Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nekrasov

újonc

válasz 105kacsa #118 üzenetére

Szia! Nekem is nagyon tetszene ez a minimalista irány! És persze a frissítési ötletek nálam is +1 :)

Kíváncsiságból letöltöttem a romod alapjára épülő MSB legújabb változatát, és winrarral belenéztem mik vannak benne, amik törölhetők.

Szerintem is fölösleges a csicsás animáció.. elég egy piros vagy letisztult kék! motorola logó betöltéskor, nem pedig egy 5MB-os csilivili valami.

A media mappában nagyon sok a fölösleges hang, camera fókusz stb., itt minél kevesebb csengőhangot 1-2 ébresztő hangot, meg egy notifications hangot hagynék csak meg.

A system\framework\framework-res.apk -ban például van egy 1MB-os csengőhang ... Minek?

Találtam még olyan mappákat amikben a fileok több nyelven is megvannak, szerintem bőven elég lenne egy angol meg magyar verzió a francia spanyol stb. fölösleges :)

Az appoknál talán a pico tts-t ami indokolatlan.. de majd titániummal mindenki kipucolja magának :)

Ha ezek zömét biztonságosan lehetne törölni, akkor lefele kerekítve is 20 MB-tal lehetne könnyebb a mod :)

Új hozzászólás Aktív témák