Új hozzászólás Aktív témák
-
peet137
tag
válasz
Levi123 #7095 üzenetére
Én is ilyen (CNHL) akksikat használok, de még nem mertem innen rendelni direktben, mert nem tudtam, lesz-e vám/áfa miegymás. Plusz elvileg az akksik szállítása is necces sztori, pedig igenjó áron vannak cuccok.
Ezek szerint simán lehet innen rendelni. Észben tartom.
Többször is rendeltél már? -
-
peet137
tag
válasz
Levi123 #6839 üzenetére
Nálam bezzeg fordítva volt, előbb voltak a verdák, utána gyerekek.
A lanyom már ügyesen terelgeti az autókat, a 4 éves fiam meg most kezd érdeklődni, unja már a párezres Tescos vackokat. Meg érdekli a cuccok belseje, később segít majd szerelni is, az tuti.
Csak azokat engedem nekik, amiket le lehet lassítani, ezért a bl buggy még tabu, ahhoz kell egy új táv, vagy összelövöm az egyik komolyabbal, vevőm van még tartalék.
-
Skillet
addikt
válasz
Levi123 #6797 üzenetére
A YouTube forma pont a difit tolja tele Lucas white grease-zel!
KATT
23:20-tól érdekes. És ez nem szilikonos zsír. Lithiumos NLGI2. De mégis sokkal vékonyabbnak tűnik, mint a kék zsír. Itthon nem találtam. Kintről lehetne rendelni. Vagy itthon keresni valami folyósabb cuccot. Csak még nem tudom mit. legszívesebben teletölteném olajjalde ki fog folyni.
-
Skillet
addikt
válasz
Levi123 #6760 üzenetére
Vettem mannol csavarrögzítőt. Teljesen jó. Megfogja, de melegítés nélkül ki tudom csavarni, szóval tökéletes.
Zsír. Vastag hozzá ez a zsír. Ha megforgatom a kerekeket, azonnal megállnak. Nagyon visszafogja a hajtást. Vékonyabb cucc kell hozzá. majd keresek valamit, csak már így is napokat töltöttem zsír kereséssel.... YouTube-on láttam valami Lucas white lithium grease-t, hogy azzal rakja össze a forma ezeket, de itthon nem lehet kapni. Az kellően lágynak tűnik. Hozzátenném, fura, mert mindkettő NLGI2. Tréfás. -
gabe_
őstag
válasz
Levi123 #6760 üzenetére
Én Motorex 190-et raktam a diffikbe, eddig úgy tűnik szeretik
Az új aszfaltgumi első 10 méter után:
Sebességteszt:
Akció közben:Nincs kímélve a gép, brutál, hogy mit kap. Kell is szerelgetni (még jó, hogy azt is szeretem), legutóbb a kiesett lengőkar csavar miatt kifordult kerék vetett véget az ugratós bulinak
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Levi123 #6721 üzenetére
Igen, az az! Elég komoly gépnek tűnik, de nem merem kifizetni előre Kínába.
Inkább egy LOSI TENACITY TT PRO lesz Amerikából megbízható nagykerből, sajnos az EU-ban nem elérhető sehol.
Nézegettem a Traxxas Slash-t, ott is már az Ultimate-en gondolkodtam, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy Traxxas-om van.
Arrma Mojave tetszik még nagyon, viszont azt gondolom meglégszem az 1/10-zel, főleg első autónak... -
Gubu0101
veterán
-
chris-v
senior tag
válasz
Levi123 #6643 üzenetére
Megnéztem ezt a ZozzMH féle videót vagy is videókat. Amilyen jól indult az egész brushless átépítés, egy akkora gányolás lett a végére. Sok dologban balfasz volt az ember, és az állandó indokolatlan káromkodása eléggé minőség romboló és idegesítő volt.
Ettől eltekintve, mint oktató videó jó, mert jól példázza benne elég sokszor, hogy mit ne csinálj. -
Gubu0101
veterán
válasz
Levi123 #6570 üzenetére
Van egy modster crawlerem,nem rossz,nyilvan nem egy traxxas de el lehet vele szorakozni,birja is a strapat.
Traxxas-hoz en innen rendelem a cuccokat [link] 2het alatt itt van kinabol,meretek stimmelnek.Lassan mindent kicserelek erre a markara(alu link,kardan stb).
Most ezek vannak uton (57$). -
tvamos
nagyúr
válasz
Levi123 #6524 üzenetére
Majd akkor koszond, ha tenyleg jot irtam, es bevalt! Ilyen uj cuccom meg nincs, csak forumon olvastam az okossagot en is.
Mondjuk mindig megremeg a kezem a "Vesz" gomb felett, amikor jon egy ilyen video: [link]
Ezek a fiuk nagyon ertik a video keszitest! (Oke, lehet lanyok, de nem hiszem!) -
peet137
tag
válasz
Levi123 #6513 üzenetére
Traxxas csatlakozónak hívják, csak ők használják ezt a típust. Itt van egy pl: [link] Csak rá kell forrasztani. Azt azért nézd meg, h apa vagy anya kell, mert ebben nem vagyok biztos,nem használok traxxas cuccokat. Ja és arra figyelj, h gyors legyél, az akksik nem szeretik, ha sokáig melegíted őket a kábelen keresztül.
-
zsiz
őstag
válasz
Levi123 #6480 üzenetére
Köszi a tapasztalat megosztást
Még mindig nem döntöttem el, hogy megvegyem-e valamelyiket vagy bármi mást. Benéztem egy Régió játék/Pepco üzletbe, hát ott is vannak árak. De gondolom amit ott árulnak, ahhoz esélytelen az alkatrész utánpótlás. Nyilván nem szeretnék olyat venni, ami 1-2 hét alatt kuka lesz, de azért nem akarok 80+ ezret kiadni sem rá. A terepet én is úgy értettem, hogy füves udvar esetleg focipálya, tehát nem sík aszfalt vagy beton.
-
peet137
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged