Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
aujjobba #7483 üzenetére
Ha már benne vagy a hobbiban akkor lehet a drágábbakat, ahogy írták ha van lehetőség vedd kézbe. Ha még csak ismerkedsz akkor jó a legolcsóbb. Nekem semmi bajom nincs az olcsóbb flysky vagy dumborc távokal. Illetve ha nem nagyon akarsz állítgatni sokmindent akkor felesleges a második linkes táv. Utáltam hogy 3 menüben kell ugrálni egy trim állítást is. Illetve az elemet is eszi ráadásul 6ot.
-
ADAM1337
nagyúr
-
Emunem
őstag
válasz
aujjobba #7375 üzenetére
VRX Sword, vagy társai... nekem is ez van 10 éve, jobb elsö féltengely csere (Oszlop) meg kaszni tartón kívül (kb 4m magasból esett egy gördeszka pályás ugratásnál) csak a spúr fogyott el (kavicsos homok eszi) 1x. Az árához képest jól bírja...
szerk: + elég jó az alkatrész ellátás, amúgy kyosho klón...
-
joocek
aktív tag
válasz
aujjobba #7372 üzenetére
Na most leszek meg köpködve De akkor sem ajánlanék mást kezdönek!
[WLtoys] vegyél 3db-t :-)
Nem lesz vita ki használja lesz 3 akkud ! Eszméletlen mitt kibir!
És nincs 100e a 3db a 4db éphogy többigy rommátörés után is van potalkatrész. Ami megtörténe minden árkategoriában.
[Teszt] Magyarnyelven.
Alkatrész a töbiekhez képeset apropénz. Te szorakozni akarsz nem versenyezni gondolom. ÁR /ÉRTÉK arányban aki nem ismeri el..... -
peet137
tag
-
aujjobba
addikt
válasz
aujjobba #7375 üzenetére
HPI Maverick MV150107 Quantum XT
Ez jo lehet a lenti felhasznalasra, stb? -
peet137
tag
válasz
aujjobba #6610 üzenetére
Nyilván neki lesz, én is ezt szoktam mondani itthon.
Sztem buggyt nézz, az full univerzális, megy aszfalton is, meg lehet vele csapatni fűben, földön is. Ha már volt autó, ah írtad, célszerű ugyanazt a méretet választani, az akksi miatt is, pl. Ill ha van kézügyesség, türelem, pár alkatrészt át lehet szabni rá.
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
aujjobba #6607 üzenetére
Szia,
ajánlom a saját hirdetésem
Mennyit szánsz rá? Ezt többen is kérdezik majd... De ha esetleg pesti vagy akkor az SGMODELL.hu oldalt és boltot ajánlom. Ott akár azonnal is tudsz venni olyat ami megtetszik, valószínüleg alkatrészek is vannak ott hozzá...
-
peet137
tag
válasz
aujjobba #6261 üzenetére
Olcsó táv kell, vagy komolyabb? Ha az alap elég, akkor a hk gt2 van már 12-14 körül. Azok elég jók kezdeni. Komolyabbal a határ a csillagos ég
. Én egy gt3b-t használok a tapadós géphez, én meg vagyok vele elégedve. A másik meg egy hpi tf a drifthez, az egy sprinthez volt anno, nagyon jó kis táv. Egyszerű és nagyszerű.
Meg van egy noname az offroad autóhoz, igazából az is jó. 2,4es legyen, az a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest