- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhnny86
csendes tag
Kacsa mikor érzed elérkezettnek, a 4.4 es rom kipróbálását defyn?
-
Jhnny86
csendes tag
-
Jhnny86
csendes tag
Szeretném kipróbálni az MSB 3.0-án az 1300 MHzet. Kacsa melyik vsel értékeket javaslod defy+on és a fogyasztáson kívül van olyan ami miatt nem ajánlnád az 1300at?
-
Jhnny86
csendes tag
A Dev tools is törölhető
Innen az info
-
Jhnny86
csendes tag
Inkább leírom miket hagytam bent
Alk. szolgáltató keresése
Android rendszer
Android billentyűzet
Apex Launcher
Beállítások
Beállítástároló
Bluetooth-megosztás
Címtár
Csomaghozzáférés-segéd
Csomagtelepítő
Defy Settings
Dev Tools
Fájlkezelő
Fiókkezelő
Fm Radio
FM RadioService
Fused Location -- ez nem tudom még mi
Galéria
Google Play Áruház -- fagyasztom aztán havonta 1x kioldom ha vlmit letöltök vagy frissítek
Google Szolgáltatások keresése -- szintén fagyasztom és kioldom mert kell az Áruházhoz
Hálózati hely
Hitelesítő adatok tárolója
HWA
Letöltéskezelő
Mediatároló
Naptár
Naptár tárolása
Névjegytár
Óra
Permissions Manager
Rendszer UI
Számológép
Tanúsítványtelepítő
Telefon
Telefonos/üzenet-tárhely
Üzenetek
Zseblámpa
Hangrögzítő -- tiltva hátha kell 1xHáttereket töröltem mert én sima feketét használok vagy néha fényképet
-
Jhnny86
csendes tag
WR 2.1: kb 100MB (én sok csengőhangot törlök telepítés elött) hajszálnyival, de gyorsabbnak érzem az MSB-nél, a menürendszere nagyon szokatlan a CM10hez képest, fogyasztás egy nap után érzetre ugyan olyannak mondható mint az MSB-é, félő, hogy nem minden app települ fel. Pl az új Opera?
MSB: kb 170MB, eleinte eldobta a hálózatot valamiért :S , ha a WIFI be van kapcsolva akkor nem tudok mellette laptopozni ez quarx frissítése miatt van már olvastam róla, és sajnos nálam állandó hiba, a fogyasztás nagyon jó, a menürendszer könnyen megszokható és szerethető
, kb 20 appot töröltem a titaniummal azóta sokat gyorsult és újból visszaraktam főleg azért mert ezt szoktam meg
Még hátránynak az MSB-hez hozzáfűzném, hogy kacsa már nem biztos, hogy akarja frissíteni pedig jó lenne meggyőzni, hogy 2-3 havonta ránézzen még
-
Jhnny86
csendes tag
Összehasonlításképp feltenném a 2.0 revizedre a white rabbit 2.1-et. Hol kell ext 3-ra formázni ?
-
Jhnny86
csendes tag
A gps jelet nálatok gyorsan megtalálja? nekem néha 5 percig is keresi autóban
igo primom van , lehet a sys.txt-ben kell valamin finomítanom? Nálatok mi a tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest