- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz
belsodavid #3126 üzenetére
Gyakorlatilag ez a piac legolcsóbb 1/8 Tuggy-ja szerintem. Gyári elektronikával nem tudom,hogy megy nekem nem az van benne. Szedi a lábát rendesen, 10 centi fű meg sem kottyan neki. Nehéz elmondani a menet dinamikát,mondjuk a WL toys x3. A gyári kerekei nem sokat érnek,túl puha bennük a szivacs,felfújja mint a lufit. Érdemes normális kerekeket venni rá ami sajnos nem olcsó. Nem rég van nálam,nem sokat mentem vele. egy haveromé volt, őt láttam sokat menni vele. Fillérekből fent lehet tartani a linken nagyjából minden van. Ami drága az a kerék,és a bódé.
Azt azért kalkuláld bele,hogy a linken szereplő ár csak az autó maga. Kell egy táv, mondjuk 25$ kell egy töltő, na itt már pénztárca kérdése,mert 25-150 között bármi lehet. Meg kellenek akkuk aminek darabja 20$ nél kezdődik,és vagy 2x2S kell vagy 1x4S.
Az enyém amúgy eladó,mert nem sokat használom és van még 2 autó itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- iPad topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest