-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
válasz
mesger82 #37204 üzenetére
Szerintem ezt nem fogod tudni használni Libreelec, illetve Retropie alatt, csak Volumio-val.
A legtöbb ilyen kártya valamilyen márkásabb DAC klónja (általában Hifiberry klónok). Azokat a config.txt szerkesztésével működésre lehet bírni. Én is használok egyet, Raspbian + KODI alatt tökéletesen működik.
Ez az Aoide a Volumio hivatalos partnere, mindenféle mókolás nélkül működik a kártyájuk, de vélhetően CSAK Volumio alatt. A leírásban is csak azt említik.
A helyedben vennék egy olcsó hifiberry klónt, vagy kicsit drágábban az eredeti Hifiberry Digi+-t.
(37198)_q: A kitüremkedések mérete nálam sem egyezik, illetve a ragacsok is egyen méretűek voltak a csomagban. Volt, ahol 2 rétegben kellett ragasztani, hogy elérje a hűteni kívánt részt, de ollóval össze tudtam legózni hozzá a megfelelő méretű ragacsokat. Terheléstől függően 47 és 62 fok között kóvályog az RPI-Monitor szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest