Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
truefx
aktív tag
Sziasztok! Én most szereztem be egy Pi4-et, filmnézésre, stb. Kodi fel is ment rá szépen, jól működik. Sima standbyban a CPU 73 C-os, csak egy sima alap hűtőborda van rajta. Filmnézés közben még nem néztem a hőmérsékletet, de el bírom képzelni, hogy 80 fölé fog szaladni, és valahol olvastam, hogy 85C már necces.
Szeretnék még RetroPie-t is tenni a gépre később, ott is magas hőmérsékletekre lehet számítani gondolom.
Tudtok ajánlani vmi bevált házat, vagy sima ventillátort, ami az official házba befér (ha létezik olyan), ami drasztikusan hűt? Ha kapható, az se baj
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann