- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imma
csendes tag
válasz
105kacsa #285 üzenetére
Sziasztok!
Defy+ -om van, szeretnék új ROM-ot rápakolni. (a gyári már factory reset után is sokat hibázottÖ
Volt rajta korábban a gyárin felül egy 9-es CM nightly, amit alapvetően szerettem, mert kevés dolog volt benne a gyárihoz képest.
Amire használnám:
Leginkább Ingress az alap telefon funkciókon, gmailen, böngészésen és naptáron felül.
Tehát egy tök lecsupaszított ROM-ra lenne szükségem. Tud valaki ajánlani ilyet?Megpróbálkoztam a revised 3-mal, sajnos bootloopba kerültem vele. Ha azt mondjátok, hogy ez a legjobb választás, akkor nekiállok az alapoktól újrapakolni a cuccost.
-
carr
őstag
válasz
105kacsa #280 üzenetére
Attól tartok azért.... No support, no gari, no problem.
Más.
Nálatok csinál olyat, hogy kimenő hívás közben, ha a képernyő lezárt, és közben újra felnyitnám, akkor nem nyitja, se le nem tudom tenni, se a másik két opció nem megy. (hívás (?!), és üzenet)Dalvikkal orvosolható, mit gondoltok?
Hogy is van ez? Azzal ugye nem vágom haza az adatokat a telón ha wipe dalvik cache-t csinálok?
Köszönöm előre is! -
carr
őstag
válasz
105kacsa #235 üzenetére
Fenn van. Hála Szabof1-nek!
Ismerkedés, stb...
Vsel 3 kapott +3at
Vsel 4 pedig +4et.
Aztán mentés, és most ismerkedünk.
Eddig nagyon más, mint a 236... és gyorsabb is.
Köszönöm.
Akkut nem tudom relevánsan tesztelni, (adatforgalom nincs ezen a kártyán), de amint lesz lehetőség, megírom.
Köszönöm!! -
carr
őstag
válasz
105kacsa #233 üzenetére
Köszi.
Az akku már 2011. Nov. 18.-tól naponta van töltve, szóval nem mai gyerek.
Gyárival megy el fél napot, ha adatforgalom van, (2g) ha 3g, akkor meg 3 órát....
Szóval aszondod bírni fogja a 2 napot? az nem baj, ha 2. nap éjjelén enni kér...
Ez a data.hu-s 3.0-s a legújabb, ugye?(edit: fanatikus tag mód: ON!
)
-
biscuit
aktív tag
válasz
105kacsa #221 üzenetére
Számomra pedig ez az egész "okostelefon" dolog új, ez az első. Korábban egy asus p525-öm volt (9 évig) amit csak azért cseréltem le, mert szegénykém már néha az smseket sem volt hajlandó átvenni. A döfi meg szinte ingyé lett, viszont a CM9 ami rajta volt azzal 1,5 napot ment egy új(!!!!) akksival. Azóta próbáltam már a gyári rendszert is, CM10-et is, aztán hogy-hogynem, ráleltem erre a kis fórumra, szóval köszönöm még egyszer!
ON: Egyébként alacsonyabb vsel értékekkel is stabil nekem a cucc, bár igaz, nem gyilkolom agyon (értsd: az asztalon fekszik, egész addig, míg félévente egyszer meg nem csörren).
-
Medvegyelev
csendes tag
válasz
105kacsa #211 üzenetére
Megvan még a defytek kacsa? Úgy hallom készül a 4.4es Kitkat rom quarxtól. Ha összejön egy stabil belőle akkor hány % esélyt látsz egy MSB Revised 4.0ás frissítésre? Szép karácsonyi ajándék lenne
-
sebijani1982
senior tag
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
105kacsa #154 üzenetére
Akkor talán az új verzióban már jó lesz hamarosan...
Addig ellavírozok egy froyoval, mert sajnos a navigációmhoz kell az imei szám.Viszont jobban bosszant az autós kihangosítós hiba bluetooth-on keresztül, ami a jellybean rendszer bugja, már a 4.1-ben is benn volt, és máig nem javították ki. Persze froyoval ez is működik
-
Pimpa78
csendes tag
válasz
105kacsa #148 üzenetére
Szia Kacsa!
Tudnál abban segíteni hogy a3betűsnavigácóm miért lép ki magától néhány napja???
Már eltávolítottam a legutóbb telepített app.-okat, már megcsináltam a wipe-okat sőt újratelepítettem a navit is( még más verziószámút is, de ugyanúgy kb. öt sec. után kilép... Az érdekesség az hogy előtte tökéletesen ment....4 napja... Esetleg a rom gerjeszti ezt a hibát....? gőzöm sincs....
Köszi a választ előre... -
zolnagy
őstag
Ez milyen app? Nekem is mintha sokat fogyasztana. 1,5 órája vettem le töltőröl és már 85%.
Más gondom az, hogy cpu spy szerint csak az alap 300, 600, 800, 1000 MHz használja, pedig bolt menüben engedélyezve van 1200 is. Gyári menüben a teljesítménynél viszont látszik, hogy a max 1200. Most akkor mi az igazság? -
Nekrasov
újonc
válasz
105kacsa #118 üzenetére
Szia! Nekem is nagyon tetszene ez a minimalista irány! És persze a frissítési ötletek nálam is +1
Kíváncsiságból letöltöttem a romod alapjára épülő MSB legújabb változatát, és winrarral belenéztem mik vannak benne, amik törölhetők.
Szerintem is fölösleges a csicsás animáció.. elég egy piros vagy letisztult kék! motorola logó betöltéskor, nem pedig egy 5MB-os csilivili valami.
A media mappában nagyon sok a fölösleges hang, camera fókusz stb., itt minél kevesebb csengőhangot 1-2 ébresztő hangot, meg egy notifications hangot hagynék csak meg.
A system\framework\framework-res.apk -ban például van egy 1MB-os csengőhang ... Minek?
Találtam még olyan mappákat amikben a fileok több nyelven is megvannak, szerintem bőven elég lenne egy angol meg magyar verzió a francia spanyol stb. fölösleges
Az appoknál talán a pico tts-t ami indokolatlan.. de majd titániummal mindenki kipucolja magának
Ha ezek zömét biztonságosan lehetne törölni, akkor lefele kerekítve is 20 MB-tal lehetne könnyebb a mod
-
Pimpa78
csendes tag
válasz
105kacsa #116 üzenetére
Szia Kacsa,! Annyi kérdésem lenne még a 2.0 telepítése előtt, hogy kell e előtte ext4-ext3 formázás, vagy csak a leírás alapján?
A Másik,hogy a 2.0-ba ugye már nem Team Win Recovery van már tehát ha később cserélni szeretnék akkor ne kelljen előről kezdeni mindent?
Köszi a választ? -
Pimpa78
csendes tag
Szia Kacsa!
Ha már feltettem a sima revised-ot( igaz figyelmetlenség miatt a 2.0 helyett), akkor erről a romról csak RSD-vel tudok váltani más romra(a touch-os recovery miatt?)
Igazándiból tetszik a rom de az akksit 1 nap alatt leszívja és ez kicsit zavar. Kicsit eltántorít a dolog h, a jobb akksi idővel rendelkező 2.0-t csak az alapoktól tudom újrarakni a leírásod szerint..
Ez érvényes akkor is ha szeretnék kipróbálni egy 7.2 es romot is?
Vagy esetleg van vmi ötleted amivel növelni tudom az akku időt legalább másfél napig?
Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest