Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
atesss
üzenetére
és #38163 cigam
Igen, sajnos kicsit én is tartok attól, hogy a kontakt nem lesz jó, még ha esetleg látszatra bele is szorul annyira. Ha nagyon negatív akarok lenni, félek attól, hogy később kábelezésnél jönnek hibák, amiknek nem fogom megtalálni az okát.
Két ok van, ami miatt nem szeretném forrasztani:
- a Zero-t mindenféle mókolásra vettem, és nagyon frankó, hogy egy fél bankkártya méretű, kb. kétféle kiterjedéssel. Zacsiba teszem, zsebre vágom. Ez a beforrasztott headerrel elvész.
- nem tudok forrasztani: régen csináltam, sokkal nagyobb érintkezőket, és eszközeim sincsenekAlternatíva:
Találtam a Pimoroni-n solderless headert, amit kalapáccsal kell beb*szni a helyére
A kivehetőség itt is elvész, viszont forrasztás nélkül meg lehet oldani. Igaz, egy 1 dolláros header helyett lesz 7 dollár - jó drága
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- PlayStation 5
- Óra topik
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kivehetőség itt is elvész, viszont forrasztás nélkül meg lehet oldani. Igaz, egy 1 dolláros header helyett lesz 7 dollár - jó drága