Hirdetés
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Márton
üzenetére
Nem, image 1:1 mentés, tehát nem tudja sajnos. Az 1:1 mentések egyike se fogja, mivel az így történő algoritmusok nem vizsgálják az adathordozón lévő blokk tartalmát (ami valójában nem biztos hogy tartalom, hiszen ha az allokációs táblában egy egykori képfájlra törölt bejegyzés van, az logikailag üres blokk), így az én 128 GB-os kártyám mentése is 128 GB-os image-et eredményez.
Viszont nem próbáltam, de ha mentés előtt feltöltöd a teljes szabad területet mondjuk nullákkal (vagy bármilyen, fizikailag is ismétlődő tartalommal), akkor az image jól tömöríthetővé válik, de az én 128 GB-os kártyám betömörítésére fordítható idő már túlmutat a tűréskapacitásom határain

Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann