Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Uhh... tényleg? Én is pont a 80-as lezárásán gondolkodtam. De akkor csak a frissítésre (90 naponként) ezek szerint elég megnyitni, aztán ismét csukható.
Házi dolgokhoz most regeltem egy eldobható domaint
, egy évre volt 1 dollár, de hosszabbítani nem fogom, mivel 40 dollár lenne. Mivel "hazanézni" kell, simán vállalható, hogy évente egy új domaint regelek hozzá. Publikus oldal úgyse lesz rajta.
Még ha kb. havonta manuálisan frissíteni is kell az IP-t, ezerszer jobb megoldás, mint a dyndns és tsai. (IP frissítésről azonnal kapok egy értesítő mailt az új IP-vel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 24GB DDR4 , 512GB SSD
- AMD Baszó Gép 9800x3d/9070XT
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest