- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Enigma1945 #3496 üzenetére
Szia!
Igen erről beszélünk,,,
bár ahogy írtam is (hátha másnak is hasznos lesz) Gearbesten most durván akciózzák a pirosat"Rögtön megy"...
Kontrollerbe 4db "AA" elemet vagy aksit kell rakni....beállítod,(ahogy neked tetszik, kerékösszetartást stb) és pont...
Nekünk a jó minőségű sony elemek cca 1,5 hónapot húzták a kontrollerben,,,napi 1-2 aksit kiautózva...Két "kamu-t" tudok elmondani az autóról....
Az 50km/h kamu....a cca. 35-40km/h már nagyjából valós lehet,,még nem mértem meg...de 50-el nem megy....
A töltője kuka...valahonnan szerezz szerintem egy normális töltőt, (én a drónom miatt is vettem egy isdt q6 plust ezt nagyon favorizálják "a népek".....biztos nekem is jó lesz...Igy a gyerek autója is meg apa játékai is normálisan lesznek töltve!Az autó gyári töltője, kb 6-8 töltés után lerugta az egyik kondi ruháját...
Aztán átforrasztottam,,,,3 töltéssel később jött a második kondi...
Vettem itthon bele 3 kondit,,,kicseréltem,,azóta tölt,,,,de már uton van felém a fent említett töltő...
szóval új töltőt hozzá minél előbb
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest