- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
W1
senior tag
1.
Elsősorban adatátvitel szempontjából gondoltam
2. A Raspberry Pi Imager-ben simán ki tudom majd választani meghajtóként az USB csatolt SSD-t? Vagy esetleg a jelenlegi rendszer komplett átköltöztethető az összefoglaló hsz-ben szereplő scripttel?
3. Grafikus felületet szeretném megtartani, nem egyszer okozott már problémát, amikor egy torrentnek csak bizonyos elemeit szerettem volna letölteni, hiába pipálgattam ki a webes felületen, a gyakorlatban nem azt csinálta, mint kellett volna, főleg ha esetleg egy már futó torrentben akartam újabb elemet hozzáadni. Közben visszakerestem egy decemberi hsz-re, ahol az autostart fájlban adták hozzá a klienst, megcsináltam, de akkor is csak webes felületen tudtam elérni a klienst. Ha nincs ebben a formában egyszerű megoldása, lehet elnapolom ezt a részt, olyan sűrűn nincs áramszünet.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest