kikapcsoltam ezt a funkciót. Meg utána mindig ki is lépek a Mi accountból....
Most látom hogy a Sync be volt kapcsolva, most kivettem ezt is. Azért na esti fogyasztás is így alakult, menjenek már a picsába..
Ja és csak azért vagyok egy nap felett mert tegnap alig volt napközben időm bekapcsolni..
WiFi és GPS nincs folyamatosan bekapcsolva megint mondom. A fene sem érti miért írja ki hogy be van.
Különben nettó röhej hogy veszel egy csúcs okos telefont, de lassan már mindent ki kell kapcsolni rajta hogy egyáltalán merd használni.. Végülis teljesen logikus nem? Dugd a zsebedbe és inkább elő se vedd, nem erre van ez kitalálva..[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
Szia. Az android rendszer 23.7% utána android 11.5%
Készülék keresőt most kikapcsoltam remélem az segít.
Barátnőm MI 8-a jobban bírja az a vicc azért furcsa.
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
workin
senior tag
Milyen témát használtok ?
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Ismerősömnek kellene segítség hogy global stabilról global fejlesztőire menjen. Zárt bootloader, mókolás mentes.
Létezik egyáltalán global dev rom? Nem nagyon találok róla semmit.
KöszönömELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
workin
senior tag
amikor installálod a telefonodat,akkor be kell regisztráélni a sim -eket a siaomi fiókodba, és utánna automatikusan bekapcsolja a készülék kereső opciót. Én nem regeltem, de engedélyeztem a készülék keresőt, és szépen szívta az aksit.
a processzek között nem mutatja, mi fogyaszt nálad sokat? -
workin
senior tag
-
Sordoran
addikt
10W-os töltőpadom van, de a gyári fejjel csak 5W-on hajlandó tölteni. QC3-as töltővel megy a 10W is, meg gondolom 20W is. Ilyen chargert rendeltem, ezzel a 27W vezetékes töltés is kijön Type-C - Type-C kábellel.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Exelsior
senior tag
Nem vagy egyedül. Szombaton kerültük meg a Balatont kerékpárral és reggel 6kor bekapcsolt GPS-el este 7-ig alig birta. Semmi más nem ment csak annyira kellett hogy track-elje a Strava folyamatosan hogy merre megyünk. Régi Samu S8+ vagy MI8 simán kibírta ezt a mutatványt régebben ugyanekkor és volt még vagy 15-20 %-om.. Hiába a 7nm-es proci egyszerűen még az akksi idő nem jó. Látszik hogy kell még némi optimizálás. Ami nagyon bejött samu oldalon az hogy amit nem használtam alkalmazást külön jelezte hogy alvó modba rakta ezt jelentősen növelte a készenléti üzemidőt. Tudom itt is van de ez nem olyan hatékony. Főleg látom a külföldi aksi teszteket és legtöbbnél veri a nagyobb márkákat. Azért is furcsállom hogy munkanapon reggel 5kor leveszem 100%-ról mire haza érek 3-ra 55% jár. Néha WIfi bekapcs céges email miatt meg face vagy messenger azt annyi. Ez cirka majdnem 50%. kicsit sokkalom mindezt úgy hogy most bontottam ki nem rég a telefont. lehet az akksi beáll jobb lesz nem tudom. Nem sírásként írom csak furcsa. MIX 3 sem volt jobb ebben sőt. DEV Rommal még rosszabb volt. Onnan jöttem át.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Atomgeszi
nagyúr
Tárcsázóba beütni USSD kód *#*#4636#*#*
Telefon adatai 1
Telefon adatai 2Kattints
Görgetni nem kell, szemben egyből lesz az alapértelmezett, azt állítani LTE/UMTS auto PRL.
Viszont újraindítás után valóban visszaállítja a TD-s hálózatokra is.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
kano
nagyúr
válasz Vityahun #854 üzenetére
Szerintem nem, de megvárom a pénteket.
-
Vityahun
tag
A kéket nem hozod el végül?
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Most írt az Alza, hogy 24-én érkezik meg a lila.
De közben képbe került a Lenovo Z6 pro is.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz TheBikerider #840 üzenetére
3300 az a 3400 :) de amugy eleg a jo proci miatt.
-
-
fisi
senior tag
Köszönöm a választ. Azonban annyiban nem értem ezt a valami ébresztgeti a telefont dolgot hogy a másik telefonban sem mentem bele a beállításokba mélyebben és ott simán kijött ha itthon voltam pl. a két és fél nap. No mindegy ez egy ilyen ratyi (ez még nem túl egyszerű?) telefon, nagyon sok pénzért. Inkább ez az ami bosszantó.
Szerintem azért eléggé nonszensz hogy fél naponta letérdel. Ilyen nem is emlékszem történt velem, talán az őskorban amikor még a Panasonic Gd 52 - őm volt..
Na mindegy nem siránkozom tovább, úgysincs sok értelme. -
Sordoran
addikt
válasz Plasticbomb #844 üzenetére
Én is elégedett vagyok az akksival. Olyan ~6-7 óra képernyő idő is kijön(ne), de én minden nap töltöm így 30%-ig se merül. Most hogy van már wireless charger pad-om, így kényelmesen ahogy hazajövök ráteszem, és amikor kell leveszem majd vissza. Bár ezután este még nyomkodom egy kicsit, de ugyan így rárakom a padra míg készülök reggel és így nem kell aggódnom amiatt, hogy lemerülne nap közben, még ha túl sokat is használnám.
(wireless power bank és QC3 töltő pedig már úton van )Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Plasticbomb
addikt
Elso pillanattol fenn van nalam az AccuBattery, az 3300as jelez vissza mint spec szerinti, s figyelgetem, hogy hogy alakul a mert ertek, eddig olyan 3100 korul van, szoval azert nem vilagbajnok az akksi, de nem is katasztrofa. Nekem ahhoz, hogy lemeritsem, kell kb 5-6 ora pokemon go nyomkodas, vagy 2-3 ora stress teszt, de en nekem pl megfelel igy az akksi, amugy is van nalam egy 16000 mah powerbank mindig, a nexus 6om akksija annyira lehalt mar 3.5 ev alatt, hogy nem igazan bir tobbet egy lightos ket ora hasznalatnal. Ami nekem annyira nem bejovos, az a szoftver, Stock / Nexus / Pixel Romokat kedvelem, de mar ezen is csereltem annyi applikaciot, hogy nem zavaro, ami meg mindig nem tetszik, az a phone app, abbol a nexus 6on is elerheto google app sokkal jobban bejon. Viszont az nem elerheto a Mi9ra...
Egy full toltes QC3 toltovel 48 perc, 2-100%ra.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
kano
nagyúr
Ébresztgeti valami a telefont. Nem véletlenül jelzi bekapcsolva a wifit és a gps-t. Helykövetési beállításokban nézelődj.
Nem akarjuk megváltoztatni a csodálatosan egyszerű személyiséged csak annyit kérünk, hogy itt kulturált hangnemben írj.
Köszi!leslien
Óó.... Ezt benéztem.[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
tetszett nézni a videó címét? mert ezzel még öreganyám is egyenesen szaladna ... egyelőre ügy néz ki h a videó az nem lesz még a MI8 szintjén sem...
Xiaomi Mi9 4K Video Camera test with a gimbal! Stability/DJI Osmo Mobile
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
fisi
senior tag
Nyilván értem hogy a nagyobb akku nem fog hamarabb lemerülni ezzel én is tisztában vagyok, csak azért ekkora üzemidő különbségre nem számítottam..
Videot egyszer próbáltam vele de csak telón néztem vissza ott jó volt de persze ez nem mérvadó.
-
veterán
"...A Redmi note 6pro is sokkal többet bírt pedig annak is csak 4ezer mah akkuja van..."
De ebben 3400-zas van...persze,hogy jobb a 4000.
Nekem semmi gondom nem volt a FP-tel.Gyorsan,pontosan,tökéletesen működött.Az üzemidő is simán 1nap megvolt,ráadásul iszonyat gyorsan fel is töltött.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
kano
nagyúr
Itt meg nagyon szuper.[link]
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Ez tényleg egy kicsit remegős. Nem hiszem, hogy ez ilyen lenne az összes romon, mert videóban az egyik legjobb lett.
Van esetleg valakinek egy videója a telefonnal?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
balalev
tag
Egyébként EEA rom tényleg jobban kezeli az antennákat? Mert emiatt nem váltottam még Global Dev-re.
ZUK Z2 | Nexus 5X /// Régen: LG G2 OFFICIAL 4.2.2; Nexus 4 OFFICIAL 4.3
-
laci laci
addikt
Sajnos van rossz, illetve ami csak a következő újrainditásig jó.. A szokásos szöveg:Semmilyen felelősséget nem vállalok. [link]
És egy kis videó segítség [link][ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Istuu15
senior tag
Egy linket tudna valaki adni a mi 9 es twrp hez?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
-
laci laci
addikt
Remélem többször nem lesz ilyen degraláló a stílusod..Attól, hogy nálad ne jó, vagy nem jól használod és nem vagy vele megelégedve, még nem sz@r.Nem a folyó a hibás.....
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
kano
nagyúr
válasz Atomgeszi #829 üzenetére
Teljesen jó volt az ujjlenyomat olvasó, ahogy láttam nálad.
-
Atomgeszi
nagyúr
Vizes ujjal valóban nem a legjobb, de azzal a normál ujjlenyomatolvasó a Mi5-ben sem birkózott meg.
Vedd fel egy ujjadat többször, többféle szögben is.
Ezzel a 3-4 mp nem találkoztam. Főleg, ha kézbe veszed és mutatja, az ujjlenyomathelyét, akkor ráteszed(ha pontosan teszed és nem a fél ujjad lóg le mondjuk), egyből oldja. (Ezt kano is látta, amikor mutattam neki a telót)
Most direkt letettem asztalra, megvártam míg eltűnik az ujjlenyomat ikon és úgyis egyből oldott. Többszöri próbálkozásra is.
Próbálj meg egy dev ROM-ot, az már 3 hónappal régebbi, mint a legutolsó stabil, és sok changelogba írták, hogy javítottak az ujjlenyomatolvasón.
Ha a Mi9 üzemidejét kevesled, a Mix3-tól egyenesen sírnál(legalábbis a topikban olvasottak alapján). Ha Mix3-at cserélted, és annál rosszabb, akkor nagyon szerencsés voltál a Mix3-al.
Viszont, ha úgyis utálod a telefont és esetleg eladnád, akkor próbálgasd a dev rom-ot, hátha elhozza számodra a megelégedést.
Amit még megpróbálhatsz, amit 1-2 oldallal ezelőtt javasoltam, átállítani csak EU-s adótornyokra a keresést, mert alapból(hiába global - bár global elvileg feltételezi, hogy a világon BÁRHOL használhatod - Kínát is beleértve - szóval igazából nem helytelen működés, csak számunkra felesleges) keresi a nálunk nem használatos kínai tornyokat is.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
fisi
senior tag
Hali Mi 9 tulajok. Pár napja nekem is megvan ez a csúcs lószar, hitvány 24 óra sincs készenléti idővel. Ez amúgy normális hogy közepes használattal ló fxt nem bír az akku? 7 óra után 62 %? Ne már über szégyen!
A Redmi note 6pro is sokkal többet bírt pedig annak is csak 4ezer mah akkuja van.
Az ujjlenyomat olvasó egy katasztrófa. Ha száraz az ujjam az a baja ha vizes akkor az. Legtöbbször rajta kell tartani 3-4 mp-t az ujjam mire bekapcsol.
Bánom már hogy nem a mi mix 3 mellett maradtam. -
kano
nagyúr
válasz Vityahun #820 üzenetére
Nekem most írták, hogy mehetek holnap a kékért. A liláról még semmi hír. Pedig én inkább a lilát hoztam volna el.
-
leslien
nagyúr
a videó felvétel még mindig ugrál mint Katiban a gyerek?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Vityahun
tag
Alza, 128 Black 05.10én rendelt, ma jött email:
Kedves Vásárló!
Jelenleg nincs visszaigazolt szállítási időnk az Ön által kiválasztott termék(ek)re. Ha meg szeretné várni a termék(ek) beérkezésére, kérjük küldjön erre vonatkozólag egy megerősítést a kapcsolati űrlapon keresztül.
Örömmel állunk rendelkezésére egy másik termék kiválasztásában a következő telefonszámon: 06-1-701-1111.Ericsson GA318 - Nokia 5110 - Panasonic GD75 - Nokia 6230 - Nokia 6233 - Nokia 6310i - Nokia E65 - Samsung Galaxy 3 - Nokia E52 - Lumia 710 - Lg Optimus 4x HD - Lumia 520 - Lumia 630DS - Lumia 925 - Lg G3 Titan - Samsung Galaxy S7 - Iphone 7 - Xiaomi MI 9 - Play more!
-
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. Bootloader nyitás twrp felrakás és global romról eu romra váltás az ugyan úgy működik a mi 9 en mint a mi 8 an?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
kano
nagyúr
válasz Atomgeszi #811 üzenetére
Fel kellene dobni valakinek az EU-s romot. Pl Mix3-on az kezdetben sokkal jobb volt. Hamarabb is javítanak hibákat.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ez valószínűleg a PWM szabályzás velejárója. Meglátjuk, hogy a DC-s frissítés mit hoz.
Nem kell meglepődni amúgy. Elég régi(3 hónapos, ami alatt már kijött ugye 12 fejlesztői) már a stabil. Kb a második stabil ROM van kint jelenleg a készülék megjelenése óta.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz Atomgeszi #807 üzenetére
Ohh, koszi, es jobb az a nem stabil? Mert a stabilnal vannak gondok neha, mint amit thom irt alattad :) a fenyerot neha nekem is elfelejti allitani. Tegnap is sutott a nap, feloldottam a kijelzot es olyan fekete maradt a kijelzi hogy nem lattam semmit, a statuszbart lehuzva tapicskoltam hogy felhuzzam a fenyerot :)
-
Thom!
veterán
Automata fényerő szabályozás csak nálam nem működik jól? Mindig össze vissza állítja be a fényerőt...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Mazda6_2.0D #805 üzenetére
Weeklynél máshogy van a jelölés. Ott év szerint 2019-et írunk, tehát 9-essel kezdődik.
Stabil viszont MIUI főverziót jelentő 10-esben vagyunk éppen.
Tehát te stabilon vagy, én a weeklyről írtam.
-
Atomgeszi
nagyúr
Passzolom. Stabilon vagyok még mindig.
Nálam eddig sem volt vele gond. Tény, hogy egy fikarcnyit lassabb, mint a normál ujjlenyomatolvasók, de már teljesen hozzászoktam.
Csak bemásoltam, hátha valaki érez affinitást dev ROM használatához.
-
kano
nagyúr
Igen, azt láttam atomgeszi telefonjánál is, de igazából szerintem teljesen vállalható. Olyan kényelmes feloldást tesz lehetővé.
-
kano
nagyúr
válasz Atomgeszi #800 üzenetére
És jobb lett?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest