- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Sajnos leárnyékolja! Én kb. 5-6 méterről próbáltam a teljes felületű alu hűtőborda felszerelése után használni a bluetooth kontrollerem, és ugyan működött, de előfordult, hogy eldobta a kapcsolatot. A hűtőborda felrakása előtt nem tapasztaltam ilyet. Egy 50cm-es usb-s hosszabbító kábel végére tettem egy másik bluetooth adapter, és azóta megint jó. Tudom, azért nem jellemző az 5-6 méter táv. A wifi-ről nem tudok nyilatkozni, LAN-kábelen használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Horror Teddy, Videokártya támasz! 70-110MM
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő