- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
#Dániel
tag
válasz racskobalazs #1796 üzenetére
Én ma tuti felrakom, sok jót olvasok róla.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz #Dániel #1795 üzenetére
Kolléga egy ideiglenes solutiont ajánlott...
Nekem tapasztalatom szerint a lámpa mód vakuzás helyett sokszor célravezetőbb más készüléknél is. Kivéded vele az esetleg szoftver hibázását... Végeredmény meg tök ugyanaz, és még gyorsabb is, mint várni, hogy a szoftver begyűjti a kellő infót, fókuszál, próbálja eltalálni a fókuszt, exponál.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
racskobalazs
senior tag
Hali!
Xiaomi.eu-s romról vélemények?
Gondolkodok, hogy hévégén cserélem.
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
#Dániel
tag
Az úgy oké, működik. Próbáld meg majd este, közelről vakuzni valamit, meg nézd meg a macrot. El hiszem, hogy nálad nincs ilyen issue, de olyan fura... Fentebb is írják, hogy náluk sincs. Csak tudnám, hogy akkor mi a különbség a ROM-ok közt, ha minden másra "látszatra" ugyan az.
-
adamfriday
senior tag
válasz #Dániel #1787 üzenetére
Segédfényként használja a fókuszáláshoz a vakut sötétben és arra tippelek hogy a fénymérést pont akkor végzi el egy szoftveres hiba miatt, amikor egy pillanatra kikapcsolja a vakut a fókuszálás és az exponálás között. Ezért mondtam, hogy próbáld ki a vakumódok közül a 'lámpa' beállítást, hátha..
-
fisi
senior tag
válasz ricsi0307 #1749 üzenetére
Tévedés!
Múltkor linkeltem be egy fóliát valóban jól bírja meg lehet kissé öngyógyító ahogy írják!
Egy hetet hánykolódott a tanktáskában motoros túrán sült 50 fokban a teló rátapadt a tanktáska átlátszó fedele, azt összesen pár nagyon apró hajszálkarc maradt csak rajta. Tapintása első osztályú a színek is maradtak a gyárik... -
#Dániel
tag
válasz adamfriday #1785 üzenetére
A macro-t vaku nélkül nézd. A lényeg, hogy totálisan kiégeti képet, most nappal van, tök más a fókusz, és a megvilágítás. A lámpa mód szerintem nem erre való, a vaku és a fókusz össze van hangolva, és a vaku villanása után lövi le a fotót.
-
adamfriday
senior tag
-
blacko89
csendes tag
Sziasztok. A fentebbi kamera hiba hála az égnek nálam nem mutatkozik vagy még nem ütköztem bele a problémába. Itt olvasgattam, hogy sokan beta rom-ot vagy dev romot használnak, amire elég sűrűn jönnek a javítások. Megkérhetnék valakit, hogy foglalja össze, hogy mi az előnye a béta használatának illetve mi a hátránya? Azt olvastam, hogy hamarosan leállnak a beták publikálásával.
Ahogy olvastam ezzel a progival lehet bl nyitás nélkül is új romot feltenni, illetve betára át álni : https://forum.xda-developers.com/mi-5/how-to/tool-xiaomitool-xiaomi-rom-changing-easy-t3627081
Ennek kérhetném egy részletesebb leírását. Szeretném, ha sűrűbben tudnék romot frissíteni. Régen 5-10 éve csináltam ilyet, de most már azért megkopott a tudásom, szeretnék biztosra menni a rom frissítésben.
Illetve minden friss beta rom frissítésnél factory reset kell vagy ota-n keresztül lejön csak a változás?
Előre is köszi a válaszokat és a segítséget! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akartam írni, csak elfelejtettem. Tegnap, 30 fokos volt a szoba a tetőtérben, ott van az egyik irodám is.
Nem nyomtam klímát, mert nem hiányzott, de a Mi töltő 20 perc után megdöglött, vagyis nem töltött. Csak villogott a zöld kis led. A ventije pörgött, mint az Istennyila.
Ahha, szóval ezért lassul be, illetve szakad meg a töltés, mert egyébként most direkt mértem, 10 perc alatt 13% is belement a készülékbe.
Ekkor bekapcsoltam a klímát, pontosan ráirányítottam a töltőre, készülékre. Nem kapcsolt ki többet és még a ventije sem indult el. Végig megvolt a 13%, de volt olyan 10 perc, hogy emiatt a "hűtés" miatt 15% is belement.Egyszerűen nem elég a hűtése ennek a töltőnek, 28 fok körüli értéken.
Egyébként ezzel a hálózati adapterrel használom...[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
válasz adamfriday #1774 üzenetére
Sajnos nem használtam egy percig sem a global romot, így nem tudom ahoz viszonyítani az Eu-dev romot, de nálam máshoz képest elfogadható volt..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
#Dániel
tag
válasz adamfriday #1774 üzenetére
Neked nincs ilyen hibád ezzel a ROM-al? Váó, de tényleg? Megnézted az összes módot?
Nem is értem akkor, még így is vannak különböző ROM-ok, hogy verzió meg megegyezik? -
#Dániel
tag
Nexus 5- öm volt nagyon sokáig, ami mai napig prémium. Most ez, de amint lesz szürkeimportos Pixel 4 miután kijött, váltok. Nem killódok, ez mindennek a teteje.
-
Sabber
aktív tag
válasz #Dániel #1766 üzenetére
olvastam... nem tudok rá mit mondani. nekem is egy rakás sz@r az egész vakus fényképezés. ja ma még ehhez hozzá jött hogy videónál állandóan kifagy. először csak mikor videóra váltok, aztán ha sikerül véletlen akkor a videó szaggat vagy fagy ki... nevetséges hogy ez előfordulhat... ez az első xiaomi telefonom de már kb 10x b@sztam volna a falhoz a 3 nap óta mióta megvan. a 3 éves s7edgem jobb volt ennél...
-
ricsi0307
senior tag
válasz #Dániel #1766 üzenetére
Amúgy az nekem sem tetszik, hogy a flagshipre kb. nulla frissités jött eddig, mindezt úgy hogy bőven van mit javítani. Anyám tőlem örökölt Note 3 Pro-ja ami már talán megvan 3 éves is a mai napig kapja a frissítéseket mi meg szívunk. Az a baj, hogy hiába tesznek le az asztalra egy viszonylag korrekt telót korrekt áron ha nem lesz hozzá szoftveres support akkor sorban elfognak állni az emberek a márkától.
-
#Dániel
tag
Sziasztok,
Pár infó a kamerához, a mostani 10.2.26.0 -ás ROM -al.
A linkeken, már a hivatalos Mi community-nél (töltsétek le storeból, és használjátok..) már többen tettünk panaszt a kamerára, hogy a képminősége ótvar, akkora software issue van benne, hogy az valami borzalom. Nem csak a vakus fotózás a tré, az éjszaki mód, és a macro is. A Bug hunter team-ből már nem is válaszolnak erre a témára. Seniknek nincsen hardver problémája, ez globálisan érint minden egyes usert aki Mi9-el a fentebbi ROM-ot használja.
Kíváncsi vagyok, mikor lesznek hajlandóak javítani bármit is, mert a kezd a tök-öm ki lennei az egész MI csapattal, egy flagship telefonról beszélünk, ahol megengednek a fejlesztők maguknak egy ilyet, úgy, hogy nincs rá frissítés, és a kamera használhatatlan.
Én mélységesen fel vagyok háborodva a MI csapat hozzáállásával ha elolvassátok a linkeket.
-
hroberto
veterán
Csak nem volt türelmem kivárni a hivatalos itthoni forgalmazást, úgyhogy rendeltem egyet a Turbadótól.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Sabber
aktív tag
valakinél előfordult már hogy mikor fényképezőről videóra vált kifagy az egész program és fekete lesz minden? gcam is ezt csinálja. valamint kifagy video közben is.
illetve kérdezném hogy wipe cache-t hogy tudok csinálni?[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem mintha nagyon érdekelne, de ez az antuttu mi alapján mér?
Egyszer mér 374 ezret, utána 369, másnap 360, utána 359, hogy a francba ugrálhat 10-15 ezer pont ide-oda?
Most meg nyomott 378 ezret. Ez a program is megér egy misét...[ Szerkesztve ]
-
ZoZó001
csendes tag
[link] Nekem ilyen fólia van rajta,ilyen védte az előző telómat is kb 2évig,de hát ugye kinek mi vált be,ennek a tapintása fura elsőre,de aztán megszokja az ember.
-
petipetya
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz petipetya #1751 üzenetére
Egyszerűen annyira zavart, hogy volt mélysége az üvegnek, főleg széleken, hogy ááá mondom ezt most azonnal lekapom és kivágom a kukába. Plusz, amit Te is írtál, a szélein néha megakadt az ujjam az üvegtől.
De mint írtam azt is, hogy az üveg bevonata konkrétan annyira durva, hogy a légy leszállásnál elcsúszik rajta. Ehhez képest a gyári GG6 üveg már szinte ércesnek tűnik, ettől függetlenül nekem a fentebb írtak miatt, inkább hátrány volt.Ha leesik és eltörik, akkor eltörik. Letojom, majd veszek másikat.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi0307
senior tag
A saját tapasztalatom írom akkor neked. Anno mikor a 2. OP+3T-m vettem kaptam mellé egy gyári éden fa tokot. Az első 2 hétben csak abban volt semmi fólia vagy üveg. Ez a 2 hét életem talán legpechesebb időszaka volt ilyen téren. 3x esett ki autóba szállás közben majd szintén 3x egy órán belül egy házibuli során a betonra és én se hittem el de azon kívül hogy a tok azért kapott a kijelző teljesen ép maradt. Aztán megjöttek az üvegek felraktam szorgalmasan és a következő 3 hónap során két szintén autós ejtés után mind a két alkalommal darabokra tört a feltett üveg. De nem kell messze menni akár családon belül akinek tört a kijelzője az kivétel nélkül mind kemény műanyag tokban hordta a telefont. Nekem 6 év alatt megfordult 7 készülék a kezembe, mind egyben maradt ilyen téren és nem tudok más indokot mondani csak azt, hogy a tokon sose spóroltam. A oneplusra a 20$-os Rhinoshield ment mondjuk azt utána kosárlabdának is tudtad használni Egy szónak is száz a vége, szerintem egy jól kiválasztott jobb minőségű tok többet védi a kijelzőt mint bármilyen edzett üveg.
-
ak76
senior tag
válasz ricsi0307 #1749 üzenetére
Ez nem így van.
Egy minőségi üvegfólia brutális eséseket tud megfogni, a feleségem A8-asa havonta kapja az új üvegfóliákat, mert állandóan elejti, elrepül, kicsúszik a kezéből, stb.
A legutolsó esést én is láttam, két méterről a murvára, kijelzővel lefelé természetesen, mondtam OK, itt a vége, aztán felvettem, a fólia szarrá tört, de miután leszedtem róla, a kijelző szó szerint karcmentes volt, ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el.
Jó cucc a minőségi üvegfólia, csak nehéz olyat találni ami jó is.[ Szerkesztve ]
-
Narakh
senior tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz petipetya #1745 üzenetére
Nem, szinte ugyanolyan, de már le is szedtem. Idegesített a fénytórés és, hogy a teljesen a széléig kiérő üveg nem volt olyan sima, mint a telefon alapból. Én fel nem rakok inkább erre (sem) semmit.
A kijelző gyári minősége érzettre nekem többet számít, mint ezek a TG-k. -
ricsi0307
senior tag
válasz petipetya #1748 üzenetére
A fólia pár nap alatt tiszta karc lesz emelett a tapintásától feláll a hátamon a szőr. Tökmindegy mit raksz rá vagy a képminőség fog romlani vagy zavarni fog a jelenléte (nálam mindkettő ) Beleuntam, hogy vigyázok rá mint a hímes tojásra 1-2 év múlva úgyis cserélve lesz akkor meg már mindegy hogy karcos a kijelző vagy nem. Egy fasza tok kell rá ami védi leejtés során ha meg pont úgy kap el sarkot kavicsot vagy akármit hogy az élével a kijelzőt telibe nyomja azt az edzett üveg se fogja megmenteni.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz ricsi0307 #1747 üzenetére
Azért ha a Xiaomi Mi A1-en gyárilag volt fólia (legalábbis az én gearbest-es global telómon volt, másnak hazai gsm bolti vásárlásból nem volt), akkor egy Mi 9-en is lehetne, és akkor nem kellene ilyen dolgokkal foglalkozni a vásárlás után.
Mintha egy új Audi-n nem lenne lakkréteg a vásárlás után, és a széltől is óvni kellene a festést...
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
ricsi0307
senior tag
Én meg pont a napokban szabadultam meg az edzett üvegtől. Egyrészt rontja a kép minőségét olyan lesz mintha párás lenne szórja a fényt, másrészt eddig az összes telómon volt szinte végig, mindig macera volt velük az itt is jelenlévő vagy takar a kijelzőből vagy nem fedi le és basztatja az ujjad probléma. Úgyhogy most ez lesz az első telefon amin nem lesz, használtan eladva úgyis anyit fog zuhanni az ára hogy mindegy neki.
-
petipetya
nagyúr
Pont ma cserélték le az általam felrakott üvegfóliát, mivel az sokkal keskenyebb volt, mint a hasznos kijelző. Plusz a széleinél meg is tört a fény, ha világos felület volt alatta. A vízszintes gesztusok használata esetén volt, hogy beleakadt az ujjbegyem. A kinézete is bárgyú volt a telón. Ez lenne az, NE vegyetek ilyet, mert minden szempontból rossz.
Helyette sima fólia van a kijelzőn, ez már perfekt. Újra felvettem az ujjlenyomatokat. A boltban rakattam fel, amely benne van a cucc árában. Egy kis reklám, mert már második telómra raktak korrekt módon fóliát: X-Protector ultra clear fólia
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Narakh
senior tag
Sziasztok!
Global stabilba belekerült már esetleg az értesítéseket az állapotsávra fixáló fícsör?
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
Atomgeszi
nagyúr
Mivel nekem, mint múltkor mondtam, sikeresen magától letört egy darab, így látszik, hogy mennyit takar ki.
Fekete háttérnél nyilván nem fog látszani a fekete keret miatt.
Egyébként meg úgy kellett volna megnézzed nem fekete háttérrel, hogy még a fehér lapkán rajta van, és valami kék háttérrel vagy fehérrel elég nagy fényerőn és csúsztatva rajta a fóliát, ezt elfelejtettem mondani. De ez nekem már az első felrakásnál feltűnt.
Amúgy csúszásra nagyon jó valóban.
Ja még úgy szokott látszódni, hogy pl. instastory(bár ezeket amúgy leszarom, csak néha nézem meg aki közeli ismerős és érdekel) nézed, és,ha épp olyan szöveg van, amit valaki a saját telóján szélétől a széléig írt, akkor feltűnik, hogy a szöveg eleje és vége hiányzik(pár mm-ről van szó). Talán lescreenshotoltam egyet, megkeresem és átküldöm, nézd meg
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz petipetya #1634 üzenetére
Akkor sorban...
- az átlátszó tesz is rátapad-e a kijelzőre
- tokot zavarja-e
- noccsból lecsíp-e
- a fekete szín illik-e a teló fekete színéhez
- érzékelés a széleken is rendben van-e
- lecsíp-e a kijelző aktív részébőlTeljes terjedelmében rátapad. Középen megnyomva jön a szokásos "effekt", ahogy rásimul a kijelzőre.
-
Kipróbáltam, egyáltalán nem.
-
Nem
-
Szinte ugyanaz.
-
Mindenhol frankón érzékel. a legapróbb kis ikon is a szélein.
-
Ezt írtam az előbb, jobb oldalt egy nagyon apró, nekem úgy tűnik, de talán hülyén törik meg a fény, vagy ez már a fólia sajátossága lehet. Ezt csak nagyon világos résznél látni.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Atomgeszi #1737 üzenetére
Nem tudom, mennyire látszik, de ez bizony ki ér a széléig, viszont gondoltam, hogy olyan gyors nem leszek, hogy ne kerüljön alá valami szösz, na lett abból vagy 5 is a fólia alatt, szerencsére, csak erős fénynél (nap, erős lámpa) kikapcsolt kijelzőnél látszik.
Viszont, ez az üvegfólia, annyira durván van kezelve a tapi bevonattal, hogy ehhez képest szűzen a kijelző már már kis túlzással ércesnek tűnik, kicseszett jól csúszik rajta az ujj.
[ Szerkesztve ]
-
Sabber
aktív tag
nekem se ér a széléig az üveg amivel a smartshop küldte....azt hittem agyfaszt kapok mikor megláttam. de leszedni én ugyan nem fogom
-
Atomgeszi
nagyúr
Az még nem is baj, hogy nem ér a fólia a széléig, mert a tokom így ráhajlik elölről is az elejére, a nagyobb gond azzal van, hogy a fekete keret elvesz a hasznos kijelzőből.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz petipetya #1733 üzenetére
Ma felrakom, esküszöm!
De itt a bizonyíték, hogy még mindig nem volt rá időm, vagy kedvem inkább. Pedig tényleg kifizettem a gyorsabb postát is inkább.
Az biztos, ha Atomgeszi kollégához hasonlóan nem fog kiérni a szélére, pay pal által vissza fogom téríttetni a pénzt. Nekem ne hazudozzanak, de majd kiderül ma... -
Atomgeszi
nagyúr
Szerintem nem azzal lesz gond, hogy elcsúfítaná, hanem nagyon belóg a kezelőgombokra, és alatta kell majd matass, ha állítani akarsz valamit. Nálam pl. a klíma panel erősség állítót takarja el és alá kell nyúlni, hogy tudjam állítani a befúvás erősségét. Bár ez is szokás kérdése, azt vakon is megcsinálom, de, ha valami létfontosságút takar, az nem a legjobb. Főleg, hogy a tartócsipesz inkább a töltőpad felső 85-90% részén helyezkedik el. Viszont kapsz hozzá ragasztóstappancsot is, lehet azt jobb helyre tudod rakni.
(#1733) petipetya
A fólia felrakást meg hát.. Ez a fehér lap a világ legnagyobb gyökérsége, szerintem. Gyakorlatilag először le kell vedd arról a fehér lapról, mert hiába méred oda azzal, túllóg a telefonon, és nem tudod belőni, hogy hova essen. A könyveffektes felrakós módot felejtsd el(adnak hozzá rögzítőragasztót, DE MINEK?!, ez azt jelenti amikor rápórbálod a telóra, és a telóhoz odaragasztod, majd elveszed onnan, leveszed a TG-t a fehér bizbaszról és szimplán rácsukod, mint egy könyvborítót). Mondjuk már nekem itt is látszott, hogy takar a kijelzőből (átvilágított a fehér lapon és láttam, hogy a fekete keret a TG-n takar a kijelzőből 1-2 mm oldalanként. ) de hát muszáj volt felrakni.
Kijelző bekapcsolást tedd úgy 5 percre, és bekapcsolt kijelző mellett rakd fel szerintem.. Plusz a selfie kamerát is ellenőrizni kell, hogy ne takarjon bele, mert ahhoz sincs marás, azt is védi a fólia.
Hát egy szó, mint száz.. Ez a nilkin sem olyan, mint a régiek.
-
Atomgeszi
nagyúr
Felrakhatnád már a fóliát, főleg, hogy eddig a postát szidtad, hogy nem jön, erre mikor meg ott van csak távolról nézegeted. Az a fehér lap, amire rárakták amúgy, az a világ legnagyobb baromsága. Mivel nem átlátszó, rohadt nehéz középre belőni, főleg, mert ugye túl is lóg rajta és alig világít át a kijelző.
ÉS amúgy már nagyon kiváncsi vagyok, hogy vajon nálad a fekete keret a fólián takar-e a kijelzőből, úgyhogy rakjad csak fel szépen.
-
Atomgeszi
nagyúr
Nekem nagyon tetszik az autós töltő, főleg este, ahogy megy az AOD, kész éke lett az autónak. És még teló nélkül is jól néz ki az a kék kör.
Egyedül amit szokni kell, az infrás nyitógató karmot, mert ugyan gyorsan kinyitja, de amikor berakod a telót, azért elég sokat vár az összecsukással. Szerintem hamarabb is összecsukhatná. Kár, hogy ezt nem lehet szabályozni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz petipetya #1726 üzenetére
Az előbb csináltam egy próbát. 80%-nál felraktam (10.55-kor), 10 perc alatt most 12% ment bele, viszont utána belassult, Most 11:27 van és ott szobrozik 99%-on. Venti régóta (15 perce már biztos) megy, azt hallom.
----------------------
Mod:Ahogy ezt beírtam 100% lett, tehát 11:28-ra. szóval a fene se érti, nyilván ahogy melegszik a telefon, ebben a szobában is 29 fok van, a töltés lassul.
Fel kellene szenvednem azt a nillkin fóliát is már végre.[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
Sziasztok. Debrecenben van esetleg valakinek Mi 9 e? Szeretném élőben megnézni??(országban sincs kitéve nem hogy Debrecenben)
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
-
Sordoran
addikt
válasz Sanyesz. #1721 üzenetére
Elszórakozok én ezekkel. Maga a Baseus adapter jó, a type-c kábel viszont semmit nem tett hozzá, sima type-a kábellel is ugyanannyit töltök vezetékesen. Most a kérdés az, hogy a 20W-os pad tud-e ennél többet saját adapterrel. Viszont ezt már inkább nem tesztelem magam, így is túl sokat költöttem ezekre.
ui.: Jah, igen, egyszerre csak egyik kábelt dugom rá.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sanyesz.
őstag
válasz Sordoran #1720 üzenetére
Meggyűlik a bajod ezzel a töltés teljesítménnyel. Az biztos, hogy a Baseus nem a Xiaomihoz van kalibrálva vagy az Ampere nem jól olvassa ki a töltést. Ugye csak az egyik porttal töltöd?
Én is várom a Mi vezeték nélküli töltőt, de még valamelyik dzsunkán vitorlázik errefelé. A Baseus-ok elkeltek[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sordoran
addikt
Megjött a 20W-os töltőpad, és kipróbáltam QC 3.0-s töltővel. Érdekes, hogy ha egy type-a <-> type-c kábellel kötöm rá, akkor ~2200 mAh-val tölt ampere szerint, de ha a type-c <-> type-c kábelt kötöm be, ami gyorsabb elméletileg, akkor kiírja a vezeték nélküli gyorstöltést (Charge Turbo-t), de a töltés csak ~1600 mAh, tehát kevesebb.
Van aki eredeti töltővel együtt vette? Mivel a 2200 mAh-val se jön ki a 20W, vagy ténylegesen csak ennyit tud átadni? Gyorsnak mondjuk ez is gyors, csak a 10W-os Xiaomi power bank is vezeték nélkül tölti ennyivel.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Terentius
őstag
Ugyanez a ROM, szoftveres a gond, GCammel hibátlan, következő frissítés remélem megoldja.
OnePlus 12 16/512
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz petipetya #1713 üzenetére
Az csak annyit jelent, hogy amilyen módban bezártad a kamerát, pl. ultraszéles videofelvétel, akkor következő megnyitásnál ugyanezt a módot fogja alapértelmezetten indítani. Ha meg az éjszakain zárod be, akkor éjszakian fog indulni.
-
Cs1csó
félisten
12GB RAM??? A 6-ot túlzásnak tartom.
-
Atomgeszi
nagyúr
Azért ajánlottam neki egy kamera adatok törlését, vagy pedig egy factory resetet. Vagy tegyen fel másik romot
Ha nappal jó a kép, csak szoftveres gond lehet. Valamit benéz a szoftver, rosszkor exponál.
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #1465 üzenetére
Megérkezett a black with gray színű MOFI tok:
- határozottan védi a kameraszigetet, mivel a körülötte lévő perem hajszálnyival magasabb annál
- a kijelző körül is van egy minimális perem, így a vasat kijelzővel asztalra téve sem karcolódhat össze
- a teló oldalán lévő gombok nyomáspontja jó
- a telefon éleire rásimuló rész gumírozott műanyag, erősnek tűnik
- a tok hátulján lévő csík alul gumi, ám ez csak tapintás után derül ki (szemre bőrnek látszik)
- a felette lévő szövet tapintásra a szőnyegpadlót idézi (meglátjuk, mennyire lesz tartós)
- a csomagolás príma az újrahasznosított kartonnal, és benne a férfi-női figurával 😄Összességében a védelmi funkciót teljes mértékben biztosítja, emellett nagyon egyedi, elegáns és szép külsőt biztosít a készüléknek. Jó vétel, bátran ajánlom.
Remélem, értékelni fogják az alin, hogy az egyik fotón direkt megjelenítettem nekik Tajvant is.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Helltak #1704 üzenetére
Nem biztos, hogy olyan szarul jártál azzal a bétával. Egy ideig még úgyis az lesz előrébb, mint a stabilok, és hát frissíteni se kötelező. Szóval még el leszel vele szerintem.
-
Atomgeszi
nagyúr
Akkor az EEA V10.2.26.0 hozta magával ezt az issue-t.
Az a baj, hogy innen nem is tudsz váltani semmire BL nyitás nélkül(amit lehet azonnal megkapsz, lehet, hogy 2 héten belül nyithatsz csak). Egy próbát megérhet.
Vagy
Meg kell várni míg kiadnak egy újabb frissítést az EEA-hoz.
Előtte esetleg egy kamera adatok törlését is megpróbálhatsz. Vagy pedig egy factory resetet(ha a fenti kollégának tökéletes ezzel a ROM-mal)
Factory resetnél ugyanazzal a fiókkal lépj vissza, különben kizár a teló.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest