- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem lehet, hogy az SD kártya/fájlrendszer makkant meg?
Próbáld meg ellenőrizni/kijavítani a root fájlrendszer
sudo touch /forcefsck; sudo rebootVálaszd le a külső meghajtót, és azon is végezz fájlrendszer ellenőrzést. Amúgy azt nézted, hogy nem telt-e meg?
Esetleg próbáltad frissíteni? A raspbianban már 4.2.5-nél járnak.
-
törölt tag
Értem. Nem lehet csak beállítás probléma, hogy alternatív könyvtárba tölti, ha éppen nem a teljes torrentet töltöd le? Azért kérdem, mert nálam nem csinál ilyet és éppen a múltkor használtam így egy sorozat egyetlen epizódját letöltve.
A prioritást dolgot szintén nem pontosan értem. Nálam egy torrentre alkalmazott "Force resume" hatására azt kezdi el azonnal tölteni. Illetve a torrent content-nél az egészre vagy akár fájlonként lehet priority-t állítani.
Azért kérdeztem, hogy mi a hiányosság szerinted, mert én még nem találkoztam vele, pedig kizárólag web felületen használom.
Persze, ha kényelmesebb desktopként használnod, akkor az is megoldás. -
PistiSan
addikt
Pont ezért kezdtem el dockert használni én is, a 4.1.5 2018-ban jelent meg, a qbittorrent elég intenzív fejlesztés alatt van, sok az új verzió.
Ha egy dologot kellene megemlíteni, az RSS letöltés nagyon király az új verziókban, a flexgetet teljesen kukáztam azóta.Monday December 24th 2018 - qBittorrent v4.1.5 release
4.4.2 az atuális, itt vannak verzió információk. https://www.qbittorrent.org/news.php
-
faki_
senior tag
Nekem ugyanezt csinálta külső HDD-re. Eleinte percek, félórák, órák teltek el üresjáratban, de már olyan is volt nemrég, hogy napokig nem indult el. Elakadtnak jelölte a torrentet. Újraindítás, erőltetett indítás, ilyenekkel sem változott semmi. Ugyanaz PC-n a hozzáadás után rögtön tizenmegabájtokkal töltődött le. Felraktam a Deluge-t, hátha jobb lesz.
-
0519
senior tag
Szia!
1. Van érdemi különbség, az m.2-es SSD kisebb helyet foglal el egy kis lakásból.
2. Igen kivitelezhető, a telepítő végig vezet a folyamaton. Csak előnye van, gyorsabb lesz a rendszer.
3. Szolgáltatásként való futtatást ajánlom:
[link]
Így azonban nincs saját grafikus felülete, böngészőből lehet elérni és kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged