- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Nerazim
üzenetére
A legegyszerűbb módon, a 3.5-ös Jack csatijára kötöd a hangfalakat, a legtöbb ilyen USB-s DAC-on van ilyen kimenet. Pl. amit én ajánlottam, ott látszik, hogy küldenek is hozzá USB-C->"sima" USB adaptert is, tehát ez sem lehet gond. Én pl. épp most rendeltem ebből egyet PC-s használatra ("Abigail Pro 3.5" a kínálatban).
Szerk.: És a másik végén a 3,5 -es csatiba hogy dugok egy pár hangfalat?-> Ja, most gondolom csak, hogy ezek nem aktív, hanem passzív hangfalak lennének? No akkor fordult a dolog, ha nincs natív 3.5"-os bemenetük, mert akkor tényleg kéne eléjük "valami", pl. egy erősítő, ami átalakítja a jelet. Erről már inkább a linkelt DAC-os Topcic-ban érdeklődj. Ezek a "mini DAC-ok" elsősorban fejhallgatózásra és közvetlen aktív hangfalas (tehát, amiknek van saját, beépített erősítőjük is) jelforrásként jók. Eddid erről nem szól a fáma, hogy neked milyen hangfalokhoz kellenének pontosan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- Gamer PC eladó! Ryzen 7 5700x3D + RX 9070 XT
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann