Új hozzászólás Aktív témák
-
drunkyboy
aktív tag
Kicsit feljebb olvasva találkozhatsz a problémával, amire sajnos még én sem találtam megoldást. Ez nem a kacsa féle rom hibája, ha jól tudom a 4.1-től (vagy 4.0.1-től) felfelé kiadott gyári romok már alapban tartalmazzák ezt a bugot. A BT kihangosítóval nem kommunikál rendesen a rom, nekem pl az autós Bt kihangosítónak van ilyen érthetetlen hangja. A neten utánanézve több mobiltípust is érint a dolog. A megoldás egyenlőre rom csere régebbire, azzal tökéletesen műxik.
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
105kacsa #154 üzenetére
Akkor talán az új verzióban már jó lesz hamarosan...
Addig ellavírozok egy froyoval, mert sajnos a navigációmhoz kell az imei szám.Viszont jobban bosszant az autós kihangosítós hiba bluetooth-on keresztül, ami a jellybean rendszer bugja, már a 4.1-ben is benn volt, és máig nem javították ki. Persze froyoval ez is működik
-
drunkyboy
aktív tag
Telepítés óta eltűnt az IMEI számom. Egy gyári efs telepítés után ismét megvan, de hogyan tudnám úgy megoldani, hogy megmaradjon a 2.0-ás romban is?
-
drunkyboy
aktív tag
Most egy ideje már használom az új romot. Eddig majdnem minden jól működik, sikerült majdnem minden beállítást megtalálni.
A processzort nekem is feljebb kell állítani, mert nagyobb terhelés alatt (pl youtube lejátszás) újraindul. Amúgy ha megy a youtube, az akksit nagyon leszívja (45%-ról kb 10 perc alatt ment 15%-ra). Normál használat közben viszont nagyon jól bírja (legalább két nap, még több telefonálás mellett is).
A nagyobb problémám, hogy a régi rom jól működött az autós bluetooth-os kihangosítóval (a két eszköz párosítva, hívásnál az autóhangszóróból jött a hang normálisan, a defyből nem, és a külső mikrofon is rendesen érzékelt).
Most viszont kihangosításnál az autóhangszóró valami földöntúli hangon torzít, és a beszédemet sem lehet hallani a hívott félnél. Ehhez van valami beállítás? Már állítgattam a hangnál is, a bluetooth beállításoknál is (bár itt nincs sok lehetőség), de semmi változás. Ja és mindegy, hogy dokkolóba teszem, vagy nem, az eredmény ugyanaz. -
drunkyboy
aktív tag
válasz
drunkyboy #96 üzenetére
Sikerült végre három leírás alapján összehoznom, nagyon köszönöm a segítséget.
Megy a sima, régi Defy-n is, bár először valami gond volt a google folyamattal (mindig hibaüzenetet írt), de egy reboot megoldotta a problémát.
Ezt a rendszert még nem ismerem, ezért kérdem, van benn a kedvenc névjegyeken kívül leggyakrabban hívottak listája is? -
drunkyboy
aktív tag
Most álltam neki telepíteni, az előkészületek rendben, a zip az sd kártya gyökerében. A system recoveryben vagyok, addig megvan minden, hogy wipe cache partition. A következő lenne a Go down to advanced, na ez nincs a menüben, viszont itt van egy apply sdcard:update.zip. Ha erre megyek, akkor sem jó, valami hibát ír. Hogyan tovább?
-
drunkyboy
aktív tag
Hali! Szeretném, ha gyorsabb lenne a Defym, közben már idegesítően lassú, megáll néhány percig, újraindul stb... szóval az új rendszer szerintem megoldaná a gondot. Természetesen még a gyári angol szoftver van fenn (lehet ezt kicsit már ciki itt említeni), de nekem a lényeg hogy működjön, világítson a led, menjen a gps, és tudjak vele telefonálni, na és persze bírja a strapát (ütés, víz, por).
Viszont ez a telepítés nekem teljesen kínai, ott elakadtam már, hogy -Navigate to Recovery>> Custom Recovery (jó már előbb is, a gapps-nál, de az azt hiszem nekem nem is lényeg
)
Annyit tudok, valami root módba kell bemenni, de hogyan? Hol találok valami részletesebb leírást a zöldfülűeknek, biztos létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest