- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
válasz
drbubo0017
üzenetére
Én rááldoztam 10 dodit a moOde audiora (sajna nem rég óta fizetős), ez nekem mindenben megfelel. Zero W + justboom dac kombóval használom. Szépen működik az mpdlcd, lcdproc a hd44780 alapú i2c kijelzővel. Lirc-en keresztül távirányítom, de mellette mobilról az MPD Controll app, vagy a böngészős felület is használható. Szerencsére a moode nem használ közbenső vezérlő réteget az mpd, és webui közt, mint a Volumio, ezért minden hagyományos mpc vezérlő utasítást végre hajt. Egy régi Thomson műholdvevő dobozába után épített Gain Card erősítő mellé fogom majd beépíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann