- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy-két
tag
DLNA nem oldotta meg a problémát, így kipróbáltam a rendszer szintű csatolást, de nem akar működni a felcsatolás.
nano /storage/.config/system.d/storage-movies.mount
//itt beadtam ezt
[Unit]
Description=test nfs mount script
Requires=network-online.service
After=network-online.service
Before=kodi.service
//open media vault-os a hálózati adattároló
[Mount]
What=192.168.1.21:/export/KulsoWinyo
Where=/storage/KulsoWinyo
Options=
Type=nfs
[Install]
WantedBy=multi-user.target
//aztán engedélyeztem
systemctl enable storage-movies.mount
//és volt reboot isDe érzem hogy valahol itt kell lennie a hibának, mert NFS, DLNA és Samba esetén is a sávszélesség neki, de ugyebár azt a csatolást a kodi-n belül csináltam. Szólt a kodi is hogy a tároló sebessége alacsonyabb mint a lejátszásé
Más: a hw dekódolás mindkettő (omx, meg mmal (?) be volt kapcsolva, próbáltam ígyis úgyis, hogy hol egyik volt bekapcsolva, hol másik, nem segített.
MMal az szaggat, omx, meg csak hangot ad, madj szaggat, s utána bekésve megjön a kép is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- GAMER PC! i5-11400F / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Gigabyte H510M-H PC
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest