- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
Sziasztok
Nem tudom jo helyen jarok e, arra szeretnek megoldast talalni, hogy szuksegem lenn egy olyan mobilrol tavolrol is elerheto asztalra ami folyamatosan online. Pusztan csak egy bongeszonek kell mennie rajta semmi masnak. Az otthoni gep 0-24 uzemelese nem a leggazdasagosabb.
Igy akadtam erre a gepekre, de el vagyok veszve melyik miben jobb-rosszabb-masabb. Puritanul csak 1 chrome menjen rajta de az mindig, erre jo lehet egy alap pi keszulek?
koszonom szepen
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest