- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
atesss #38160 üzenetére
és #38163 cigam
Igen, sajnos kicsit én is tartok attól, hogy a kontakt nem lesz jó, még ha esetleg látszatra bele is szorul annyira. Ha nagyon negatív akarok lenni, félek attól, hogy később kábelezésnél jönnek hibák, amiknek nem fogom megtalálni az okát.
Két ok van, ami miatt nem szeretném forrasztani:
- a Zero-t mindenféle mókolásra vettem, és nagyon frankó, hogy egy fél bankkártya méretű, kb. kétféle kiterjedéssel. Zacsiba teszem, zsebre vágom. Ez a beforrasztott headerrel elvész.
- nem tudok forrasztani: régen csináltam, sokkal nagyobb érintkezőket, és eszközeim sincsenekAlternatíva:
Találtam a Pimoroni-n solderless headert, amit kalapáccsal kell beb*szni a helyéreA kivehetőség itt is elvész, viszont forrasztás nélkül meg lehet oldani. Igaz, egy 1 dolláros header helyett lesz 7 dollár - jó drága
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- sziku69: Szólánc.
- SSD kibeszélő
- Revolut
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Ford topik
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest