Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
őstag
Nem vagy egyedül. Szombaton kerültük meg a Balatont kerékpárral és reggel 6kor bekapcsolt GPS-el este 7-ig alig birta. Semmi más nem ment csak annyira kellett hogy track-elje a Strava folyamatosan hogy merre megyünk. Régi Samu S8+ vagy MI8 simán kibírta ezt a mutatványt régebben ugyanekkor és volt még vagy 15-20 %-om.. Hiába a 7nm-es proci egyszerűen még az akksi idő nem jó. Látszik hogy kell még némi optimizálás. Ami nagyon bejött samu oldalon az hogy amit nem használtam alkalmazást külön jelezte hogy alvó modba rakta ezt jelentősen növelte a készenléti üzemidőt. Tudom itt is van de ez nem olyan hatékony. Főleg látom a külföldi aksi teszteket és legtöbbnél veri a nagyobb márkákat. Azért is furcsállom hogy munkanapon reggel 5kor leveszem 100%-ról mire haza érek 3-ra 55% jár. Néha WIfi bekapcs céges email miatt meg face vagy messenger azt annyi. Ez cirka majdnem 50%. kicsit sokkalom mindezt úgy hogy most bontottam ki nem rég a telefont. lehet az akksi beáll jobb lesz nem tudom. Nem sírásként írom csak furcsa. MIX 3 sem volt jobb ebben sőt. DEV Rommal még rosszabb volt. Onnan jöttem át.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest