- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovbandi82
őstag
Nem akarok az Rpi NAS témában komolyabban beleszólni, de mivel van itthon BananaPI és Rpi is, van tapasztalatom.
Mindkét eszközön Openwrt-t használok, vinyók ext4-re formáza.
BananPI-re SATA portra kötött vinyóra olyan 30 mega körül másolok, Rpire 11 megával.
Kipróbáltam, torrent olyan 5 megabájtal jön az Rpire, DLNA-n az FHD filmeket szakadás nélkül streamingeli. Régebben "NAS" gyanánt egy TPlink WDR4300-at is használtam. Kompromisszumokkal símán használható mindegyik. Persze a versenyt nem veszik fel a 100k-s szuper nasokkal, vagy az épített cuccokkal, de otthoni használatra, ha tisztában vagyunk a korlátokkal, teljesen megfelelnek.
Mindenzek előtt NAS-nak egy Asrock ION330-at használtam, nem sírom vissza, nem adott annyi plusszt, hogy megérje a zúgást hallgatnom.
Az egész cuccot be lehet egy olyan TV álványba rakni, aminek van ajtaja, akkor nem látszódik semmi.
Házakat, aktív HUBokat, kábeleket Aliról rendeltem, kicsi pénzért jó minőségűeket, vinyókat HA-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Dacia topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Ryzen 7 5800x tuf, rtx 3080 10Gb, 32Gb DDR4 3600Mhz, wifis
- GAMER PC BEAST ELADÓ - AMD 9950X3D - 96GB 6000Mhz DDR5 RAM - RTX 4090 - Corsair ICU víz hűtés -
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann