- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Én 7" hivatalos gyári kijelzőt építettem már be régebben, van egy saját darabom is (kvázi fejlesztéshez, illetve "bemutató" darabnak amivel külső kijelző nélkül tesztelhető lehet egy szenzor vagy funkció vagy bármi), meg most is van ahova csinálok egyet épp (szabadulószobába).
Hát ez a kijelző nem olcsó. Ellenben elég jó, én tudom ajánlani, szerintem megéri a felárat. Főleg hogy mini kijelzőket is néztem nemrég, és hát minden horror árú lett, ha egyáltalán kapható (pl. HEStore-on ez a "átlagosnál hosszabb beérkezési idő jelezve a termékre"...).
Stabil elektronikailag/SW-esen (segít gondolom a dedikált csatlakozó).
Mechanikailag is erős, fasza rögzítési pontok gyári műszaki rajzzal (CAD-be átdobható kapásból), érintőfelület is szerintem rendben van ha nem egy mai új okostelefon érzékenységét várod el.
Méretéhez képest mai szemmel már nem a legnagyobb a felbontása, de ez az esetek 95%-ában nem gond szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- GAMER PC // i5-9600K // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3060
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- GAMER PC Ryzen 9 5900X/MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi/Gainward GeForce RTX 3070Ti Phoenix/32GB DDR4
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest