- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
sebijani1982 #205 üzenetére
Nekem most a quarx féle 09.17-i 4.3-as Rom van fent, ezzel 200-220Mb körül van a ram, és eddig egész jónak tűnik a rom, igaz sok progim nincs fent (direkt)
-
Kroni1
veterán
válasz
fmustang #199 üzenetére
nekem is volt ilyen, és nem akarlak elkeseriteni, de sajna semmi se segitett.. érdekes mert előtte kb 2-3 hónapig tökéletesen ment a telo a rommal, de ugyanez volt egyik reggel és se dalvik se cache wipe se semmi nem segitett, azt hittem maga a teló halt meg. Aztán visszaraktam a 2.3-as gyári romot rsd lite-al és azzal ment minden rendben, ugyhogy azóta nem mertem ezt visszatenni.
-
Kroni1
veterán
válasz
kolesdigt #188 üzenetére
Vagy hangerő le gombot nyomogasd inditás után és belépve a recoverybe a cpu settingsnél vsel értékekhez adj + egy két értékkel nagyobbat ha a wipe sem segit. Nekem ez volt, és igy elindult.
Amugy nekem kb. egy-két hónapig tökéletesen ment a 3.0 aztán egyszercsak bekapcsolt állapotban elment minden és utána sehogy se indult el, csak a logo.. Akármit csináltam, wipe, +vsel semmi. Most visszatettem a 2.3.7-et, azzal megint hibátlan. Nem tom mi volt, de majd felrakom megint remélem nem lesz hasonló..
-
Kroni1
veterán
válasz
zojjektum #176 üzenetére
Meg nem volt lelki erom ujra megprobalni, de akkor vszleg a vsel ertekek lesznek tul alacsonyak nekem is.. amikor feltettem a 3.0-at utana bele lehet lepni a recoverybe hogy magasabb vselt adhassak meg ugye?! Vagy ezeket mar a romban kene atirni es utana a modositott ertekekkel kellene felrakni?!
-
Kroni1
veterán
Hát érdekes.. nekem a piros motorola logo eltűnik utána fekete képernyő egy ideig, (3.0 esetén zölden világit a led, 2.0 esetén meg pirosan) és ujraindulás után ugyanez előlről..
A rootolt 2.3.6-os romot az 5.7-es RSD lite-al tettem fel frissen minden esetben, utána 2ndinit 2.3 és az ajánlott telepítés.. Valami gond van de mi lehet az? Ez valami egyedi dolog nálam?
-
Kroni1
veterán
Ok köszi, előbb custom recovery-ben probáltam, a cwm van fent. (Stable nincs csak custom és stock). még1x nekifutok, ha megint nem jó akkor megpróbálom feltenni a revised 2.0-t. Abban van google apps vagy ahhoz kell külön azt is feltenni?
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Defy+ Rootolt 2.3.6-os romra szeretném feltenni a revised 3.0-t. Feltettem a 2.3-as 2ndinit progit, utána ahogy az ajánlott telepítésnél irtad wipe d/f, cache, dalvik, utána install és végül ismét cache és dalvik wipe-ot csináltam, de nekem bootloop van. Mi lehet a baj?
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Feltenném a 2.0-t, de félek nálam is ujraindulgatás lesz az alacsony vsel értékek miatt. Ha igy lesz akkor hogyan tudom azt feljebb állítani? Van ilyen lehetőség a rom-ban, vagy le kell hozzá szedni valami progit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest